מזל טוב לי..!

Dying World

New member
מזל טוב לי..!

סופסוף, אחריי פירמוטים שונים ומשונים, התקנת תוכנות מוזרות, בכי רב ומכות רבות שהמחשב חטף ממני, אני מצליח להכנס לפה... אז כן, אני פה! וואהו! אני מתנצל מראש שלא מילאתי כלום בפרטים... פשוט זה נסגר לי באמצע ואני לא מצליח להכנס לשם שוב :) לא נורא.. תסבלו!

טאלנה

New member
ברוך הבא לפורום :)

אתה בנאדם מבוקש, מדברים עליך פה... סתם, האמת שלא, פשוט הפצת את כל העניין של מקיף ז´... חיחי... לא משנה... בכל מקרה, תהנה בפורום...

AMORPHIOS

New member
אאהמם....ברוך הבא!

וטוב שאתה סומע ספלטורה. תמשיך להביא גאווה.

alter ego1

New member
לגבי החתימה שלך...

יש לך טעות בהנחת היסוד שאינסוף פחות משהו שווה מספר סופי. אין סוף פחות הכל הוא אין סוף (כולל אין סוף בעצמו). מלבד זאת, החתימה שלך מצחיקה. זה לקוח במקרה מהמדריך לטרמפיסט בגלקסיה? (זה בדיוק הסגנון של הספר...)

wings of dark

New member
דבר ראשון כן....

זה לקוח מ"המדריך"(אגב אחלה ספר מוקדש בחום) והוא טעה בכתיבת התאוריה מספר סופי לחלק לאין סוף שווה 0 לכן אין חיים או כל דבר אחר ביקום. אגב היי טל זה רביד . זוכר??

alter ego1

New member
כן...ספר טוב.

רק חבל שבאמצע הרביעי מתחיל להמאס כבר- כל הבדיחות חוזרות על עצמן וזה מעצבן. בכל אופן, הקטע שהכי אהבתי בספר הוא התיאוריה שלו לגבי תעופה- להפיל את עצמך ולהחמיץ את הרצפה. ע-נ-ק!

wings of dark

New member
עוד לא הגעתי לרביעי

ואחד הקטעים הטובים הוא שאיש מתווכח עם אלוהים ומצליח להוכיח שהוא קיים ולכן הוא לא קיים קטע טוב. אגב קראת בעברית או באנגלית?

Dying World

New member
זה לקוח מתוך המסעדה שבסוף היקום

- הספר השני בסדרת המדריך לטרמפיסט... אני הגעתי רק עד ל"החיים היקום וכל השאר", ואני מנסה להשיג את "להתראות ותודה על הדגים".. התיאוריה על התעופה באמת הייתה אדירה, כמו כמעט כל דבר אחר בסדרת הספרים הזאת. ממצב רביד?! ברור שאני זוכר! חח מה אני כמוך?! לקח לך איזה שנה לזהות אותי במקיף ו´!

אין ספק שדאגלס אדמס ז"ל הוא אחד

מסופרי המד"ב הטובים ביותר. יחד עם פרנק הרברט {חולית} ואסימוב {אתם רוצים פירוט?!}. הוא היה הטרי פראצ´אט של המד"ב. יהיה זיכרו ברוך.

למעלה