מזל טוב לבת ה-61

מזל טוב לבת ה-61

נאחל לה למדינה עוד שנים רבות ומאושרות, שתפרח ותזכה להראות את כל תפארתה בנחת ובשלום דרך וחזון / יוסי ויליאן גם אם טעינו עוד לא אבדנו גם דרך וחזון לא לא ניתן פה גם אם כאבנו עוד נשוב לצעוד
גם בית גם שדה שוב נבנה נחרוש עוד יאיר האור ותפרח רקפת עוד נפרוץ הדרך ונשוב אל הפזמון
אם המסע עוד מתארך ואם הדרך ארוכה ואם זורעים פה בדמעה ברינה יקצורו
זוהי ארצנו כאן נבנה בתינו זוהי ארץ הבחירה הבה נתלכדה יד אל יד נושיטה אנו קני המנורה
שיהיה חג שמח לכוווולם רק טוב!!!

alondli

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif אני וחברים נשתתף היום

במשט החגיגי יחד עם חיל הים, משט שבקטע בין הרצליה ליפו יהיה משותף לחיל הים ולכלי שייט "אזרחיים"..
אחר כך נמשיך למרינה אשדוד לחגיגת שייטים. לפחות "פיצוי" קטן על כך שאת לילי העצמאות "ביליתי" במשמרת לילה..
בעבודה. בילוי נעים לכולם

../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif בוקר טוב וחג שמח../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

לכוווולם
מקווה שכולם חגגו כראוי אמש בריקודים ושירים ועכשיו כל מה שנשאר הוא לקחת את הציידנית לעלות על החמור למצוא פינה עם קצת ירוק ולהתחיל לנפנף כראוי
שיהיה יום שמח ומאושר לכווולם רק טוב!!!

צילוש43

New member
שאלה טובה../images/Emo8.gif ובנתיים בדיחה../images/Emo6.gif

בדיחה מהגיהנום ג'ורג' בוש הולך לעולמו. מובן מאליו, שהוא מגיע לגיהינום, לאגף הנשיאים ושם ממתין לו השטן. "אני לא בטוח מה לעשות איתך" אומר השטן. "אמנם אתה ברשימה שלי אבל אין לי מקום בשבילך". "בכל זאת אתה חייב להשאר פה ולכן אצטרך לשחרר מישהו אחר" ומוסיף: "למזלך, יש לי כאן 3 חדרים עם אורחים שלא היו כ"כ רעים כמוך. אשחרר אחד מהם ואתה תיקח את מקומו. אני אפילו אאפשר לך להחליט מי יעזוב". ג'ורג' חושב שזה נשמע הוגן, ומחליט לקבל את ההצעה. השטן פותח את החדר הראשון ובו הוא רואה את ריצ'רד ניקסון בתוך בריכת שחיה. ניקסון יוצא, מטפס למקפצה, קופץ ושוב יוצא, מטפס, קופץ וחוזר חלילה. זה גורלו בגיהינום. "לא" אומר ג'ורג' בוש. "אני לא חושב שזה מתאים לי. אני לא שחיין כ"כ טוב ולא אוכל לעשות את זה יום ולילה". השטן מוביל אותו לחדר השני. כאן הוא רואה את טוני בלייר בחדר מלא באבנים. כל מה שהוא עושה זה, מניף פטיש 10 קילו ומנפץ אבנים פעם אחר פעם. "לא" אומר בוש. "יש לי בעיות עם הכתפיים. אני אסבול מכאבים נוראיים אם כל מה שאעשה זה לרסק אבנים כל הזמן", עונה בוש. השטן פותח את הדלת לחדר השלישי. בחדר, הוא רואה את ביל קלינטון, שוכב על הרצפה עם ידיו ורגליו קשורות ליתידות. מעליו, גוחנת מוניקה לוינסקי עסוקה, במה שהיא יודעת לעשות, הכי טוב. ג'ורג' בוש נדהם ופונה לשטן: "כן, אני חושב שאני מוכן לחיות עם זה" השטן, מפנה את מבטו לעבר קליטון, מחייך ואומר : " OK מוניקה, את משוחררת"!
...

