מזל טוב לי!

Sophalin

New member
מזל טוב לי!

אז לפני קצת יותר משבוע נולד לי אחיין חדש :) ממש חמוד.

קיבלתי אותו מאחי הגדול. כן כן, זה שחזר בתשובה.
אז אתמול הייתה הברית והמוהל חוץ מלחתוך את מה שהיה צריך חתך גם מה שלא צריך והסיפור הסתיים בבית חולים. (אל דאגה, לתינוק שלום ולא נגרם נזק בלתי הפיך מלבד ניתוק העורלה...)

חוץ מזה היה שם את גיסו של אחי (בעלה של אחות של אשתו) שהתחיל לטרטר לי בשכל על למה אחי בחר את הזרם שבו בחר (למרות שלא היה לי מושג עד אתמול שהוא בחר בברסלבים) ושיגע אותי עם זה שאף אחד לא יודע לברוא מכונה שהופכת חסה לדם.
כששאלתי אותו למה אנחנו צריכים מכונה שכזו הוא די היה בהלם.
הסברתי לו שהאדם יודע ליצור המון דברים מופלאים אבל הוא לא יוצר דברים חסרי משמעות וטעם (כלומר אולי הוא עושה את זה אבל זה לא משהו שמתייחסים אליו ברצינות).
וזה שאנחנו לא יודעים הכל לא אומר שלו (למי שדיברתי איתו) יש את כל התשובות. זה בהחלט השתיק אותו.

cwen

New member
מזל טוב על האחיין החדש!

אני תוהה אם זה יכנס לסטטיסטיקת הסיבוכים בברית מילה, או שלא, כי בית החולים הצליח לטפל כמו שצריך.

Sophalin

New member
תודה רבה

תראי זה לא בדיוק סיבוך סטנדרטי.
הסיבה לנזק היא שקצה הסכין פגעה ברגל. עם כל הבוז שאני רוכש לתהליך ולמוהל, אני חושב שזו בהחלט טעות שיכולה לקרות לכל אחד - גם לרופא.

cwen

New member
פה בדיוק נכנסת שאלת הפרוצדורה הרפואית

הלא חיונית שנעשית מסיבה לא רפואית לתינוק שלא יכול לתת את הסכמתו...

deathcaster

New member
וכאן בדיוק הבעיה

להוציא ניתוחים פלסטיים לצורך אסתטיקה (דבר שלדעתי גם מיותר לגמרי)- הטעות הזו לעולם לא תבוצע ע"י רופא אם היא לא הייתה חלק מהליך רפואי חיוני, כאן לא מדובר בהליך חיוני ואף לא בהליך נחוץ.

someboddy

New member
מזל טוב!

וסתם מתוך סקרנות - באיזה הקשר הוזכרה המכונה שהופכת חסה לדם?

Sophalin

New member
מכונת האדם המופלאה כמובן

פאר יצירתו של הכדוש ברוח אוע.

לאונידס

Active member
אכן מזל טוב לך ולאחיך, מאחל לשניכם

שתבונתו תחזור אליו במהרה בימנו בזמן קריב ואימרו אמן.

Sophalin

New member
תראה, אני נחשב בן אדם מאוד אופטימי

ולצערי לאחרונה אני רואה רק שחורות...

קלריס110

New member
קולולולולו מזל טוב

למעלה