E elii1988 New member 1/1/06 #17 חנונה שליי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif מזל טוב יפה! כפרה עליך
ט טלי לשלטון New member 1/1/06 #18 ../images/Emo80.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif
M mor the only New member 1/1/06 #19 צ'ן../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב לכבוד יום הולגתך ה- 16? שכל משאלותייך יתגשמו שתהיה לך רק הצלחה בחיים
צ'ן../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב לכבוד יום הולגתך ה- 16? שכל משאלותייך יתגשמו שתהיה לך רק הצלחה בחיים
M mor the only New member 1/1/06 #27 ../images/Emo12.gif שיהיה../images/Emo3.gif וקוראים לך חן\צ'ן?? טוב לדעת! עשית את הצעד הנכון בלהחליף את השם ה"מכוער" הזה גמאני רוצה שיקראו לי נטלי אבל לא נאאאטלי פשוט נטלי נטלי בשבילכם
../images/Emo12.gif שיהיה../images/Emo3.gif וקוראים לך חן\צ'ן?? טוב לדעת! עשית את הצעד הנכון בלהחליף את השם ה"מכוער" הזה גמאני רוצה שיקראו לי נטלי אבל לא נאאאטלי פשוט נטלי נטלי בשבילכם
ש שני לאב צאד New member 1/1/06 #21 מזל טוב מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif המון המון המון אושר ועושר ואהבה ובריאות וכושר
מזל טוב מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif המון המון המון אושר ועושר ואהבה ובריאות וכושר
ש שניצלונה New member 1/1/06 #22 צ'ןןן../images/Emo99.gif כפרות עלייך... מזל טוב יפה שלי מאחלת לך את השנה הכי מדהימה בחיים שלך ומקווה שנהנית אתמול במה שעשית אוהבת
צ'ןןן../images/Emo99.gif כפרות עלייך... מזל טוב יפה שלי מאחלת לך את השנה הכי מדהימה בחיים שלך ומקווה שנהנית אתמול במה שעשית אוהבת
נ נעה של ה י ם New member 2/1/06 #33 יש האדמה, ויש יום הולדת, יש ניהול פה, ויש ניהול בפיקה אשמתנו שזה אותם שני אנשים?