מזל טוב לאלויס!!

KingElvis

New member
מזל טוב לאלויס!!

יומולדת שמח לכבוד יומהולדתך ה69! אוהבים אותך..

../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

למלך אפילו לא בן 70, לכבודך הכנתי שטיח איקונים, סתכל למטה

מיטלי 29

New member
שלום לכולם....וחגיגת יומולדת שמח!|ב

הבוקר הפכתי חצי עולם {מכיווני} כדי להצליח להגיע בזמן ככל האפשר. אני יוצאת ב- 14 מהבית לכיוון, אז אם יש עדכון או חלילה ביטול, אשמח לדעת. ועוד משהו: האם יש איזו תכנית? להקה? משהו? בתקוה לערב נחמד וחגיגי במיוחד......

בילביס

New member
מזל טוב לאלביס פרסלי

מזל טוב למלך מהיבשת השנייה אירופה וביתר דיוק מהולנד.

אין ביטול

העידכון היחיד הוא שרוב החברים יאחרו בינהם אני. לגבי תוכנית אומנותית, אנחנו נשיר עם שירי המלך. מי יכול להביא טייפ דיסק נייד
אגב, הזמנת את הדיסק הכפול שהמלצתי לך
אמיר

מיטלי 29

New member
והיום...69 ויום אחד. {ותשובה לאמיר}

יעצו לי לא להזמין משם כי יש הרבה בעיות עם המשלוחים מחו"ל, וממש לא מומלץ לתת מספר כרטיס אשראי לחברה בחו"ל. אבל אקנה כנראה השבוע בחנות דיסקים רגילה. אתמול קניתי את האוסף "ELV1S" והתענגתי עליו, ועשיתי מרתון אלוויס בוידאו. תגידו אנשים....מה היה אתמול???????????????

danganon

New member
אני בעד

אני בעד להביא את גיימס בורטון לארץ (נראה לי הוא יפחד).

רונני2001

New member
יום הולדת שמיייח!!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

פששששששש..... וואו! גם אחרי שהלך לעולמו אתם חוגגים! כל הכבוד! מזל טוב לאלביס! ולכל מעריציו - תהנו ביום החג הזה שלכם! מזל טוב! יום הולדת שמח!!!

רונני2001

New member
פשששש.... מה זה?

מה זה? - כמה אלבומים הוא הוציא?!? פששששש!!! בכמה זמן מדובר? כמה זמן לקח לו להוציא כמה אלבומים? וואו! לא ידעתי שכ"כ הרבה... כולם הצליחו? כולם מפורסמים?

מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלביס אתה המלך!!! האחד והיחיד!!! 25 , 69 ואפילו 100 אתה הגבר שבגברים! שמן, רזה... לא איכפת לי. אני שלך !!! (ולא , נשארה בי איזו שפיות... אמנם אני מאמינה בכל ליבי ונשמתי שהמלך חי אבל אני עדיין לא חושבת שהוא מבין עברית)

T C B M A N

New member
אלביס בעברית

דווקא הוא מבין עברית - אם לא איך היה יודע מה רשום על התליון שענד(ה-חי) וגם שר בעברית - הבה נגילה....

KingElvis

New member
ביננו, אל תספר..

הוא גם שר שיר אחד בגרמנית בהופעה חיה שלו, וגם גרסא איטלקית לשיר ששכחתי איזה הוא היה.. אבל.. אני לא בטוח כמה הוא הבין :) מזל טוב שוב!!

T C B M A N

New member
המשך....

בגרמנית זה היה -Wooden HEART מהסרט חיילי הבלוז(וישנה גירסה בהופעה חיה בשנות ה-70). ובאטלקית יש - SANTA LUCIA מהסרט ויוה לאס וגאס וO SOLE ME OE - בהופעות החיות שלו (שממנו הולחן IT'S NOW OR NEVER )

KingElvis

New member
בדיוק!

דיברתי על הראשון והשלישי.. מצטער, בגיל 16 וחצי אני לא זוכר הכל.

T C B M A N

New member
HAPPY BIRTHDAY E L V I S

IT'S NOW AND EVER! ELVIS STAY THE MAN AND THE LEGEND MAKE OUR WISH COME TRUE HE'LL ALWAYS STAY HERE!

Bugracer

New member
למלך אלויס פרסלי../images/Emo49.gifמאופיר ביטון

יום הולדת 69 שמח אוהב אותך לנצח נצחים REST IN PEACE

../images/Emo65.gifאלביס, אם רק היית בחיים היום

הייתי חוגגת לך עם
והרבה
הייתי רוקדת על שולחנות המסעדה ונותנת לך
ארוכה. נשאר לי רק לשמוח שנולדת לפני 69 שנה והבאת לעולם כל כך הרבה מוזיקה טובה והמון נדיבות, חום ואהבה.
השארת אחריך שובל של מעריצים ומעריצות שממשיכים עד היום לאהוב אותך, אפילו שאתה בעצמך כבר אינך. אני מבטיחה שבשנה הבאה החגיגה לכבודך תהיה הרבה, הרבה יותר חגיגית וגדולה.
באוגוסט אני בגרייסלנד

למעלה