סיקור חתונה../images/Emo48.gifומז"ט להילה ונסים
האמת היא שאני עדיין ב"הנגי" קטן מאתמול.. וזה גם די מוזר לסקר חתונה של חברתנו לפורום...אבל אני אנסה.. , ולא אאריך במיוחד.. האירוע התקיים במקום רחוק ובלתי מוכר בעליל לשרית ולי,לכן נעזרנו במפה ובאנשים טובים באמצע הדרך שניסו לעזור... הגענו כמה דקות לפני 9 כשאני כבר שומעת מרחוק את צלילי "סרבנד" , וממידע מוקדם הבנתי מה משמעות העניין...הגענו בדיוק בזמן כי זהו השיר שהילה בחרה להיכנס לצליליו לחופה עם בחיר ליבה. פתחנו בריצה קלה,-לשרית זה היה יותר קשה בגלל העקבים... והתייצבנו בדיוק בסוף המעבר, היכן שהילה אמורה לעלות במדרגות אל עבר החופה המוגבהת. תוך כדי כך אני אומרת לשרית שאני לא מאמינה שהיא חשבה להתחיל את החופה בלעדינו...(נו נו נו לך...הילה...) והנה, לקול מקצב הסרבנד ומחיאות הכפיים של האורחים השמחים והצוהלים, פסעו להם נרגשים ויפים נסים והילה. בשניה שהילה עברה לידי היא קלטה אותי ואמרה "את לא נורמאלית"..ועד עכשיו לא ממש הבנתי למה התכוונה הכלה. אבל זה נכון, אני אכן לא נורמאלית...(מי כן?) טקס החופה היה קצר, לעניין ומרגש, ושרית, שהחזיקה לי את היד כל הזמן, דאגה שנגיע במהרה אל כוס היין של החתןכלה כדי שאוכל ללגום ממנו בסיום הטקס ובכך להבטיח את תום עידן הרווקות שלי... הכוס נשברה והגיע הזמן לעלות ולנשק את הכלה ההמומה והנרגשת... לאחר מכן נכנסנו לתוך האולם הממוזג,( חצר נצר המקסים) כטוב ליבנו ביין, לפזז מעט וכמובן להפיג את רעבוננו שהחל להציק עוד בדרך... לא אלאה אתכם בפרטים, שאחרי הכל כל החתונות די נראות די אותו הדבר , אלא שכאן (ואני ידעתי כבר מלפני זה..) הפתיעו אותנו משפחותיהם של החתן והכלה בסרטון משעשע על הזוג, וגם , כן כן, דיויד ברך אותם, !!!! בקטע וידאו שהוקרן על 4 מסכים ושר להם את השיר "בליבך". וכך זכתה הכלה להגשים חלום- הופעה פרטית של דיויד... עוד ריקודים-אוכל-ריקודים-אוכל...נשיקה לכלה ו...הביתה..(לבית של שרית כמובן..) מאחלת לכם, זוג נפלא שכמוכם, שיהיה לכם רק שמח ושתבנו בית לתפארת, ושתהיינה לכם שנים נפלאות יחד!! תמונות בקרוב-זה כבר החלק של הילה...