מזל טוב לי..

ttlfrdm

New member
מזל טוב לי..

יומולדת 23 - והחלטה ענקית בחיים, אני בחוץ!!! אחרי שנות מחנק וסבל, אחרי 6 שנות התלבטות קשה, ההחלטה נעשתה וזהו אני ממשיך הלאה. אני מבין שהמקום היחידי שבו אוכל למצוא אנשים שיבינו מה אני רוצה, ותמיכה זה פה... אני קצת תקוע בחיים בבת אחת אין לי חברה (אין ניקוד אז 2 המשמעויות) אין לי בית , אני הולך לבד לצבא. אנשים שעברו את המסלול הזה פה יכולים אולי לעזור לי? איך מסתדרים ? מה יהיה עם בית, מקום לחזור אליו?? אךי מסתדרים עם החברה החילונית הכל כך שונה ואחרת?? אני אשמח לכל השתתפות תמיכה ועזרה שינתנו לי - אני היום בנקודה שיצאתי ממסגרת אחת ולא נכנסתי לשניה. חג חנוכה שמח

מייקי 770

New member
שני דברים.

קודם כל- חשוב שת ציין באיזה סוג חברה דתית חיית. שנית- אתה יכול לפנות לארגון הלל, הם יעזרו לך רבות.

ש חף

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב

מתנה גדולה נתת לעצמך - החלטה שתגרום לך להרגיש,עם כל הקושי חופשי,אמיתי ושלם! יעזור אם תרחיב על הבית והסביבה בה אתה נמצא עכשיו. <ש חף מאמינה שיהיה פסדר>

שיהא בשעטומ"צ (ותזכה להכניסו...)

1) מזל טוב ליום ההולדת. יה"ר שתגדל להיות חסיד ירא שמים ולמדן (או שלא). 2) מזל טוב על נטישת הדת וההצטרפות אלינו. 3) תקוע? אתה תקוע? אדם שבימים האחרונים, אחרי הרבה שנות תקיעות וסבל ואחרי 6 שנות התלבטות והתחבטות, אדם כזה שהחליט סוף-סוף לעזוב יכול להקרא אדם תקוע? יקירי, אתה ההיפך המוחלט מתקוע. החלטת וכעת אתה בשלבי הביצוע. קשה? אולי אבל שווה בטירוף. 4) אתה מתגייס עכשיו? בגיל 23? 5) עם החברה החילונית מסתדרים כמו עם כל חברה אחרת. מדובר בבני אדם. 7) עם ה.ל.ל. כבר יצרת קשר? 1-700-70-70-73 ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!

מיס פטל

New member
הי, לייזר, אהבתי את החתימה

אם לא הייתי רואה שקאנט כתב את זה, הייתי חושבת שאתה קורא את הרהורי ליבי.

stאסתי

New member
אתה בדרך הנכונה...

אני לא אתחיל להביע דעה בעד ונגד צבא.מה שבטוח זה שבצבא תמצא חברה..אולי ב2 המובנים. צבא זה המקום להכיר אנשים ולמצוא חברים ,לפעמים לכל החיים. אני יודעת שהצעד לא קל,אני עוד לפניו וכבר לא קל לי. אבל אני מחזיקה לך אצבעות (מנהג של גויים?:) ) ומבטיחה לך שפה תקבל תמיכה ויחס לפחות ממני:)

pinkli

New member
כל הכבוד

הדרך מפתיעה, ביופי. הרבה סבלנות ובהצלחה תהנה מכל החוויות החדשות and take it easy לי

simlev1981

New member
UR THE MAN

i know how it is i did the same thing u can email me at [email protected] i will be happy to help i finished with the arrmy a month ago be hatzlacha mazal tov on bouth peace and love

R a c h e

New member
../images/Emo49.gifכפול והרבה טוב

ליומולדת ו
גדול על ה
הכי גדולה שיכולת לתת לעצמך בחיים. 6 שנות התלבטות זה בכלל לא קל (אני יודעת מנסיון אישי...) ועד כמה שאני זוכרת את זה, ההחלטה מביאה לרגיעה גדולה למרות הקשיים הצפויים, אלו שאתה יודע עליהם ואלו שעוד תדע בעתיד.... בכל מקרה, יש לך כאן
והמון חברים
שיהיו כאן תמיד בשבילך מצרפת רק
ואיחולי
מכאן ולהבא

מזל טוב ובהצלחה !

עכשיו עלה בדעתי, שמזל טוב, אומרים למי שנכנס בעול מחוייבות חדשה. חתונה היא מחוייבות, לידת צאצא היא מחוייבות וכיו"ב. גם החלטתך על יציאה בשאלה היא מחוייבות. אם כן נאמר שוב : מזל טוב בדרכך החדשה !

מיס פטל

New member
מזל טוב ליומולדת וליציאה

אין לי הרבה להוסיף על קודמי, גם לא יודעת מאיזה רקע מגיע, ועד כמה המשפחה בתמונה, ובכל מקרה אם יש צורך בעזרה ספציפית, אתה מוזמן לפנות במסרים אישיים. ותמיד כדאי לך גם לבוא למפגשי הפורום, לפגוש את האנשים פנים אל פנים, זה הופך את היציאה ליותר אנושית.

גיבור מזדמן

זה אחד הסרטים האהובים עלי, הציטוט שהבאת הוא פרפרזה על מונולוג מבריק!
The thing about life is – it gets weird. People always talking [to] you about truth, everybody always know what the truth is, as if it was toilet paper or something and they have a supply in the closet. But what you learn as you get older, is there ain’t no truth, all there is – is bullshit. Pardon my vulgarity here. Layers of it. One Layer of bullshit on top of another, and what you do in life, like when you get older, is you pick the layer of bullshit you prefer and that’s your bullshit So to speak.​
לעניין השמחות הפוקדות אותך, קח אותן לאט לאט, יום אחרי יום, תתמודד עם הבעיות הספציפיות שעומדות בפניך כשהן עומדות בפניך. ענייני שונות החברה, פילוסופיות ואתיאולוגיות הן בעיות לאנשים שיכולים להרשות אותן לעצמן. תתחיל בלהתקשר להלל (בהנחה שאתה חרדלש), תמשיך לקצינת התש והדברים יתפתחו משם. >ספל חמאה מוסיפה
מזל טוב<

למעלה