מזל טוב לליהי...

רגע רק רגע

Active member
מזל טוב לליהי...

מגלה ניצוצות של מרידה באתי וקרן וחושפת באמת למה היא קרובה אליהן. היא מפחדת מחרם שיגיע אם תאלץ להתנגד להן בגלוי. עכשיו רק נשאר לבצע - הלכה למעשה!

רגע רק רגע

Active member
ליהי לקחה את אורטל לפינה...

והתחילה לפתוח על כך שנמאס לה להתבטל אל מול אתי (כנראה שגם מול קרן, אבל את זה לא בדיוק הבנתי). ברגעי המתח... הקרציה הופיעה ונושא השיחה הוחלף

רגע רק רגע

Active member
מאיפה יצאה? מהוילה? (הלוואי הלוואי ../images/Emo249.gif)

אני רואה באון ואוף. כשאני מתחיל לשמוע שיחה מעניינת... עובר לראות, אז באמת שאני לא יודע על מה את מדברת
גם בשיחה של אורטל וליהי הן ציינו שמישהי רוצה לצאת... לא הבנתי. אשמח להבהרות.

קשקשה9

New member
טוב אז גם אני באון ואוף אז מקווה שהבנתי-מישהו

צריך לצאת עם סכום גדול לקניון לשופינג למה?כמה כסף? עד כאן !אין לי מושג

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגתה אותי,אני בנסיונות גמילה../images/Emo269.gif

24שעות1

New member
ליהי ילדה קטנה שרגילה שהכל בא לה לבד

הקנאה בקרן (בגלל ולטינו) התחילה לצאת מליהי. לאורטל ידוע שיש קראש לאיתן והיא מיואשת בגלל אורן שהרס לה. ולכן הם התחברו. בקשר לייצר כסף הם כולם רוצות, אבל הם לא קמות לעבוד יושבות ומקטרות . במקום להסתבוב בבית ולקחת יוזמה. מלבד עדי ליז קרן דניאל ואתי כל השאר נעלמו לשבת ולקטר . שיתספו יוזמה ויתחילו לעבוד , אז אף אחד לא יקח להם עבודה.

רגע רק רגע

Active member
הבנת הנקרא בבקשה.

לא להתבטל מלשון -לא לעבוד. התבטלות מלשון - להעלם. לא קיים. מעניין שלא ראית ת'פרק של יום חמישי. תמיד כשמראים מי הקנאית האמיתית... את לא רואה. ממש תיקים באפלה

24שעות1

New member
ליהי כל היום מקטרת שאין לה כסף

כשכתבתי ילדה מפונקת לזה התכוונתי - כולם יושבים על הרצפה , עולה כסף לשבת על כסא. וליהי יושבת על הכורסא. מחר תבכה שאין לה לסיגריות ועוד. זה קנטרי לכתוב , אבל זה לדוגמא

KEEK

Member
בדיוק אמרתי אתמול שיש סיכוי שתפתיע

זה קורה מהר ממה שחשבתי. תמיד היתה תחושה בריבים של אתי שהיא לא שם בלב שלם עכשיו היא מדברת בקול רם אבל אני לא בטוח שהיא תעז להתעמת עם אתי

KEEK

Member
אני גם חושב שאין לה עדיין אומץ לצאת נגדה

הביטחון שלה גם נורא מעורער מהעובדה שהקהל העמיד אותה להדחה והיא בטוחה שאתי חזקה בחוץ אז זה עוד יותר מערער את בטחונה לצאת נגד אתי

רגע רק רגע

Active member
אמרתי לך שאני מהמשוכנעים ../images/Emo8.gif

זו לא חוכמה לדבר בקול רם... בפינה. אבל זו בהחלט התחלה מבורכת. קשה לי להאמין שיש לה את הכוחות הנפשיים לעמוד בגלוי מול אתי. משום מה, היא בטוחה שאתי היא בחירת הקהל. זה גם ימנע ממנה להתעמת עם אתי, כדי לא להצטייר רע (לא מבינה שזה בדיוק ההיפך) כנראה שהחלטת הקהל גרמה לה להבין שהיא חוסה בצילן של השתיים (אתי וקרן).

24שעות1

New member
ליהי ריכלה על קרן ולא על אתי

והסיבה שהיא ריכלה ברורה הקינאה בגלל הרווק , ליהי חושבת שסיכוי אבודים אצל איתן , גם דיברה על זה אתמול עם קרן .. והיום היא ראתה את קרן משוחחת עם דניאל שיחה אישית , וכעסה שקרן לא משתפת אותה בשיחה. לגבי ליצור כסף מעבודות, שתקום ותתחיל לנקות דאו לכבס , היא רק יושבת מהבוקר בחצר ומקטרת.

רגע רק רגע

Active member
אתי הוזכרה בפירוש.

איך את מצליחה לסובב הכל. זה ממש כשרון מה שיש לך. עו"ד ששי גז.

למעלה