מזל טוב להראל שירשור תמונות...

המשך...

נקסט... הקרדיט לפורום הרישמי... ולכל אלו שהעלו תמונות בפורום של המסיבה... ולאוסנת כמובן...

ריקי 15

New member
תודה רבה.אבל תספרי מה היה?

מה היה? מה הוא שר? תפרטי קצת בבקשה.

skaatushonet

New member
דרך אגב...

מה זה הכיסא הפלצני הזה?ומי זה בתחפושת??לא חשו ילדים קטנים? רעות סקעת תעני לי בקשה למסר...

ה-מ-ג-י-ל-ה!!!!!! שלי...

אז ככה... התאספנו בסביבות ה-100 בנות צעריצות של הראל לארגן לו מסיבה... מהעובדה שלא היה מקום ליותר ממאה בנות הבנות נבחרו בקפידה רבה והמסיבה לא הייתה יכולה להיות פתוחה לכולן... סורי מראש!! גם הראל התנצל ואמר שהוא היה מת לראות את כולן פה אבל זה בילתי אפשרי ושנמסור לכולן את אהבתו... המסיבה התקיימה במועדון "סטאר" בראשון לציון... והראל בא נכנס והתנתגן ברקע "הנני כאן" חחח די צפוי... בכל אופן אחר כך נירו בתותחי לבבות מלא לבבות צבעוניים ונצנצים כאלה... עליו שמילאו תאולם... לאחר מכן כולן שרו לוה יום יומולדת... .ואז בא תורו של הקליפ שהכינו לו... על כל הרגעים מאז שהוא קטן עד הלום... עם קטעים מסרטונים, כוכב נולד, פרפר נחמד וכו' וכו' וכו'... הוא ממש התרגש ובכה טיפה... לאחר ניגוב הדמעות הוא פשוט אמר שאין מילים בפיו... ושהוא אוהב אותנו מאוד... לאחר מכן העלו אחת אחת לבמה והיא הביאה לו תמתנה שלה הצטלמה איתו התחבקה ואמרה כמה מילים... לאחר מכן הביאו לו תמתנה מכולן... שזה כוכב בשמיים על שמו של הראל סקעת אשר נכתב במפות הכוכבים... ובכל העולם ידעו שיש כוכב בשם הראל סקעת..., עכשיו החייזרית הגישה לו את המתנה... בצירוף ספר על אסטרולוגיה, על המזל שלו התאריך יומולדת והמשך חייו... והוא ממש התרגש ואמר תודה... לאחר מכן הוא קיבל עוגה מעוצבת בדמותו... וימבה מתנות בינהם שני דיוקנים שלו מצויירים מה זה יפים... ומלאן מתנות הוא פשוט היה צריך להזמין משאית לסחוב הכל כי שלושה מכוניות שהיו בסופו של דבר לא הספיקו חבל שלא הזמינו משאית חחחח...הוא שר לנו לסיום את ימים אחרים בביצוע הכי יפה ששמעתי עד היום שלו... היה פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה מוזיקה שווה כל הערב, אוכל מצויין, וימבה בנות מהפורום טוב נו רק מאה... חחח והיה ממש כיף הראל נהנה מכל רגע... והפתיע אותנו בהפתעה משלו שהרישמי כנראה יחזור מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ושהוא עובד על זה חחח חמוד... ותזכרו הראל אמר לכולן לכל המעריצות שלו דרכנו שהוא ממש אוהב אתכן ותודה לכולם ...על הכל!!! ושהוא מצטער שזה לא התאפשר שכל מיש רוצה יוכל לבוא אבל אין מה לעשות ותמיד יש עוד הזדמנויות ושהוא רוצה לפגוש את כולם!!!! לאחר מכן הוא הלך לאולפנים של כוכב נולד ... וכך תמה לה היומולדת...

אל תגידי סתם...

היו שם גם כאלה שלא פגשו אותו עד היום אף פעם!!! בלי שום קשר היינו צריכות בנות שפגשו אותו כן!!! מה לעשות כי היינו צריכות לדעת שלא יתנפלו עליו!!!! ומה לעשות שאלה צריכות להיות בנות שאנחנו מכירות אישית... ואין המ לעשות לא היה מקום לכולם!!! העדפנו כאלה שאנחנו מכירות לאו דווקא כאלה שהראל מכיר!!!

עזבי... אין לי עצבים להתווכח../images/Emo178.gif

היה לי יום מושלם ואני לא אהרוס אותו בשטויות האלה

skaatushonet

New member
מה זה השטויות האלה?

אני אף פעם לא פגשתי את הראל ואני יודעת טוב מאוד שאני לא יתנפל על הבנאדם ולא יחנוק אותו!!!יש לי כבוד אליו כי אני אוהבת אותו!!!זה שלא נתתן סיכוי לבנות האחרות זה ממש לא בסדר... ובקשר לזה שאתן מעדיפות בנות שאתן מכירות.... אז ככה:אין לי בקושי חברה אחת שמעריצה את הראלי אני היחידה אז אין שום סיכוי בעולם שאני אכיר אחת מכן...וגם כשהיה את הפורום הרישמי היה פורום נעול וזה רק למי שמכירה את המנהלות...מה זה השטויות האלה?אני יודעת שאני אוהבת את הראלי ואני לא הולכת להדליף מידע למעריצות של מויאל!!!! אתן פשוט חושבות שהראלי שייך לכן וזה כ”כ לא נכון....מה עם הבנות שאין להן סיכוי???אפילו לבת חולת סרטן יש יותר סיכוי ממני.מה שבטוח אני אהיה אחרונה שאפגוש אותו.וזה כ”כ לא פר.כולם יודעים שאני עושה/עשיתי מאמצים אדירים בשבילו...בין עם זה הכנת מסיבת יומולדת ובין אם זה מצגת דפוקה. אחרי כל זה לא נראה לי בכלל שהוא יאהב את המצגת. אורטל-הוא באמת בעלך....בטוח שאני לא אראה אותו בחיים.

skaatit 1

New member
../images/Emo24.gifמאמי....../images/Emo140.gif

אל תתיאשי... את עוד תצליחי לפגוש אותו כמה וכמה פעמים בחיים שלך... תתפללי ותמשיכי להתאמץ בשביל זה וכך אולי עוד יתגשם לנו החלום...

skaatushonet

New member
בדיוק

דוגרי-דווקא לבנות שהכי מתאמצות והכי רוצות לא מתאפשר.... עדיף כבר לא להתאמץ וזהו...מנסיון

skaatushonet

New member
רואים?

עזבו.הבנאדם הזה קורע לי את הלב בכל פעם מחדש. אני לא יכולה לסבול את זה יותר.הטיסה שלי לצרפת בטח תגרום לי להתגעגע אליו יותר וזה יקרע לי את הלב שוב. אפילו את שלומי אנ’לא יכולה לפגוש כי אנ’לא בת 17. חרא בלבן.מכירים?

למעלה