מזל טוב ליוש!!!!!!!

skaatit 1

New member
מזל-טוב!!! ../images/Emo77.gif

יש ללי יום הולדת!!! (המנהלת הפצצה של הפורום!!!) מזל-טוב, בובה!!!
איך את חוגגת?

מזל טוב ליוש!!!!!!!

ליוש כפרעליה חוגגת היום 19 קיצים, כולם לסגוד לה
בחודש האחרון אספתי (או ניסיתי...) לאסף מכל חברי הפורום ברכות לליוש, אבל לצערי- זה לא הלך לי... יש ל כמה ברכות בודדות, לא הספקתי להגיע לכולם, אז כל מי שברכה ממנו לא תופיע בהמשך השרשור- שיברך לבד
ליוש, איילאביו. היום את בת 19 (איזה קטע, אני מכירה מישהו שמחר חוגג 18
) ואת כבר לא ילדה קטנטנה. המון המון מזלטובים ליומולדתך ושתמיד תהיי מאושרת. גם כשקשה תזכרי שאת לא לבד ותמיד תמיד יש מי שאוהב אותך ואת חשובה לו.
בי האפי

הברכות!

אם יש מישהי שהברכה שלה לא מופיעה- מליוני סליחות, היא מוזמנת להגיד לי ואני אחפש אותה או לכתוב אחת חדשה
לליוש, אמנם אני לא כותבת כאן כ"כ הרבה, כי אין לי זמן, אני רוצה לאחל לך המונים של מזל טובים
המון המון אושר ועושר ברכות ואיחולים
הלוואי ותפגשי את הראל 49864748 פעמים. תמשיכי לעשות עבודה כ"כ טובה בתור מנהלת. שתהני תמיד תמיד בחיים, ושיהייה לך רק אושר. שכל חלומותייך יתגשמו, ושתצליחי בכל מה שתרצי. מאחלת מכל ה-
קרן. לליוש,
מזל טוב לך המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה, חיוכים ואם אפשר גם עושר שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ואם אפשר, הרבה הרפתקאות ועוד דבר, נחמד, אחד, על יום הולדת מיוחד: יש המצפים לו פשוט כל השנה, יש שבמראה צופים לראות אם משהו השתנה. יש שאוהבים מסיבות הפתעה, וכאלה שחוגגים לבד בלי שום הפרעה. אז לא חשוב כיצד , ולא חשוב איך, אנחנו פה תמיד נהיה לצידך. שיהיה לך יום הולדת שכולו מוצף פרחים, שיהיו כל יקירייך בריאים וגם שמחים, שתמיד נהיה ביחד, אף פעם לא לבד ושכל משאלותייך יתגשמו אחד אחד.
ותזכרי היום בו נולדת הוא היום בו החליט הק"ב שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך!!! מאחלת לך מכל ה
מעין. ליוש...המנהלת הכי הכי של הפורום הכי הכי!!
המון המון המון המון מזל טוב!! עד 120 או 100 כ-20!
אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם...ותמשיי כמו שאת!
בהצלחה בצבא....
אוהבת המון......
טל ללי המנהלת התותחית של פורום הראל סקעת מזל טוב והמון המון אושר ועושר... שתחיי עד 120. שכול משאלות ליבך יתגשמו. והמשך הנהלה כיפית. ממורן.. ואני מצרפת תמונה: http://img221.echo.cx/img221/9292/16aa.gif לי
מזל טוב!
ואני לא כלכך מכירה אותך.. אז אני רק יכולה להגיד לך שאת מנהלת מצויינת ומשקיענית, ועשית את הפורום לפורום מוצלח מאוד.. בלעדייך הוא לא היה כזה
תמשיכי להיות מתוקה ונחמדה כמו שאת
ליאור

i love skat

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב מאמי../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

כתבתי גם ברכה,אבל לא שמו אותה,אבל לא משנה. ליוש
שיהיה לך הרבה הרבה
,ויומולדת שמח
שתיהיי מאושרת
ותמשיכי להיות מנהלת כזאת מקסימה חמודה.
אז עד 120 שנה..הרבה אושר ועושר.
ושתזכי לפגוש את הראל(
)הרבה יותר מפעם אחת..ויותר מפעמיים..ויותר משלוש..(כמה שיותר יותר טוב
). אז מיליוני
,"ושתזכי לשנה הבאה,עד 100 ו-20 שנה.."
וכמו הילדים הקטנים,שיהיו לך הרבה בלונים
והרבה מתנות
,ותיזהרי בדרכים,לך אפשר להגיד,תנהגי בזהירות
..
תודה רבה שאת מנהלת כזאת מקסימה,ועוזרת,אין כמוך.
מיליון חיבוקים
ונשיקות
באהבה
-אביב

moranooosh

New member
מותקקקקקק

מזלטופפפ
עד 34872389472 שנים
שכללללל משאלותייך יתגשמו ותראי את הראל פעמיים ביום!! אוהבתתתתתתתתתתת

יא מזל טוב../images/Emo9.gif

שיהיה לך יום הולדת הכי שמח שיכול להיות...
ושתמיד תהיה לך סיבה לחייך ושתמיד תהיי מאושרת
הרבה בריאות והצלחה
ותודה על הניהול המוציין של הפורום..
מזל טוב

aNaTi 17

New member
לי!

מזל טוב עד 120 בריאות אושר והמון הצלחה תמשיכי להיות אחלה מנהלת
מענת.

נופר 247

New member
../images/Emo49.gif......../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

למרות שאני די חדשה פה...
אבל עדיין...יומלדת זה תמיד שמח אז שיהיה לך עד 120.........

ליוש מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למנהלת הפורום הכי טובה בתפוז רוצה לאחל לך מזל טוב והרבה הרבה אושר ואהבה מודה לך על כל העבודה הנהדרת שאת עושה כאן ושולחת לך המון המון חיבוקים ענקיים....

ט ל י 9 9 9

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

לי, אפילו מהכרות וירטואלית בלבד, ברור שאת אדם מקסים ומאוד מיוחד אני מאחלת לך שתהיה לך שנה מאושרת ונהדרת, עם הרבה הרבה סקעת

skaatushonet

New member
ליוש!!!

אמנם אני חדשה אבל כולם יכולים לראות עד כמה שהפורום הזה מדהים ומושלם(כמעט כמו הבנאדם שהפורום הזה עוסק בו) וזה הכל בזכותך!!אז רציתי להגיד לך המון תודה על הפורום הזה,המון המון מזל טוב ושכל משאלותייך יתגשמו לטובה(סקעת סקעת סקעת סקעת...)אוהבת המון!!!-אודליה-

לי מותק מזל טובבבבב!!!!!

למרות קצת מאוחר עבר עליי יותר מדי היום (קשור להראל) אני אספר הכל מחר... בכל זאת מזל טוב מאמי ושתישארי מדהימה כזאת שתגישי כל חלום אוהבת המון!!!!

למעלה