מזל טוב לענת.... המון המון מזל טוב עד 120 הרבה אושר והתגשמות חלומות...
ה האוקינוס השקט New member 16/4/06 #1 מזל טוב לענת....../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב עד 120 הרבה אושר והתגשמות חלומות...
M muldercrushed New member 16/4/06 #2 ענתי! מזל טוב!! אני לא משו באיחולים (זה בערך התפקיד של יוני) אז אני אאחל לך את כל מה שאפשר לאחל ויותר מזה. אה, וחוץ מזה מזל"ט ושתזכי אותנו לשהות במחיצתך כמה שיותר! (רציתי לשים סמיילים אבל לא הלך אז תדמייני)
ענתי! מזל טוב!! אני לא משו באיחולים (זה בערך התפקיד של יוני) אז אני אאחל לך את כל מה שאפשר לאחל ויותר מזה. אה, וחוץ מזה מזל"ט ושתזכי אותנו לשהות במחיצתך כמה שיותר! (רציתי לשים סמיילים אבל לא הלך אז תדמייני)
1 1Shir New member 16/4/06 #6 מזל טוב ../images/Emo13.gif שתזכי לכל מה שתרצי ומקווה שייצא לנו להתראות בעתיד...
O orityemini New member 16/4/06 #7 מזל טוב!!!!! ../images/Emo6.gif עד מאה ועשרים!!! (מתי אגב את עוברת להדר גנים? ) העיקר בריאות ואושר שיהיה לך עד מאה ועשרים ותמשיכי להיות מקסימה כמו שאת
מזל טוב!!!!! ../images/Emo6.gif עד מאה ועשרים!!! (מתי אגב את עוברת להדר גנים? ) העיקר בריאות ואושר שיהיה לך עד מאה ועשרים ותמשיכי להיות מקסימה כמו שאת