מזל טוב למיטל!!!

מזל טוב למיטל!!!

יום הולדת נוסף בגל ששוטף אותנו לאחרונה! אז מיטלוש, המון המון המון מזל טוב!!! יום הולדת שמח, ותזכרי- "קח אותו לאט את הזמן, העולם עוד יחכה בחוץ... קח עוד שאיפה מן הזמן, שתי דקות לפני ההתפכחות. להתמכר ללב המתפרע, לדימיון המתפקע, לאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תשנה את העולם, אם תרצה או לא תרצה, יש עוד זמן להשתנות. מן הקצה אל הקצה... אם האהבה כאבה לך אתמול, אולי מחר היא לא תכאב אם עוד הדמעות זולגות בלי קול בסופן אולי חיוך רחב להתמכר ללב המתפרע, לדימיון המתפקע, לאושר הנוגע בעומק הכאב" קחי הכל בקלות, ושיהיה באמת יום הולדת שמח!!!
באהבה ענקית!

Idan91

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

מיטל, המון המון מזל טוב! מקווה שתהיה לך שנה נפלאה, באהבה.

WC

New member
אחותי

מטוס זעיר ללא טייס ליום הולדתך שבא עלינו לטובה. בעוד זקנות בכנסת ביתן מצקצקות בלשונן והנימפו מקפצצת לקול תרועת השופרים, נשלחות אלייך אלף ברכות. שתקומי ותגדלי כמו ברוש. WC תפוס

adidas^

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

d@r121

New member
כמה ימי הולדת....

אני רואה שחצי מהפורום סרטנים אה? מיטל'וש (איזה מגוחך זה אנשים שאת לא מכירה ומכנים אותך בשמות שאפילו אמא שלך נגמלה מהם?) שיהיה המון המון בהצלחה. שתפרחי ותגדלי, שתצאי ותבלי ומה לא? שיהיה יום הולדת שמייייייח ורק טוב, בריאות ואושר (אז גנבתי לצי'ם את החתימה, תתבעו אותי!) המון מזל טוב, והרבה שוקולד.

adipo

New member
מזל מצויין!!!!

סוף סוף 18... אז המון המון שמחה ואושר (שיגיעו מהר וישארו לעד!), המון הצלחה בכל מקום שתזדקקי לה, רק בריאות, והכי חשוב- אני מאחלת לך מכל ה
שיבוא האחד שיגיד: "כל מה שתרצי, מה שתבקשי בכל כוחי אעשה בשבילך. שבוי בקסמך, רק תלחשי כל מה שתרצי אעשה בשבילך!"

../images/Emo65.gif יומולדת שמח למיטל !!../images/Emo39.gif

וברוח שירי המחאה שפרצה אלינו לפורום - אני מקדישה לך שיר פרי עטי: יום הולדת (18) אם אני לא טועה ואם הגיל אינו נכון, זו עובדה לא חשובה כי למיטל יש יומולדת, וזה מאורע גדול כי זהו יום שמח, בו אפשר לעשות הכל אפשר ללכת לים, להשתזף ולאכול ארטיק משמש אפשר לקרוא ספר בצל ולהסתכל על הילדים שבחופש אפשר לטייל על החוף ולהסתכל מרחוק על העיר אפשר לנשום מלוא ריאות את זיהום האוויר אפשר גם להיכנס לאוטו ולנסוע הרחק אל האופק ואז לגלות שאת בפקק עם עוד שמונים נהגים שעולה להם הדופק להסתובב ולחזור ולגלות שעם כל הכבוד ליום המיוחד הזה להיות תושב בישראל זה דבר מאוד מאוד קשה. וזה היה השיר האופטימי ליום הולדתה של מיטל.

jahnon

New member
מזל טוב למיטל

היום יום הולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה היום יום הולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לך חדר שמיים כחולים עם כוכבים נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה

resputin

New member
|בלון../images/Emo23.gif ~מזל טוב!~ ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

למיטל,
הפורום, יש סופסוף יומהולדת 18. לא עוד חרדות בכניסה למועדונים, בלי צורך לשוחח עם זרים על מנת להשיג קצת שתייה שמחממת את הלב-
מזל טוב!!!
. ...עכשיו, אחרי שאפי הפסיקה לראות בעין ימין והיא כבר לא שומעת באוזן שמאל, אני אומר לך שאת לא חייבת לשלם דמי חבר בחצי השנה הקרובה ושיהיה לך מקום של כבוד במפגש הקרב, שאליו את כן תגיעי!... מזל טוב,
ואני אצלצל בקרוב לומר לך מזל טוב טלפונית.

n k

New member
../images/Emo176.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo67.gif../images/Emo142.gif

The Charmd One

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

המון אושר ועושר, בריאות אהבה הצלחה בלה בלה בלה
שכל מה שתרצי שייקרה, שיהיה לך תמיד רק טוב, ושתסתכלי תמיד על חצי ה
(ספל?
) הלאה.
מזל טוב מיטלו'ש!

De-Panther

New member
../images/Emo49.gif מיטל!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה הרבה מזל טוף חמודה!!
תודה על זה שעזרת לי בהרבה דברים(את יודעת מה הם
) וסליחה שאני כזה קוץ לפעמים אבל כזה אני
אז מה אני יכול לאמר לך בתור ברכה מקורית אין לי מושג כי אני לא טוב בדברים כאלה(יש בכלל מישהו שכן??) אז רק הרבה
ושתיהיה לך היומולדת הכי הכי

למעלה