מזל טוב לי!!!

keynant

New member
מזל טוב לי!!!

האאא....קניתי את "אחים לנשק"!!! סוף סוף... קראתי כבר כעיקרון את כל הספרים עד אחים לנשק, דילגתי עליו(כי לא היה לי אותו...), קראתי את "מוזיקת נשמה", "זמנים מעניינים" ו"נשף מסכות" שאחריו, ועכשיו-לאחר שאני אסיים את האחים, אוכל לקרוא גם את פיט אוף קליי ואת ג'ינגו...אין לי כרגע את הוגפאת'ר, אז נאלץ להזמין...

dino_din

New member
Dire Straits - Brothers In Arms

These mist covered mountains Are a home now for me But my home is the lowlands And always will be Some day you'll return to Your valleys and your farms And you'll no longer burn To be brothers in arm Through these fields of destruction Baptism of fire I've watched all your suffering As the battles raged higher And though they did hurt me so bad In the fear and alarm You did not desert me My brothers in arms There's so many different worlds So many different suns And we have just one world But we live in different ones Now the sun's gone to hell And the moon's riding high Let me bid you farewell Every man has to die But it's written in the starlight And every line on your palm We're fools to make war On our brothers in arms​
תהנו :)

The Mad Hatter

New member
המ..

קניתי את הדיסק הזה לפני שנתיים, בערך, ולא יצא לי לשמוע אותו יותר מפעמיים. לא אהבתי בכלל. אבל הספר טוב. :) תתחדש!

keynant

New member
אוווו...עוד מעריצים של דייר-סטרייטס

להקה אדירה... יש לי את: Sultans of Swing Love Over Gold ו- Making Movies בתקליטים...

DviRincewind

New member
אחים לנשק?

נשמע כמו תרגום מעניין ל-Men at arms. אני אשקול להשתמש.

keynant

New member
זה לא בדיוק תרגום חופשי...

צ"ל משהו באזור אנשים לנשק...אבל זה נשמע מחורבן...

Gdil

New member
כבר ניהלנו את הדיון.

סיכמנו על אנשים מחומשים. ואחים לנשק זה ספר מסדרת רומח הדרקון...משנת 97

Gdil

New member
@

כי זה מה שקורה כשאני ונטע מנהלים דיון. תמצא משהו טוב יותר! I dare you!

Gdil

New member
אנשים באמת אומרים יופי חי?

אני חשבתי שזה שזה סתם תרגום עלוב של ערוץ אחד ל-"pure beuty", כמו כלבתה בבשורוטו.

keynant

New member
דיון או לא דיון...

אין תרגום שיצליח לתפוס את המשמעות בלי להשמע דבילי...(וכן, אנשים מחומשים נשמע דבילי...) ואחים לנשק זה הרבה מעבר לרומח הדרקון...זה גם אלבום של דייר-סטרייטס וגם סדרת טלוויזיה... אגב רומח הדרקון-זאת הסדרת ספרים היחידה שהעציבה אותי כ"כ...כל הקטע עם גדיל וחלמיש בסוף של רשומות האחרון...

למעלה