את כל הזמן שואלת מה מצחיק... תצחקי וזהו! בשביל הנימוס!
S shadow dancer New member 17/9/03 #25 זה נשמע מה מטומטם ככה........ בס"ד זה בלי קשר! וזה היה אמור להיות- אפילו הגרוטאות מנצחות אותה......... ולא- אפילו הגרוטאות מנצחות אותה!!! תמר...... באמת!
זה נשמע מה מטומטם ככה........ בס"ד זה בלי קשר! וזה היה אמור להיות- אפילו הגרוטאות מנצחות אותה......... ולא- אפילו הגרוטאות מנצחות אותה!!! תמר...... באמת!
מ מישהי אלמונית New member 17/9/03 #26 יאללה! תמשיכו לרדת עלי בכיף, בסבבה! אין לי לב. ניר, שאני אצחק על הניק שלך? תמר, אולי על שלך? מה דעתכם??????
יאללה! תמשיכו לרדת עלי בכיף, בסבבה! אין לי לב. ניר, שאני אצחק על הניק שלך? תמר, אולי על שלך? מה דעתכם??????
S shadow dancer New member 17/9/03 #27 על שלי את יכולה לצחוק בכייף! בס"ד גם אני צוחק עליו... אין בו שום קשר!!! ולא צחקתי על ניקך אלא על זה שתמר כתבה מה אמרתי..... יש מבינה?
על שלי את יכולה לצחוק בכייף! בס"ד גם אני צוחק עליו... אין בו שום קשר!!! ולא צחקתי על ניקך אלא על זה שתמר כתבה מה אמרתי..... יש מבינה?
S shadow dancer New member 17/9/03 #29 אני חולה!!!!! בס"ד בגלל זה אני בבית! הלכתי לישון.... ממילא אין מי שישעשע אותי פה.
S shadow dancer New member 17/9/03 #32 רחלי? נראה לי גם את חולה קצת.... בס"ד אולי כדאי לך לנוח קצת בבית!
ל לוחמת הגרוטאות New member 16/9/03 #17 צריך לחשב. +נצל"ש זה היה מאז ששיראל הייתה אצלי 3 ימים. דרך אטגב, איפה היא??? שתיכנס כבר לפורום!!! והנצל"ש, אנשים - מסרים מהיום לניק הזה. תודה!
צריך לחשב. +נצל"ש זה היה מאז ששיראל הייתה אצלי 3 ימים. דרך אטגב, איפה היא??? שתיכנס כבר לפורום!!! והנצל"ש, אנשים - מסרים מהיום לניק הזה. תודה!