מזל טוב להודיה !!!

dan the man

New member
מזל טוב להודיה !!!

מזל טוב להודיה אספנית הסטיקרים שלנו (צהובה 18) מאחל לך הרבה ברכות ועד 120 שיהיו לך חיים טובים מלאים בהרבה סטיקרים מזל טוב!!!!!!!!!!!!

מזל טוב להודיה הצהובה../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

שיהיה לך כל טוב ושנראה אותך יותר בפורום מאלונה הירוקה
יש לי סטיקרים 4U

מזל טוב והרבה איחולים.

ומתוך סקרנות אני גם שואל: הודיה, את בכלל עוד איתנו? את רואה את כל האיחולים?

kipod2

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo48.gif

dan the man

New member
כן היא רואה!

היא פשוט נכנסת לעתים רחקות לפורום בגלל שיש לה בעיות אם האינטרנט או משהו כזה ואלונה יש לי בשבילך בול אם 2 חתולים עליו ואני גם לא מתנגד לסטיקרים אף פעם

dan the man

New member
תלוי לאיזה מפגש?

לזה שיהיה ב26 ביוני או בבחודש הבא? המפגש יהיה ב26 ביוני ביום שבת? אם כן אז אני כנראה יבוא

בבקשה לא להתבלבל ולא לבלבל!

אין ולא יהיה שום מפגש בשבת, 26 בחודש. המפגש המתוכנן הוא ביום שישי, 25 ביוני, וכך בדיוק מופיע כבר הרבה זמן בלוח הארועים של הפורום. אפשר להסתכל ולדעת בדיוק, אנחנו פורום מסודר. מפגש נוסף שמתוכנן כרגע הוא המפגש בשוק הפשפשים, ב- 9 ביולי, גם כן יום שישי. גם הוא מופיע בלוח הארועים. בבקה להתעדכן, ולא להמציא על סמך הזכרון...

python 4

New member
לצערי לא אוכל להגיע למפגש..../images/Emo10.gif

אני אאלץ להחמיץ את המפגש בחפצי-בה, למרות שאני במרכז באותו יום. אבל תמיד אפשר להיפגש אחרי זה לכוס טרופית בחנות של גלי.

elcool

New member
טרופיט לא שותים בכוס!

זה חילול הקודש! טרופית בכוס זה סתם מיץ ענבים...

גל ים..

New member
מפגש אצלי בחנות ביום חמישי הקרוב../images/Emo70.gif

ואוי ואבוי למי שלא יגיעעעעעעעעעעעע....ביום חמישי הקרוב שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם טפו טפו חאמסה ....אני רוצה שתגיעו לחנות תראו תתרשמו ובעיקר תראו את השלט המדהים שעלה לי ים כסף ובעיקר תבואו לחגוג איתי...אז דירבאלק לפספס ...לפרטים נוספים אני יפתח הודעה חדשה מסודרת עם תמונות מהחנות ביום ראשון ....ובאופן אישי יש טרופית בשבילך אריאל......ותעשו כבר מפגשים בימי שבת יש אנשים שעובדים ביום שישי ... גלי

python 4

New member
אריאל מקבל טרופית ואני לא?../images/Emo10.gif

אגב, מי זה אריאל?

למעלה