מזל טוב לליהי...

24שעות1

New member
רגע רק רגע ☼הצחקת אותי סחטיין עליך

אבל ברצינות - הכעס הוא בגין הקנאה מקרן מפה זה התחיל, וליהי ואורטל (שאותה אני מאד מחבבת) יושבות כל היום ומקטרות , במקום לקום ליזום בעבודות על מנת לקבל כסף. ואגב את כל הכסף שאתי עושה מעבודות הבית היא תורמת לקניות בבית כך היא עשתה עד עכשיו.

Klayhamn

New member
כן

היא תורמת לקניות בתמורה לזה שביטלו את התחרות על הפרס והעניקו לה אותו אוטומטית.

רגע רק רגע

Active member
אם צוחקת... זה כבר טוב ../images/Emo8.gif

הקנאה לקרן זה פירוש שלך. כמו שכבר עניתי לך, ביום חמישי הראו מי מקנאה למי. לתת לך ניחוש את מי הראו?
לעניין השיחה - ליהי אמרה שנמאס לה מזה שהיא צריכה להתבטל (ושוב, מלשון להעלם) מול הדעות שאתי וקרן מציגות ולא לומר את דעתה שלה. לא התלוננה על עניין העבודות. כמו שאת שמעת את אתי "תורמת", אני שמעתי את אתי אומרת לקרן -"חרא, אני לא נותנת להם ת'כסף" (שוב לא ראית?!
) הבנות (כולן!!!) מתלוננות, ובצדק, על כך שאתי בעצם לא נותנת להם לנקות. היא השתלטה על תחום הנקיון. כנראה שרוצה לעשות מזה קריירה
כולן מקטרות ואתי בראשן!

KEEK

Member
כרגיל יוני נדחף

הוא הדבר הכי מעצבן בתוכנית הזאת חבל שהיא אפשר להדיח אותו ואת הבלוטה שלו

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gifנראה לי שגם מהפורום בורחים ברגע שהשופל

מתחיל לדבר

מתכNET

New member
עכשיו ראיתי איך אתי התייחסה למלכה של הווילה

שכבר לא איתנו,ומבחינתי היא מחוקה,אני שם ריבועים מטשטשים על הדמות של אתי מהיום והלאה. פשוט מפחידה. אני גם חוזר בי מההשואה שעשיתי בין אתי למרגול...מרגול היא פרימה בלרינה ליד אתי....

מתכNET

New member
ראיתי איך אתי דיברה אל לירון

בתפקיד אתי=אתי בתפקיד המלכה הבלתי מעורערת= לירון

Klayhamn

New member
אה נו

אבל זה כבר ישן... אני ראיתי את זה בלייב, ופשוט רציתי לרוץ לוילה ולחבק את לירון ולהציל אותה מהמפלצת המטורפת שהתנפלה עליה

רגע רק רגע

Active member
ללירון היה תחביב בוילה...

לפחות בימים הראשונים היא ניקתה כל היום וכל הליל. ג'אוולינה - סנו ג'אוול בחביבות

Klayhamn

New member
אה אוקיי

אני חושב אגב שהבנתי את הבעיה בפורמט של התוכנית: הבעיה הכי גדולה היא שאיתן בוחר את מי להעיף. העובדה הזאת, לצד העובדה שהוא מתעניין רק בשתיים או שלוש בחורות, ובכלל לא מעניינת אותו הדינימיקה בין הבנות (כשבה בעת היא מאוד מעניינת את הקהל) -- גורמת לכך שיש מאבקים משמעותיים בין הבנות, שבאים גם לידי ביטוי בהצבעות של הקהל, אבל לא באים לידי ביטוי בבחירה של מי שמודחת... זה מצב מגוחך לגמרי, יכלו באותה מידה גם סתם לסובב רולטה וכל פעם הייתה מישהי עפה באקראי... עד שכבר היה לקהל סיכוי להשפיע הגדילו את מס' המועמדות משתיים לארבע... אז באופן פרדוקסלי, בשלב הנוכחי הדרך היחידה להעיף את אחת הבנות שאנחנו רוצים שתעפנה (אתי וליז, לדוגמא) היא להצביע לבנות שאנחנו יודעים ש-"מתאימות לאיתן" ושהוא רוצה אותן (דניאל ואורטל, נניח), ואז איתן יהיה חייב לבחור בליז או אתי. ואין סיכוי שזה יקרה, ולכן התוכנית צפויה מראש ולא יהיה בה שום מתח.

רגע רק רגע

Active member
איפה תפוזו, איפה?

הוא היה מתדיין איתך שעות על שינויים בפורמט. היו/יש לו אחלה רעיונות. מסכים איתך לחלוטין לגבי שיטת ההדחה. אפילו כתבתי שעבדו עלינו. השיטה הנוכחית דפוקה מן השורש, הרי כבר ידוע לנו ששלוש בנות הן בתחתית רשימת ההדחות של הקהל - לינוי, ליהי וליז.

Klayhamn

New member
לדעתי

ליז לא תמצא את עצמה יותר במועמדות להדחה עד סוף התוכנית --- אם כן, אז אני מאוד אופתע ואאלץ לתת קרדיט רב לקהל הישראלי

Klayhamn

New member
תחושת בטן

מי לדעתך יהיו מועמדות? אותן בנות כמו פעם שעברה פלוס... עדי?

למעלה