מזל טוב לי!

מזל טוב לי! ../images/Emo107.gif

יש לנו כלבונת חדשה. היא בת חודשיים וחצי, מעורבת, שחורה משחור, נראית כמו לברדור. קוראים לה מגי, והיא מלאת שמחת חיים ומספקת לנו המון תעסוקה. אין כמו חיות.

אטיוד5

Active member
ואת צנורות הגינה ...

ואת התרנגולות של השכנים ואת הנעליים של השכנים ואת ... ואת ... ואת ... רק צרות. אה, ולעקר.

היא מאוד מאוד אוהבת נעליים.

עוד לא הבנתי מה הפטיש הזה של כלבים עם נעליים. היא לא כ"כ לועסת אותן - בעיקר דוחפת את החוטם לתוך הנעל הנבחרת ונרדמת עם הניחוח. צינורות גינה היא עוד לא ניסתה, בעיקר כי מטפטף גשם כל הזמן, אבל היא בהחלט אוהבת לקפץ על ערוגת הפרחים וללעוס דשא לרוב.

dana2909

New member
חכי - זה יגיע

ככה מגיל חצי שנה בערך אתם תגלו שלא רק נעליים היא תלעס לכם. אנג'י גמרה לי כמה זוגות גרביים ו2 חולצות שאני מאד אהבתי... אין על גורים!!

היה לי מאד לא נחמד

כשהכלבה של חבר שלי (לפני 20 שנה) אכלה לי את נעלי הצבא. למען ההגינות אציין שהיא אכלה רק אחת מהן, אך כבר לא היה לי מה לעשות עם השניה. אני חייבת להודות שמגי מאד מלחיצה אותי.

גנגי

New member
תלחיצי אותה בחזרה.

כלומר, תקפצי לה בין הרגליים גם את.

גנגי

New member
ובמיוחד בשבילך,

פארפראזה על דן פגיס: כשכש בזנבך, אל תאמר "יצאתי מוקדם" אם שוב הצטרכת - אמור "עכשיו".

../images/Emo2.gif מעניין אם זו אותה ../images/Emo107.gif

שהסתובבה בבסיס (הצבאי, כמובן) שלי ושל בן-זוגי וגנבה לו אחת מנעלי הצבא שהושארו מחוץ לחדר. היה מאוד מביך לצאת בבוקר מהחדר ולגלות שם רק נעל אחת..

גנגי

New member
נכון מוזר

שהיא גנבה אחת שלו ואחת של רגליים קרות? אין לה שום הבנה בנעליים. היא לא היתה מתקבלת לשחק ב"סקס והעיר הגדולה". אבל זה מסביר למה הרגליים של רגליים-קרות קרות!

למעלה