מזל טוב לפאדי

חיימקה - לפעמים בטעות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לי קורה וממש בלי לתת את הדעת לכתוב תגובה בהוספת הודעה, כשזה לא נעשה באופן קבוע ובמזיד אז ישנם דברים שאפשר להעביר לסדר היום... בהרבה אהבה כמו תמיד, איילה

ל-איילה הוד, נשמה, למה את מתכוונת?

האם את מתכוונת להערתי לאחד מחברי הפורום??? אם כן, אני מבין את זה, אבל, ישנם אנשים שלא נתברכו בהומור ומקבלים כל דבר בצורה קשה... קול הזמיר מתוקתי אני בערב בשעה 10 בהופעה שלך...להשתמע...

אשמח לראות אותך ../images/Emo45.gif

ובוודאי שאשמח לראותך הערב בהופעה שלי ושל אושיק א ו ה ב ת איילה

ל-איילה הוד, מתוקי, אני מקווה שלא

טעיתי בשעת ההופעה שלך הערב, האם נכון שמדובר בשעה 10:00?? בניגוד לפעמים הקודמות שההופעה החלה בשעה 11:30...

נכון - היום לשם שינוי ב-22:00 ../images/Emo127.gif

מכיוון שכנראה תגיע קבוצת חיילים מוקדם יותר מהרגיל ובעל המועדון ביקש שנקדים לעשות להם קצת שמח (וגם לשאר כמובן ...) אז בכייף ... איילה

גרב ורודה, וורד, מאיה ועוד ../images/Emo168.gif

גם אתם מוזמנים כמובן , ואין צורך לומר להיכן להגיע היום בערב בשעה 10
(וורד - גם סוזי כנראה שתגיע!)
ואם ישנם עוד חברים בפורום שרוצים להגיע אפשר לשאול את חיים אבגי דרך המסר האישי - ובטח חיים יסכים לבצע עבורי את השירות הקטנטן, (נכון חיימקה שלי
)...ולומר לכם היכן נופיע. (כי אני כבר אוטוטו זזה מהעבודה הביתה
וקצת לישון לפני ההופעה
..ועדיין אין לי אינטרנט בבית.. ) איך אני בעניין האייקונים היום הא ? חה... חה.. חה .....). אז ... להתראות בערב, אוהבת איילה

../images/Emo51.gifאיילה...

אבל נבצר מיכולתי להגיע תודה על ההזמנה אם הייתי יכולה הייתי מגיעה בכיף ובשמחה רבה אני מבטיחה לספר לך למה לא יכולתי להגיע ולהגיע בפעם הבאה לבוא תעשו חיים ואני בטוחה שכן שלך תמיד מאיה!!!

מאיה ממי ../images/Emo24.gif בשבוע הבא ../images/Emo70.gif

אהלן מה קורה איתך ילדה יפה?
איפה נעלמת ????????? מקווה שהכל זורם על מי מנוחות אצלך! אבל באמת לא נורא שלא הגעת אתמול, אני יודעת שכך באמצע השבוע ומבלי הודעה מוקדמת רוב הזמן ישנן תוכניות אחרות, אבל כעקרון אנחנו עובדים שם כל יום רביעי, ועכשיו גם בימי שני - במועדון אחר בירושלים (בארמון הנציב) אם בא לך אפילו אזי בימי חמישי אם את באזור אני מופיעה בבית שמש, בכל אופן את שמות המקומות במדויק אני אמסור לך במסר האישי או אפילו אשמח לשמוע את קולך בנייד. אוהבת אותך איילה

איילה הוד, את מקבלת אותי לכולם???

אני בא...אתמול בהופעה הייה ערב מאוד מאוד מוצלח, אני מאחל לך הצלחה בהופעתך הערב בבית שמש...ועדכני אותנו לגבי ההופעות, שלא נפספס חלילה...

F a d i

New member
../images/Emo51.gifוררררד...איפה נעלמת לי?../images/Emo140.gif

מקווה שהכל טוב אצלך

למעלה