מזל טוב לאנדייייי על זכית הפורום שלו בתפוז הזהב
S shiratel New member 1/12/06 #3 מ=ז=ל ט=ו=ב סחטיין!!! כל הכבודדדדדדדדדד =) אולי כשאתה נכנס לשם תבוא לבקר פה קצת? מתגעגעים =) אנחנו עומדים מאחוריך וגאים בך!!! D=
מ=ז=ל ט=ו=ב סחטיין!!! כל הכבודדדדדדדדדד =) אולי כשאתה נכנס לשם תבוא לבקר פה קצת? מתגעגעים =) אנחנו עומדים מאחוריך וגאים בך!!! D=
מ מסוף כרמלית New member 3/12/06 #6 תודה רבה!!!! האמת שמאז הטקס לא פתחתי כמעט את המחשב. בכלל בזמן האחרון אני בלחץ מטורף. שנה אחרונה - חייב לסיים הכל...
תודה רבה!!!! האמת שמאז הטקס לא פתחתי כמעט את המחשב. בכלל בזמן האחרון אני בלחץ מטורף. שנה אחרונה - חייב לסיים הכל...
M MiriOrit New member 3/12/06 #7 היית שם? התלבטתי אם ללכת או לא... כי אני לא מכירה הרבה שם ותמיד אני בסוף משתעממת אז החלטתי להישאר בבית...
היית שם? התלבטתי אם ללכת או לא... כי אני לא מכירה הרבה שם ותמיד אני בסוף משתעממת אז החלטתי להישאר בבית...
מ מסוף כרמלית New member 3/12/06 #8 בהחלט, זה אמנם כלל נסיעה באוטובוס בקו חרדי בלילה, אבל זה היה שווה!
E Eilleen New member 8/12/06 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחח אנדי כמה פעמים אני צריכה להגיד לך לא לנסוע לתפוח הזהב בקו חרדי בלילה היייייייי איפה הימים שאנדי אהב אותי והקשיב לי כשייעצתי לו!??
חחחחחחחחחחחחחחחחח אנדי כמה פעמים אני צריכה להגיד לך לא לנסוע לתפוח הזהב בקו חרדי בלילה היייייייי איפה הימים שאנדי אהב אותי והקשיב לי כשייעצתי לו!??