מזל טוב למנהלי הפורום וחלק לא מבוטל ממשתתפי הפורום. גל"צ נסגרת. יהיה מכרז על התדרים. מי לדעתכם יזכה?

boriska1

Well-known member
אני לא ביביסט וממילא אין לי עניין מיוחד "להוכיח שאני ביביסט אמיתי". טיולים מהנים אעשה כאמור במדינה שקיימת. לא בכזאת שאיננה עוד. אם וכאשר תוכל להודות בקיומה של המדינה הנפלאה שלנו, בחוזקה, בהתקדמותה והתייצבותה (הפוך למעשה) וכו', אשמח לשקול לטייל איתך בכבישיה.
טוב. נגיע לפשרה. אתה תכין מסמך, אני אחתום עליו, ואז נצא לשמח את עם ישראל, בצורה כפי שתארתי מעלה? אני אלמד אותך בדיוק איך זורקים סיגריות בוערות , צריך ללמוד את הטכניקה.

Harrington

Well-known member
מנהל
טוב. נגיע לפשרה. אתה תכין מסמך, אני אחתום עליו, ואז נצא לשמח את עם ישראל, בצורה כפי שתארתי מעלה? אני אלמד אותך בדיוק איך זורקים סיגריות בוערות , צריך ללמוד את הטכניקה.
מסמכים אשאיר לך להכין אם זה חשוב לך. לא בקטע. בוודאי לא אם כלל לא ציינת מה אמור להופיע בהם. סיגריות בוערות (וגם כאלה שלא) לא אזרוק מחלונות הרכב, צר לי. אולי הייתי שוקל לעשות זאת אילו היינו מטיילים במדינה שהייתה ואיננה עוד. אך מאחר ואת זה ממילא לא נעשה, גם הצעתך זו לא תבוצע על-ידי.

boriska1

Well-known member
מסמכים אשאיר לך להכין אם זה חשוב לך. לא בקטע. בוודאי לא אם כלל לא ציינת מה אמור להופיע בהם. סיגריות בוערות (וגם כאלה שלא) לא אזרוק מחלונות הרכב, צר לי. אולי הייתי שוקל לעשות זאת אילו היינו מטיילים במדינה שהייתה ואיננה עוד. אך מאחר ואת זה ממילא לא נעשה, גם הצעתך זו לא תבוצע על-ידי.
כי אתה אשכנזי כבוי, אין בל שמחת חיים. תשאל את ריקי. לא אני המצאתי. אני לא יכולתי להמציא דבר כזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אתה אשכנזי כבוי, אין בל שמחת חיים. תשאל את ריקי. לא אני המצאתי. אני לא יכולתי להמציא דבר כזה.
להיפך. אלמלא הייתה בי שמחת חיים, אתה חושב שהייתי טורח להשקיע ב'דיון' הזה יותר מדקה וחצי בתחילתו :)? לא יודע מה ריקי כתבה על שמחת החיים שלי, אבל דעתה זכותה.

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
להיפך. אלמלא הייתה בי שמחת חיים, אתה חושב שהייתי טורח להשקיע ב'דיון' הזה יותר מדקה וחצי בתחילתו ? לא יודע מה ריקי כתבה על שמחת החיים שלה, אבל דעתה זכותה.
ואני מוכנה לחתום בשתי ידי שריקי לא משליכה סיגריות בוערות מחלון מכוניתה.

boriska1

Well-known member
להיפך. אלמלא הייתה בי שמחת חיים, אתה חושב שהייתי טורח להשקיע ב'דיון' הזה יותר מדקה וחצי בתחילתו :)? לא יודע מה ריקי כתבה על שמחת החיים שלי, אבל דעתה זכותה.
אז זו האלטרנטבה שלך למוזיקה ערבית בפול ווליום?

אני יהודי 100 אחוז
את פשוט בורה
להזכירך, אתה זה שכתבת (לא אני :)) וע"ס תגובתך (#2) שאליה התייחסתי בתגובתי (#4), אם לא היית יהודי אז, כבר לא תהיה יהודי.
אחד כמוך לא יתגייר, אחד כמוך רק יורק בבאר ששתה ממנה וכיום כבר לא שותה, אולם את האזרחות שלך הישראלית, אתה שומר בקנאות בכדי שתוכל לחזור בעת צרה שמן הסתם תגיע ביום מן הימים.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
ממשלת הבהמות מנסה לסגור את מערכת המשפט
לא יודע מה זאת "ממשלת הבהמות", אבל ממשלת ישראל הנבחרת הנוכחית בשום שלב לא ניסתה "לסגור את מערכת המשפט".
מנסה לסגור את המשטרה
גם לא את המשטרה.
מנסה לסגור את התקשורת החופשית
אפילו לא את התקשורת החופשית.
ומתחילה במה שהם יכולים בקלות, לסגור את גלץ
זה לא חדש, כבר היינו שם
אשרינו שזכינו. לא שאני יודע אם זה באמת כל כך קל. הרי היו המלצות והחלטות דומות בעבר והן בסוף לא יצאו לפועל. וכמובן שכמו כל דבר במדינה, בסוף בג"צ יאמר את דברו גם אם אין לו כל קשר לעניין. יש רק לקוות שאתה צודק (הגם שלשם שינוי) ואכן סגירת התחנה תעבוד במהירות וביעילות.

למעלה