מזל טוב לי

מזל טוב לי ../images/Emo48.gif

קניתי אתמול קינג קליפורניה נקבה בת כמה חודשים אורך 45 ס"מ . מדהימה ביופיה
. לא התכוונתי לקנות תיכננתי בעוד כמה חודשים לקנות פיתון ג'נגל קרפט , ביקרנו בבית החיות ופתאום היא הופיעה מולנו
,אישתי אני והקטנצ'יק (אופק-בן שנתיים וחצי )נדלקנו עליה והחלטנו פה אחד -קונים . אז הנה מס' תמונות ,אגב איך נקרא המופע הנ"ל

סוגיה מעניינת

לא חשבתי על כך קודם אך עכשיו עולה לי רעיון אולי בעתיד אנסה לזווג ביניהם (המילק פואבלון והקינגית ) מה דעתכם ,זה אפשרי/מומלץ? כמובן שאעשה זאת בליווי מישהו מיקצועי . נראה לי שאפשר להגיע לתוצאות מדהימות ביופיין ,לא ? אגב ,למישהו יצא לראות שילוב של שני נחשים אלו במופעים הנ"ל ?

oren*

New member
באיזו חנות רכשת את הטרריומים ומה

מחירו של אחד? שני הנחשים יפהיפיים, גם הזכר מימין על העץ (הם באוויר?) וגם הנקבה החדשה (הזכרת לי את הביקור הראשון בבית החיות, גם אני "רק באתי להסתכל" ויצאתי עם נחש). לגבי מצע דשא סינטטי - אחרי ניסיון של למעלה משנה זנחתי אותו לטובת שבבי עץ. שאריות צואה נצמדות לחיבור בין עלי הדשא לבסיס ולא יורדות גם אחרי ניקוי שבועי יסודי במים רותחים ותמיסת פולידין (ואצלי הזוחלים קיבלו מזון בכלי נירוסטה, אצלך אני רואה שהמזון מונח ישירות על המצע).

את הטרריום...

הזה רכשתי גם בבית החיות עם הקינגית ,מחירים תוכל לברר אצלהם ,שווה לבקר שם . לגבי שבבי העץ ,לדעתי פחות פרקטי כי צריך להחליף בתדירות גבוהה וזה סתם הוצאה, נראה לי גם שמצע שבבים יכול לעזור להתפתחויות טפילים וקרדיות למינהם . אני מוציא את המצע אחת לחודש ושוטף עם מים ,סבון וטיפת אקונומיקה-הכל יוצא. ויש לי זוג מצעים ספייר נקיים להחלפה מהירה . וכמובן שזה הרבה יותר יפה לטעמי ממצע שבבי עץ . ועוד דבר ,למה להגיש אוכל על מגש של כסף ? אני פשוט מניח שתי ולדות במסתור החם ובד"כ אחרי שעה שעתיים המילק כבר "מנופח" מאושר .

קודם כל תתחדש

יופי של נחשה בחרתם. המופע נקרא "מנוקד". אני מציע לך לוותר כבר עכשיו על הרעיון של זיווג בין המינים. עירבוב מינים אינו דבר מבורך בשום צורה והתוצאה של נחש זיווג ביניהם לא אמורה להיות כל כך אטרקטיבית בהתחשב בכמות השחור שיש לשני המינים. יצא לי לראות שילוב של קליפורניה קינג עם מילק סינלואה.

tom klein

New member
תתחדש באמת יופי של נחשים יש לך

רואים שאתה משקיע בטרריומים כל הכבוד ....
שלחתי לך פרטית אם אתה יכול לענות לי כמה שיותר מהר זה דחוףף

היי

תתחדש על הנחש יצא לי לראות דיי הרבה הכלאות בין מילקים (הרוב סנלואה) וקליפורניה והאמת היא שמה שיוצא זה ברוב המקרים קליפורניה מכוער...,הייתי מציע לך אם אתה רוצה לזווג ולקבל נחשים יפים לקנות בני זוג מאותו מין (פואבלון וקליפורניה) או אם אתה רוצה לזווג ולא איכפת לך איך יראו הצאצאים אתה יכול לזווג (אני לא פוסל,אבל אל תצפה לנחש יפה,אם אין לך כוונה להביא עוד נחשים ואתה רוצה להתנסות בריבוי אתה יכול)

../images/Emo51.gif

בכל אופן שני הנחשים עוד צעירים מאוד ,זו היתה רק מחשבה והיא נשכחה לבינתיים , עד שהם יגדלו לגודל של ריבוי ,אלוהים גדול .אגב לא בטוח במאה אחוז שהמילק זכר ,בחנות שקניתי המוכר לא היה בטוח אך אמר שלפי זנבו העבה והארוך הוא נראה זכר ,בקיץ הבא אקח אותו לבדיקה . ובכן - לאחר יום וחצי אצלי היא טרפה ולד במרץ-התאקלמות טובה לא ? לעומת המילק המתחפר ומתחבא היא הרבה יותר פעלתנית ומעניינת בטרריום אני מניח שהמילק עוד יתפוס ביטחון (הערה בנושא-למגדלים מתחילים אולי קצת בעייתי משום שלמרות יופיו הוא לא "מרשים" אותך ,לא מטייל ,לא מטפס ,פשוט רובץ רוב הזמן מה שבטח ישתנה כשיגדל יותר,אני מניח שצריך הרבה סבלנות כדי להנות ממנו ומיופיו .לי אישית אין בעיה עם זה, יש לי סבלנות ) אז עכשיו יש לי גם אותה
וכמה שהיא יפה
והיא מבדרת ועוד איך- לא מפסיקה לזחול ולטפס . ששששש!!!....היא מעכלת . נ"ב כשהם יגדלו קצת אני מבטיח תמונות הרבה יותר טובות .

טוב ,אז אני קצת ....

אני קצת מ*יין לכם ת'מוח (אני כבר מסיים...) בכל אופן מישהו יכול לזהות את מינו לפי המראה ?

oren*

New member
יש בסידרה הזו גם מקומות מסתור

המורכבים משני חלקים שנצמדים בעזרת מגנט דרך הזכוכית בחלק הפנימי והחיצוני של הטרריום, כך שנראה כאילו האבן פרצה דרך הזכוכית ומרחפת באוויר. הזוחל מסתתר בחלק שנמצא בתוך הטרריום והמטפל/צופה יכול לנתק את החלק שנמצא מחוץ לטרריום ולצפות בזוחל מבעד לזכוכית).

למעלה