ר נ א ל

New member
שלל אמירות ../images/Emo8.gif

"עוד בילדותי הסביר לי אבא, שתרופות נוצרו כדי למכור ולא כדי להשתמש. לכן, אני משתדל לא לקחת תרופות." "כשאני בונה צוות, אני קודם כל מחפש אנשים שאוהבים לנצח. אם אין כאלה, אני מחפש אנשים ששונאים להפסיד" "אם אתה נראה כמו התמונה בדרכון שלך, אתה חולה מדי בשביל לטייל." "חשיבה לוגית תוביל אותך מ-A ל-B. הדימיון יוביל אותך לכל מקום." "קל להיות אמיץ לב כשאתה נמצא הרחק ממקום הסכנה... " "כולם רוצים להאריך ימים, אבל אף אחד אינו רוצה להזדקן."

ברק 188

New member
חג עצמאות שמח תקוות שלי...

היום הוא יום חגה של המדינה, בה התאספנו לפני 61 שנה, נשים, גברים וטף, מכל רחבי עולם, לבנות בית לעם, באדמת יצחק ואברהם. ההיסטוריה של מדינת ישראל רצופה בהגשמת דברים "בלתי אפשריים". זה לא נראה היה אפשרי בזמנו שיהודים מכל התפוצות יעזבו את כל מה שיש להם, ויתיישבו כאן במשכן הנשמה של העם היהודי. ייבשו ביצות במו ידיהם ויפריחו שממה יש מאין. זה לא היה אפשרי ולא נעשה בשום מקום אחר בעולם - ששפה עתיקה שאיש לא דיבר 2000 שנה - לפתע מנערת מעליה את אבק השנים, קמה לתחייה ונעשית יומיומית. כל-כך הרבה דברים "לא אפשריים" הפכו לשגרה, וחלומות "הזויים" הפכו למציאות ! מסתבר שהבלתי אפשרי הופך לאפשרי כשיש חזון והתמדה בדרך הנכונה. 61 שנה אנו חיים בחופש, אך בתודעתנו חיים עוד בגולה, כבולים, פצועים ולא משוחררים. עלינו לפתוח, לבטוח, לשחרר הזעם, את פצעי העבר - על המרדפים והאלימות, להביא חמלה ולחוש דרור. להטמיע בתודעתנו שהמדינה שייכת לנו. והחופש גם הוא, אינו עוד כיסופים, אלא משמעות החיים! עלינו להוקיר, להודות ולשמוח בחלקנו ולהפנים שזה ממש מגיע לנו. אנו ראויים לחופש, למדינה, וגם היא רוצה וראויה לנו! למען עצמנו, למען ילדינו ולמען עמנו, בואו נעצים את האהבה, את התקווה והיצירה. בואו נעצים את העזרה והנתינה, את השיתוף והתמיכה. נעצים את הכבוד, השוויון והענווה. נתבונן פנימה ונשאל היכן אני יכול/ה לשפר, להועיל, לחבר, להאיר? אני מזמין את כולנו להתייחס למקום מושבנו המיוחד כאילו אינו ברור מאליו. מקום שהיה רק חלום לאורך אלפי שנים. והחלום הפך למציאות מזה 61 שנה. בואו נטמיע זאת בתודעתנו, נחוש דרור ונשמח.
חג עצמאות שמח,
ומקווה שייסלח לי שהגעתי ב'רק לקראת סופו של חג

צילוש43

New member
ברקי בסופו של החג...../images/Emo104.gif

כשהגחלים עדיין חמים במנגלים השחומים והלהבה עדיין חמימה ושוררת לה לתוך שיפוד או שניים מלאי תאווה... כתבת כל כך נפלא, שלתוך הלבב שרת לך
"והחופש גם הוא, אינו עוד כיסופים, אלא משמעות החיים!" כמה יפה וכמה נכון לך ידידי... מאחלת לכל אחד/ת להפנים. מי יתן ואכן זה יתחולל, אחד אחת בין הנאמר לבין המעשה. המשך לערב נפלא ונעים

ברקלהההה../images/Emo24.gif

זה כלל לא משנה מתי אתה מגיע העיקר שאתה כאן אתנו אהבתי את המילים שלך מאמצת אותן בחום ומסכימה בהחלט כל אחד מאתנו צריך לבדוק לנסות, לעשות, להשפיע ולקוות חג שמח רק טוב!!!

למעלה