מזל טוב לי

niya

New member
מזל טוב לי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוף סוף קניתי ארון בגדים!!!
שיבוא במקומו של המפלץ (זוכרים? ארון הבגדים הישן שלי...) ו... אין מאושרת ממני! שאלה קטנה: אביבה, באחד השרשורים אמרת לי שהארון צריך להיות צבוע בצבע אפרסק או תכלת - כנראה בשל מיקומו בדירה. הארון, מה לעשות ובחנות לא היו הצבעים הנ"ל - הוא בצבע עץ בהיר. מה את ממליצה לעשות? תודה

niya

New member
../images/Emo163.gifית שכמותי ../images/Emo68.gif

למה לא חשבתי על זה לבד? נו, שוין, כמה טוב שיש פורום...

niya

New member
אה, כן שכחתי... ../images/Emo9.gif

שגם קניתי לי חולצה בגוונים של: (שימי לב אביבה): וורוד (שזה צבע שאמרתי שנאי לא אוהבת ואפילו שונאת...) אדום וסגול. ממש חולציה מגניבה עם לבבות ופסים (אני אבקש מאחת מאחיותי לצלם לי אותה ואעלה את התמונה) וגם קניתי ג'ינס עם תפרים אדומים בולטים. עכשיו רק חסר לי שיער אדום והכל יהיה מושלם (כי נעליים כתומות כבר יש לי) - וכל זה, אני מקווה שלא מבולבל מדי, בהקשר לשרשורי הצבעים, החמימות בחורף וכו'... לאט לאט אני מפנימה...

niya

New member
וויי, וויי, אין לך מושג מה ../images/Emo19.gif

עשיתי למכנסיים... אני אעלה תמונה - מקווה שבשבת - תפרתי בתחתית המכנס אפליקצה של בד הודי בצבע אדום רקום בזהב - יצא פשוט מדהים! אני אעלה את התוצאה גם לכאן וגם לפורום אמונות שימושית. אני כל כך מתלהבת מזה - עד אחת בלילה ישבתי אתמול עם מכונת התפירה לעשות את זה (חבל שעל התיזה שלי אני לא יושבת כל כך הרבה זמן/עד שעות כאלה מאוחרות...)

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צודקת, מה אני אגיד?

ferdinand

New member
אפרופו ארון... ועוד כמה דברים...

שלום! אני מעיין בפורום הזה כבר כמה ימים, מעוניין להתעמק בתחום, על זה מהמשך. בינתיים שאלה קטנה: באחד המאמרים נכתב כי לא מומלץ לשים מראות בחדר השינה, ובעיקר לא מול המיטה. כשנכנסנו לבית שלנו, לפני למעלה משנה, אהובתי ראתה אצל חברה ארון קיר עם דלתות מראה, כזה בלי קאנטים, מראות נטו והתלהבה. בהתחלה הסתייגתי, אבל בסוף... נשים תמיד יודעות איך להשיג את מבוקשן!!! אחרי שהרכיבו אותו, דוקא די אהבתי... אז מה אתם אומרים, מה עושים עם זה?

למעלה