מזל טוב לענבר... אני יודעת שאת

מזל טוב לענבר... אני יודעת שאת

ישנה ואוספת כוחות לשי המקסימה... אבל, אברך אותך כעת, משום שגם אני עומדת לפרוש...
אבל תחילה נאום קצר:-...
ראיתי פרחים גדלים, ראיתי ילדים גדלים, ראיתי המון דברים גדלים, וראיתי גם דברים מתפתחים... ולכל דבר כזה היופי והפליאה שבו.
אבל לראות אושר גדל.
אושר קם וצובר תאוצה ועומד ממש מולי = זו פעם ראשונה.
כן, חמודה. לראות את האושר שלך צומח וגדל. לראות את העיניים המדהימות שלך מבריקות בכל יום. את הצחוק הבריא. את שירתך החרישית, ואת רצונך בחיים טובים וחדשים = זה אושר שגדל.
אז,לכבוד חייך החדשים. לכבוד יום מיוחד במינו עבורך, אני מברכת אותך בכל טוב. מברכת אותך מעמקי נשמתי וידידותי העמוקה איתך. המשיכי להיות מאושרת. המשיכי לזמזם לעצמך ולשי. המשיכי להיות אמא נהדרת. והמשיכי להיות בדיוק מה שאת. אוהבת. באמת אוהבת.
שרית.
אני - את התמורה המלאה קיבלתי. ענבר חדשה ומאושרת.

היפ היפ הוריי, בדיוק לכך ייחלנו

ופיללנו. כל כך שמחה ששי תהנה מאמא שמחה, בריאה ומאושרת. נשיקותים וחימז'וז'ים לשייקסססססססססססססס
אוהבת ומחבקת גם, נילי.

smady a

New member
../images/Emo20.gifעינבר יום הולדת הכי הכי שמח.

שהחיים יאירו לך פנים....כבר מאירים.
שהשמחה תלווה אותך תמיד
הרבה אושר ואהבה.
שהכל ימשיך בדרך הטובה והנכונה...כמו שהתחלת השנה.
לחיים מלאי אור אושר ושמחה.
לך ולשי המקסימה.

KOMY

New member
ענברוש יקרה!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

ענברית יקרה שלי!
מה אוכל לאחל לך? חשבתי, אולי... שכל משאלותייך תתמלאנה, אך לא מספיק?... חשבתי, אולי... שכל צלילי אזנייך מוזיקה נהדרת לנשמתך, אך לא מספיק?... חשבתי, אולי... שכל ראות עינייך כוכבים זוהרים ומבריקים בעינייך, אך לא מספיק?... חשבתי, אולי... שכל ריחות נחיריי אפך כריחו של בושמך האהוב ביותר (ריחה של שי? הנהדר כל כך!), אך לא מספיק?... חשבתי, אולי... שכל ביס אוכל שאת לוקחת כלחמניית שריתוש טרייה
, אך לא מספיק?... חשבתי, אולי... שכל מה שאת נוגעת בו יביא לך את הרגשת עורה הצח והמשיי של שי היקרה, אך לא מספיק?... חשבתי, אולי... שכל חושייך, ראשך, וליבך ורגשותייך יתמלאו בהמונות שמחה, אושר, כיף, טבע נהדר באיזורך, תקוות חדשות, עשייה כייפית ופוריה, אהבת חברייך... אך לא מספיק?... ??? ובכל איחוליי כלולה בריאות שלמה ומלאה לך ולשי!
גם זה מרגיש לי לא מספיק בשבילך המקסימה!!!... חברתי היקרה! מאחלת לך שכל שנותייך הבאות תהיינה פי אלף יותר טובות מאיחוליי! אוהבת אותך המוווווןןןן!!!
מצאתי! מאחלת לך לאהוב את עצמך כמה שאני אוהבת אותך!!!
ממני

dolit

New member
חברה יקרה לי עינבר ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

היום יום ההולדת אין מילים לאחל לך יותר ממה שאני מרגישה עברנו ביחד ימים ושנים ושאפנו להגיע ליום הזה שאיחולי היום הולדת יהיו כל כך שמחים ומאושרים
שזכית בביתך שי הבובה שבונה את חייך
היום הנכסף שכה רבות איחלנו לו הגיע
ויום נחגוג ביחד איתכן נשמח לראות את החיוך המקסים שלך ואת האור מעיניך, אני כמו תמיד מאחלת שהאושר והשמחה ישכון תמיד סביבך כי את חברה יקרה. והינה האור שהגיע מקצה המנהרה

הדור

New member
עינברי מה עדין לא אחלו לך?../images/Emo24.gif

חברי הכל יחדיו וקבלי בנוסף גם את ברכתי. אז פשטו שיהה לך יום הולדת משגע

50מרלין

New member
../images/Emo24.gif אמנם הכרותי עמך קצרה אבל

מאחלת את כל אשר איחלו לך, שכל הטוב שבעולם יהא מונח לפנייך על מגש של כסף, יום הולדת שמח

מה יומולדת?, חשבתי סתם שירשור מחבק.

אז ליומולדת אני מאחלת לך בדיוק את מה שאת מאחלת לעצמך, ועוד הרבה יותר! גם בריאות, גם שמחה גדולה, גם חיוך תמידי, וגם הנאה גדולה וענקית מהחיים. אההההההההההה, וגם שלא ייגמר לעולם!

mor322

New member
מצטרפת לכל הברכות......./images/Emo140.gif

ענבר היקרה , איחולים להמון המון בריאות אושר והמון אהבה

b o t t e n

New member
לא יודעת על מה המהומה...

אבל תמיד שולחת
ו
ואנרגיות חיוביות.

הציירת

New member
עינבר היקרה! מאחלת לך המון המון

ברכות! והכי הרבה בריאות! כל השאר יגיע ביחד! ממני מכל הלב!

למעלה