מזל טוב לי

Mariposa1

New member
מזל טוב לי ../images/Emo9.gif

בשעה טובה ומוצלחת קניתי אופנוע, אחרי חיפושים ארוכים מאוד. שמו בישראל - מריפוזה (שזה פרפר בספרדית) כעת מתחיל חיפוש אחר, אולי יותר מייגע... אני מחפשת מעיל למידה שלי, הייתי בכל דרום ת"א וכלום! אוף, יש למישהו רעיון פרט ללנסוע לחו"ל... *שוקלת לקפוץ לשילב אולי יש להם מה להציע לי.......*

nunimon

New member
את גם גרה במיני ישראל?

או שאת מצליחה לנהל חיים נורמליים ותקינים על אף היות סקסטרה סמול? ף-D יש מידות נשים בפרפר. מעילים טובים במידות ממש קטנות.. ולכאלו שהן קטנות עם חזון - אז בכלל זו חגיגה. יש תומכים והרחבות ובקיצור - שווה להציץ...

שיהיה במזל

אל נא תשכחי שהאופנוע הינו כלי רכב מסוכן אך הוא מהווה הנאה מרובה. דרך אגב, באיזה אופנוע מדובר?

Mariposa1

New member
אוףףףףףףף

שמתי תמונה אבל אני לא מצליחה להעלות אותה! מדובר על GPX250!!!! בונבון :) בדיוק לגובה שלי...

תתחדשי וסעי בזהירות

לגבי התמונה אולי היא גדולה מ250KB ולכן לא עולה.... לגבי מעיל אני יודע שהגיעו למטרו מעילי דיינזה לנשים... הם יפים ובמידות פיציות לבחורות
(אין לי שום קשר למטרו או דיינזה כך שאין לאף אחד פה מה לקפץ, פשוט יצא לי לראות מישהי מודדת את המעילים הללו כשקניתי לי מעיל חדש וזה נראה טוב מאד) בהצלחה...

Mariposa1

New member
דווקא הייתי שמה

לא ברור למה הם קוראים לזה מידות נשים, הכתפיות ענקיות, כמו פעם שזה היה באופנה, עכשיו זה סתם נראה מצחיק, ויותר מתאים לנשים עם כתפיים ממש ממש רחבות.

למעלה