מזל טוב להראל שירשור תמונות...

זהו העיקר שהן נהנו:\../images/Emo178.gif

אבל באמת, העיקר שהראל נהנה, זה הכי חשוב... ועוד רעות אחת שהייתה שם באה אליי לאי סי ואני מסבירה לה שלפעמים טועים וזה וזה והיא התחילה להגיד לי רק מי שברשמי וקרובה יכולה לבוא, אז אני לא קרובה למנהלות, אז אני לא מתחנתפת אליהן כמו כמה בנות שם, בגלל לא הזמינו אותי?! ועוד היא מתחילה להגיד פגשתי את הראל 13 פעמים, אני עסוקה בלראות תמונות שלנו, יש לנו 100 תמונות, כאילו מה היא חושבת שאני אקנא בה בגלל זה?! לא, אתמול אני פגשתי אנשים אחרים, שאני מאוד אוהבת (שלומי) ושום דבר, גם לא מסיבה עם הראל לא תהרוס לי את זה! ולמה רק בלונים בצורת פיל? אפשר גם כלב, ונעשה לו גם זר, ונביא לו זר פרחים על הראש... אבל לא רק ליצן כי קוסם זה הכי שווה שיש
*קחו הכל על הראל בצחוק כן?*

skaatushonet

New member
איי איייי

כבר אין לי מה להגיד....לתיחנק עם ה100 תמונות שלה.....אמן אבל פיל זה הכי חמוד!!!אולי גם ג'ריפה???

ואני אמרתי לה גם לי תהיה איתו../images/Emo178.gif

תמונה (בע"ה תהייה) ואז היא אומרת בחיים לא תגיעי ל-100 אני אמרתי לא משנה הכמות אלה האיכות, היא אומרת לי אז זהו שאצלנו זה גם כמות וגם איכות... כןןן בטח
כןןן ג'ירפה זה חמוד! אבל בא לי קוסם שיוציא לי יונה מהכובע

skaatushonet

New member
איזה חצופה!

אני הייתי מביאה לה איזה נבוט על השכל...!!!!! אני אחנוק אותה!!!!לי ולו יהיה איזה 1000 תמונות רק מהחתונה שלנו וזה לא כולל הסרט....חחחחחחח אז נביא גם קוסם...ונגיד לו שיעלים את הרישמי...חחחחח

את תזמיני אותי לחתונה?../images/Emo178.gif

ככה גם לי יהיו תמונות איתו
לא, שלא יעלים, מסכנות יש שם כאלה בנות מדהימות נשמות (חלקן הקטן, כן?) וגם את פורום עיצוב שאני לומדת ממנו

skaatushonet

New member
חחחחח

ברור שאני אזמין!!!!! חעחעחע אבל אני לא אתן לך להצטלם איתו הרבה כי הוא בכל זאת שלי..... אז שיעלים את החלק המעצבן של הפורום.....

חחחחחחחחחחחחח

באמת אבל מה זה הצחקתן אותי~!!!!! יודעות למה לא האמנתי שתצליחו??? לא בגלל שעושים לו מסיבת יומולדת אלא בגלל ששבוע לפני אחרי שאנחנו תיכננו איזה שלושה חודשים לפני חשבתן שתצליחו תאמינו לי שאם אני הייתי מארגנת וזה היה אפשרי הייתי מזמינה את כל העולם... מה לעשות שהייתי מוזמנת ולא מארגנת!!!!! לא היה לי חלק אישי בכלום... פשוט באתי... סורי ומה זה היה עוזר שהייתי מספרת על זה אם לא הייתן יכולות להיכנס... ואם יחס כזה אליי לא מגיע לכן בכלל שתיכננתי לעזור לכן להביא להראל תמתנה... אתן ממש מגעילות... טוב שלא הוצאתן תעצבים עליי!!!!!! כי התחשק לכן אתן מאוכזבות, מבואסות? חבל!!! מה אני אשמה בזה???? בלי שום קשר אם רציתם מסיבה ואני אומרת את זה להבא יענו לשנה הבאה... תארגנו את זה עם אסף המנהל האישי שלו ולא עם אמא שלו... שבכלל לא הייתה קשורה למסיבה...

נכנסתי דווקא לפורום.. ../images/Emo60.gif

תארתי לעצמי שיהיו שם ריבים... תראו אני מבינה אותן שהן לא יכלו להזמין את כולם.. מן הסתם אי אפשר לערוך מסיבה להראל עם 30 אלף מעריצות.. אני יותר כועסת על היחס של כולם שם למעריצים שאין להם קשר טוב עם המנהלים שם. ראיתי מה אורי כתב.. האמת שגם אותי זה הכעיס נורא. במקום לבוא ולהגיד משהו מרגיע הוא מתסיס את כולם? זאת הייתה ממש טעות לטעמי. האמת שגם לא שמעתי על בנאדם אחד שכתב למנהלים הבכירים שם הודעה.. ובאמת קבל עליה תשובה. חבל שהם מתנהגים ככה... זה ממש מאכזב

אוי שכחתי לגמריי! ../images/Emo60.gif

שאלירז הייתה זאת שדיכאה כל הזמן.. אני בהלם.. וואי אני ממש מאוכזבת
בכל מקרה, למרות כל הבלבול\אכזבה וכו'.. בואו נפסיק לדבר על כל זה.. ובמקום זה נמשיך להפעיל את הפורום ולהיות מגובשים כמו תמיד

skaatushonet

New member
צודקת!

אנחנו לא צריכיחם לקחת מהם דוגמא ולריב....הם אלה שצריכים לקחת דוגמא ממנו... מנהלת מושלמת!!!!

אורי זאת בת../images/Emo8.gif../images/Emo178.gif

יש אורי זכר שהוא המנהל הראשי ויש את הבת שהיא זו שהגיבה בצורה לא יפה.... וגם מה שכתבתי בשרשור על האולפנים על רעות וצליל רעות נכנסה אליי לאי סי והתחילה לריב איתי כאילו מה עשיתי, אז טעיתי שחשבתי שהיא באה עם הראל, אז היא לא באה איתו אבל אחרי מעל 13 שעות עמידה בשמש וכו' לראות ככה בנות פתאום נכנסות זה חרא, והיא עוד אומרת לי את לא הוזמן כי כנראה את לא קרובה למנהלים, מה לעשות שאני לא מלקקת להן ומתחנפת אליהן כמו כמה בנות שם.... ולפחות שלא היו מכחישות את המסיבה...

למעלה