מזל טוב לי,,,

מזל טוב לי,,,../images/Emo65.gif

אז ככה,, הייתי הבוקר,, בפיקסליין,,(תודה לכם שאתם קיימים,, רק למה כאלו יקרים,,,) וקניתי,, בד קנבאס,עם פוסטר משחת עיצוב למסגרת, וכמובן פיצוצים לתמונה,, אבקש,, בנות יקרות,, להסביר לי,, מכיון שראיתי כאן לא מעט חילוקי דיעות לגבי העשייה,, איך אתן ממליצות לעשות עם הפיצוצים,,, תודהההההה,,,

psa

New member
אם יום הולדת לך היום אז ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

הרבה אושר ושמחות!!!!!

שו יום הולדת,,,חחחחחחחח,,,

מזל טוב ,, על שהעזתי לפרוץ לעוד תחום אומנות,, עד כה הייתי עסוקה בלצייר,, היום הלכתי על טפט,,משחת עיצוב למסגרת,, ופיצוצים,,, ו,, מזל טוב לי,,,! אגב,, אם כבר ענית,, אולי תעני לי,, כיצד להדביק את הטפס לקנאבס,,, תודהההההההההה

psa

New member
האמת שהססתי אם זה יום הולדת או

פריצה לעולם האומנות. אך כשהיה מזל-טוב וגם בלונים . למה שלא יהיה שמח ?? ובכל זאת שיהיה לך כיף!!! אני לא הכתובת הנכונה יכולה לצרף לך ריכוז של הנושא.

lilachh

New member
../images/Emo39.gifפסא כל הכבוד - איזה חריצות

הכל אצלך מרוכז בקבצים

psa

New member
לילך היקרה ,לא הכל אבל.... נושאים

מסויימים ,מרכזת לי כדי לא לשכח. הלוואי ויכולתי לרכז הכל -ממש אין לי זמן. חוץ מזה אחד מהם את ריכזת לא אני. קרדיט מגיע לך. אז את חרוצה גם כן

חני123

New member
שקולנקה זה הולך כך:

מדביקים את הפוסטר מורחים מסביב את המשחת עיצוב ממשיחםם את התמונה בצביעה ורק בפינש מורחים את הסטפים בשיטה הזאת 1: צריך מכחול שטח רחב אני משטמשת ב3\4 צול שיער אמתי מורחת שכבה ראשונה סטפ 1 מלמעלה למטה מיבשת ושוב שכבה נוספת סטפ 1 מלמלה למטה מיבשת ושכבה סטפ 2 לרוחב שכבה עבה בנדיבות ומיבשים בסוף הפטינה זהו אם לא הבנת משהו תשאלי שוב ביי בהצלחה.

למעלה