מזל טוב לדובלבן! טל היקר שלנו חוגג היום יומולדת. בונבונצ'י!
ד דוד כפרי New member 22/6/03 #2 |מזלט../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo50.gif והרבה הרבה בריאות ואושר!
|מזלט../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo50.gif והרבה הרבה בריאות ואושר!
ס סלבו לוי New member 22/6/03 #3 טל, מזל טוב!../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב, אושר ועושר ואנרגיות חיוביות.
טל, מזל טוב!../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב, אושר ועושר ואנרגיות חיוביות.
P pzirpim New member 22/6/03 #8 אם אנני טועה דובים לבנים דרים בקוטב הצפוני בעוד שפינגוינים בדרומי. אם זאת, אני מניח שיאכלו כל מה שישימו להם בצלחת. (יש חינוך!) מזל טוב
אם אנני טועה דובים לבנים דרים בקוטב הצפוני בעוד שפינגוינים בדרומי. אם זאת, אני מניח שיאכלו כל מה שישימו להם בצלחת. (יש חינוך!) מזל טוב
A avshalomat New member 23/6/03 #28 אני חושב שאתה צודק אז איזה חיה גדולה נוספת הוא אוכל? ממממ. האלת אני מציע שתישקלי או זה כבר מאוחר מדי...
אני חושב שאתה צודק אז איזה חיה גדולה נוספת הוא אוכל? ממממ. האלת אני מציע שתישקלי או זה כבר מאוחר מדי...
E Erunaamo New member 22/6/03 #15 גם בני-אדם, אז מה? להבדיל מכרישים או טיגריסים, דובי קוטב יתנפלו על בני אדם - כי הם פשוט טרף טבעי שלהם. דב-לבן הוא החיה היחידה בכדה"א שהאדם בשבילה הוא אוכל...
גם בני-אדם, אז מה? להבדיל מכרישים או טיגריסים, דובי קוטב יתנפלו על בני אדם - כי הם פשוט טרף טבעי שלהם. דב-לבן הוא החיה היחידה בכדה"א שהאדם בשבילה הוא אוכל...
B bizhar New member 22/6/03 #16 טיגריס לא אוהב אותנו?../images/Emo10.gif או שאולי הודים הם לא בני אדם? גם לא הייתי בודק את תאבונו של עמלץ לבן..
טיגריס לא אוהב אותנו?../images/Emo10.gif או שאולי הודים הם לא בני אדם? גם לא הייתי בודק את תאבונו של עמלץ לבן..
E Erunaamo New member 22/6/03 #17 כמו שאמרתי, טיגריסים וכרישים הם לא טורפים טבעיים של בני האדם, ונדיר שהם ייתנפלו על אנשים. לעומתם, אנחנו נמצאים בתפריט של הדוב הלבן באופן טבעי.
כמו שאמרתי, טיגריסים וכרישים הם לא טורפים טבעיים של בני האדם, ונדיר שהם ייתנפלו על אנשים. לעומתם, אנחנו נמצאים בתפריט של הדוב הלבן באופן טבעי.
H haleth New member 23/6/03 #23 נרגעת? ואני תכננתי להפגש עם הדוב הלבן לרגל יום הולדתו! * חוככת בדעתי *
B bizhar New member 23/6/03 #26 הדוב הלבן שלנו אוכל רק טרולים אז תפסיקי לחכוך ותתחילי ללכת. (אם חיפשת תירוץ לחסוך מתנה - אז לא ממני..)
הדוב הלבן שלנו אוכל רק טרולים אז תפסיקי לחכוך ותתחילי ללכת. (אם חיפשת תירוץ לחסוך מתנה - אז לא ממני..)
H haleth New member 23/6/03 #27 אני אקנה לו טרול טעים במיוחד הבשר היחידי שהאלת' מאשרת! (ויש לי אחד בפורום שלי, חבל לכם על הזמן- ...ממש למאכל דובים!)
אני אקנה לו טרול טעים במיוחד הבשר היחידי שהאלת' מאשרת! (ויש לי אחד בפורום שלי, חבל לכם על הזמן- ...ממש למאכל דובים!)
A amir_aikido New member 22/6/03 #7 טל ../images/Emo49.gif ויומולדת שמח שכל משאלותיך יתגשמו ובשנה הקרובה תרגיש התפתחות אדירה כאדם ואמן לחימה אמיר
טל ../images/Emo49.gif ויומולדת שמח שכל משאלותיך יתגשמו ובשנה הקרובה תרגיש התפתחות אדירה כאדם ואמן לחימה אמיר
B bizhar New member 22/6/03 #9 מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif|כלנ