הברכות!
אם יש מישהי שהברכה שלה לא מופיעה- מליוני סליחות, היא מוזמנת להגיד לי ואני אחפש אותה או לכתוב אחת חדשה
לליוש, אמנם אני לא כותבת כאן כ"כ הרבה, כי אין לי זמן, אני רוצה לאחל לך המונים של מזל טובים
המון המון אושר ועושר ברכות ואיחולים
הלוואי ותפגשי את הראל 49864748 פעמים. תמשיכי לעשות עבודה כ"כ טובה בתור מנהלת. שתהני תמיד תמיד בחיים, ושיהייה לך רק אושר. שכל חלומותייך יתגשמו, ושתצליחי בכל מה שתרצי. מאחלת מכל ה-
קרן. לליוש,
מזל טוב לך המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה, חיוכים ואם אפשר גם עושר שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ואם אפשר, הרבה הרפתקאות ועוד דבר, נחמד, אחד, על יום הולדת מיוחד: יש המצפים לו פשוט כל השנה, יש שבמראה צופים לראות אם משהו השתנה. יש שאוהבים מסיבות הפתעה, וכאלה שחוגגים לבד בלי שום הפרעה. אז לא חשוב כיצד , ולא חשוב איך, אנחנו פה תמיד נהיה לצידך. שיהיה לך יום הולדת שכולו מוצף פרחים, שיהיו כל יקירייך בריאים וגם שמחים, שתמיד נהיה ביחד, אף פעם לא לבד ושכל משאלותייך יתגשמו אחד אחד.
ותזכרי היום בו נולדת הוא היום בו החליט הק"ב שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך!!! מאחלת לך מכל ה
מעין. ליוש...המנהלת הכי הכי של הפורום הכי הכי!!
המון המון המון המון מזל טוב!! עד 120 או 100 כ-20!
אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם...ותמשיי כמו שאת!
בהצלחה בצבא....
אוהבת המון......
טל ללי המנהלת התותחית של פורום הראל סקעת מזל טוב והמון המון אושר ועושר... שתחיי עד 120. שכול משאלות ליבך יתגשמו. והמשך הנהלה כיפית. ממורן.. ואני מצרפת תמונה: http://img221.echo.cx/img221/9292/16aa.gif לי
מזל טוב!
ואני לא כלכך מכירה אותך.. אז אני רק יכולה להגיד לך שאת מנהלת מצויינת ומשקיענית, ועשית את הפורום לפורום מוצלח מאוד.. בלעדייך הוא לא היה כזה
תמשיכי להיות מתוקה ונחמדה כמו שאת
ליאור