מזל טוב לייי!!

netushit

New member
מזל טוב לייי!! ../images/Emo151.gif

וכןן, באסה שאני צריכה לפתוח הודעה בעצמי.. הממ.. אבל כנראה שלא זכרתם :)... לא נורא, לא כועסת לא ציפיתי לכלום חחח... ויייי היום אני בת 17!!! ולצערי מחר יש לי בגרות במתמטיקה מועד ב' ובאסה לי צריך ללמוד!! מבאס קצת תתחת אבל לא נורא... קיבלתי כמה דברים נחמדים בנתיים ממי שהספיק לבוא והכל... אבל בעיקרון אני לא חוגגת היום אז תהיה חגיגה כל השבוע :)... אני מצרפת תמונה של משהו שחברה קנתה לי...

netushit

New member
זה נראה קטן כי הקטנתי את זה בצייר..

אבל זה פוסטר דיי גדול ויפה :)

הגרילה

New member
מזל טובב חומד!!!:)

איזה באסה שאת צריכה ללמוד=\ אבל חפיפ :) הפוסטר ממש ממש יפה ואמממממממ הההמממווווןןןןןןןןן מממזזזללל טטטווובבב!!!!!!

בלרינה24

New member
מזל טוב!!

פוסטר יפה לאללה תתחדשי! יומולדת שמחחחחחחחח עד 120!!! ובהצלחה בבגרות מחר!

דנה EF

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!

עד 120.. פוסטר מהמם.. ואל תשכחי לנשום כשאת רוקדת..! מזל טוף..!

yaeltal12

New member
מזל"ט!

אזז כמה ברכות: קודם כל המון מזל טוב, שתגיעי לזקנה טובה (מי רוצה לחיות עד 120?!) שתמיד תהיי בריאה, מאושרת ומחוייכת, שתביאי נחת ליקירייך ושתשבעי נחת מהם, שתמיד תהיי מוקפת בהרבה אנשים שאוהבים אותך, שתצליחי בכל דרך בה תלכי ושהכל ילך לך בקלות, והכי חשוב- לעולם אל תפסיקי לרקוד! או יותר נכון- שלעולם תהני מהריקוד! ו.. בהצלחה בבגרות מחר!אמאלה.. לי יש עוד 4 שנים ואני כבר דואגת... ו.. אה! איזה תמונה יפה.. ובעיקר מאוד אמיתית... היא מבטאת לדעתי את העבודה הקשה של הרקדן, אבל עדיין זאת תמונה אומנותית.. באמת תמונה יפה! גם אני קיבלתי תמונת מחול ליומולדת
יעל =]

נטו'שששששששששששששש

המון המון המון
מזל טוב מדהימה אחת!!!!
עד 120!!!
בהצלחה מחר בבגרות!!!
אוהבתותך המון המון 3>

vashla

New member
מזל טוב!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

המון מזל טוב עד 120!!! בהצלחה בבחינה..ובהכל בעצם חחח שיהי לך רק טוב בחיים:)

NeTa MuFlEtA

New member
נטוששששששששששש../images/Emo24.gif../images/Emo217.gif

ססססס גנבת שמות שכמותךP: חחח שיהיה לך המון מזל-טובים שרק תהיי מאושרת אל תפסיקי לרקוד בחיים:]
.

למעלה