מזל טוב ללורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לורי מזל טוב!../images/Emo24.gif

כמה לילות עברנו ביחד...שיט, זה לא נשמע טוב. אני יתחיל שוב
תמיד ממש כיף לי איתך בשרשורים הלילים שלנו (למרות שכבר מלא זמן לא יצא לנו שרשור כזה). אני תמיד מתפקעת מצחוק מהשיחות שלך עם וולף. אם יהיה מפגש פורום, אני מקווה ששתינו נבוא ואני אוכל להכיר אותך (אפילו שאת יותר גדולה ממני) וזהו, שיהיה לך יומולדת שמח, שנה מאושרת ושמחה, ו
גדול אחרון!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif

כתבתי שאני לא אהיה בבית אבל תיכננתי להיכנס יותר מוקדם ולפתוח לך את שרשור היום הולדת אבל ירוחם לא שיתף פעולה...עכשיו אני כותבת מחברה אז תמונות אני לא אוכל לשים(את תקבלי שלושה אימיילים בקרוב-אחד דברים שכבר מזמן הבטחתי לשלוח לך,השני תמונות ליאנה שגם לה הייתה יום הולדת והשלישי בשבילך ליום הולדת,אני אקיים..לפעמים אני מתעכבת אבל בסוף אני לא מאכזבת...)ובכול זאת אני אכתוב לך ברכה מהסיבה שאני
עלייך
אז אנחנו מכירות בערך חמש שנים ותמיד הסתדרנו טוב(עד כמה שאני זוכרת אף פעם לא רבנו),תמיד היה(ועוד יהיה...) כיף לדבר,את זוכרת את יום כיפור לפני שלוש שנים?יום שלם רק שלחנו אימיילים עם תמונות עד שבסוף נמחק לי קובץ וכול האינטרנט שלי נדפק,הייתי בלחץ היסטרי ואת הרגעת אותי...כמו גם באותה פעם ששקלתי לעזוב את הפורום הזה... בכלל הכבוד כולו שלי להכיר מישהי מוכשרת,מתוקה,רגישה,אינטיליגנטית ובעיקר מאוד אמיתית ואנושית ואני באמת מאושרת שאת עדיין בסביבה(תתחדשי על הכינוי...)
הלווי ותמשיכי בדרך שלך ובסוף תגיעי ותכבשי כול יעד ומטרה שתציבי לעצמך והעיקר שתמיד תהיי מאושרת ושלמה עם עצמך

למעלה