מזל טוב לי

wakka

New member
מזל טוב לי

יש לי קיובייס
עכשיו..רציתי לשאול. עד לאחרונה הקלטתי בתוכנת Audacity. היו בעיות כך שבהקלטה הייתי מקבל מעין BUZZ כאלה בצלילים מסוימים , מעין רשרושי רקע. אני מחבר גיטרה חשמלית דרך מולטי לכניסת line in כאשר במאפייני הקלטה מסומן ה line in כשהסליידר במקסימום , וגם המולטי והגיטרה בווליום מקסימלי, ובכל זאת לעיתים הצליל נמוך למדי, וכאשר אני מגביר בערך ב 6 דציבל בתוכנה נוצרים זמזומים, והדבר גרוע עוד יותר כשאני מחבר את הקלאסית עם מיקרופון של גיטרה אל המולטי. אין לה בכלל צליל של גיטרה קלאסית אלא איזה מעין תערובת מוזרה של קלאסית חשמלית עם אפקט
בקיצור...איך לסדר שהצלילים יצאו כמה שיותר "נורמליים" ? תודה. ובבקשה - אין צורך לענות תקנה ככה וככה , כי אני לא מתכנן על לקנות כלום בינתיים. עם הדברים הקיימים.

wakka

New member
עוד שאלה

בתמונה המצורפת - זה חלק מהמדריך של התכנה , ב getting started. האם צורת החיבור שהזכרתי בהודעה הקודמת משוייכת ל low latency? ואם לא , מה אני אמור לעשות? תודה

HeavenlyB

New member
אין קשר

ה-Low Latency לא קשור לאיך שחיברת את הגיטרה, אלא עם איזו חומרה אתה עובד, והכוונה כאן היא לכרטיס קול. כך שאם אתה לא מתכוון לקנות כלום, אין לך הרבה מה לעשות, אלא לעבוד עם מה שיש

wakka

New member
line in

היא כניסת מונו בלבד? כי בהקלטה אני רואה את הגיטרה רק כ left channel. אפשר להפוך אותה לסטריאו בהקלטה?

HeavenlyB

New member
תלוי בכרטיס

אם יש לך כניסה אחת, היא בד"כ סטריאו. יכול להיות שאתה משתמש בכבל מונו.

wakka

New member
אהאאאא

יש לי שתי יציאות מהמולטי!! וכתוב שאם יש לי רק כניסה אחת...להשתמש רק באחת מהן. אני מניח שזה פותר את הבעיה הזאת
ניתן איכשהו להתחבר למחשב בסטריאו? כי יש לי אפקטים של סטריאו (פינג פונג וכאלה) אבל זה לא קריטי האמת... ותודה על העזרה , אני אזדקק לה הרבה בתקופה הקרובה אני מניח
ובקשר לרשרושי רקע שדיברתי עליהם - יש לתכנה את ה clipping בסידור דרך המיקסר , אז זה ייפתר אני מניח גם כן...מעכשיו אני אפתח שירשור חדש לשאלות נוספות , כי על מה שהיה כאן ענית לי או שכבר מצאתי פתרון.

wakka

New member
../images/Emo4.gifאוי ואבוי

יש לי דיליי נוראי (בערך שניה) בין רגע הנגינה לבין הרגע שאני שומע את זה במערכת שמע...זה ה letancy ממקודם נכון?! אז איך אני אמור להקליט ערוץ גיטרה אחד...ואז להוסיף עליו עוד אחד? כי הרי...אני אשמע צליל מסוים , ועד שהתכנה תקלוט את הצליל בערוץ הנוסף של ההקלטה יעבור זמן לא? מה עושים?!

pcp1

New member
כרטיס הקול שלך

כנראה לא משהו עם אחוז עכבת גבוה

wakka

New member
טוב לא משנה...

מצאתי איזה דרך...אני שומע ומקליט...למרות הדיליי, אני שומע את הכניסה ישירות בלי העיבוד של התכנה , ורק אז אני מגביר חזרה ב playback את הערוץ שהקלטתי...

למעלה