מזל טוב לאין שם 19

מזל טוב לאין שם 19

מזל טוב לאיןשם 19 כותב שהצטרף אלינו לאחרונה שחגג יום הולדת ב2/7 לאיש שלמדנו להכיר בצט השבועי , שיש לו שם יפה מאד ש/יהיו לך ימים טובים ומאושרים בהווה ובעתיד שולחת לך ים של כוחות לגדל את הקטנטנים בהצלחה בלימודים , המון בריאות כח ושמחה בחיים ושיתמלאו משאלות לבך לטובה וברכה

../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif לבחור כארז.

מתארת לעצמי שעבורך זה יום לא קל . אבל מכל הלב מאחלת לך ימים מאושרים . תוך פריחה והעצמה, מזל טוב וחיבוק חיזוק מכל הלב . טלי

אין שם19

New member
../images/Emo9.gifהיי תודה רבה

על הברכות והאיחולים אני נמצא במסגרת טיפולית כולשהיא אז ביום חמישי בלילה שלחתי סמס למטפלת שלי ובו היה כתוב "יש שיר של אייל גולן שאומר מה בסך הכול בקישתי להיות קצת מאושר" אז בעוד שעה אני נפגש איתה והולכים לדבר על זה מה זה אושר , האם אנחנו מאושרים, ועוד כהנה וכהנה תבונות בנושא (אהה ואין לי מושג מה אני הולך להגיד) ואם בא לכם אתם גם כן יכולים לשתף לדבר על האושר שהיה , שיש לכם עכשיו, שיהיה לכם מתי שהוא המשך יום נפלא ואולי אאחר הערב לצ'ט אז מראש סליחה

רגע של אושר

היה לי שפגשתי את החברה מהפורום בת"א במפגש האחרון ולרגע אחד הגשתי איך הם מקיפים אותי באהבה כאילו אני נפגשת עם המשפחה המורחבת כי האנשים פה נכנסו ללבי באמת שלהם וכל כך נהנתי לראות אותם מחייכים שאני לבד מחזירהנ את עצמי לרגעים ההם ומתרגשת מהקשרים שנוצרו מהכתיבה בפורום לחשוב שבאתי לחפש אלמן שימלא את חיי בחברה ומצאתי אלמנים ואלמנות שמילאו את חיי בעשיה ובאהבה ואני פה כי שאתם מחייכים אני מאושרת שהוקל לכם ובאותו הערב הרגשתי שמילאו לי את הלב בהמון אושר

אושר

אושר איננו רגש, הוא לא כמו שמחה ועצב ..שאותם אנחנו חשים אושר הוא משהו שניתן לבחור הוא נמצא בתוכינו ישנה אגדה אינדיאנית עתיקה המספרת על שבט אחד שהיה במלחמה מתמדת עם שבטים אינדיאנים אחרים. שבט זה פגע זלזל וחי ללא ערכי מוסר. עד שיום אחד זקן אינדיאני זימן אחדים מהשבט לישיבה כדי לנסות להציל את המצב. הדרך היחידה שהוא מצא היא לקחת מהם את סוד האושר וההצלחה. הוא חשב רבות היכן יוכל להחביא אותו, כדי שהאדם לא ימצא ולבסוף מצא את התשובה. הזקן החליט להחביא את סוד האושר וההצלחה עמוק עמוק באדם עצמו. המקום היחיד שלא יחשוב האדם לחפש בו. האגדה מספרת כי מאותו היום האדם חופר ומחפש את מקום האושר, למרות שהוא מצוי כבר עמוק עמוק בתוכו. האושר נמצא בדברים הפשוטים של החיים: לקום בוקר , לנשום, להריח ולראות את השמש זורחת, לשמוע את צחוקם של הילדים, ציוץ ציפורים ,להנות מפעיליות או ארוחה. חשוב לזכור שהחיים נתנו לנו במתנה ,ואנו כבר יודעים שהם לא ניצחיים .למדתי שכאני זוכרת ללמוד, לסלוח, להתגבר על הטינה ולא לחיות בעבר. אני יכולה להנות ממה שיש והיות מאושרת.

פשו שי ת

New member
מזל טוב מזל טוב

מזל טוב לך איש יקר שה' ישלח לך הרבה כוחות להתמודד שיתמלאו משאלות לבך לטובה שהשנה החדשה תהיה טובה ומאושרת יותר חגית
מכל ה

yamkachol

New member
מזל טוב לך אין שם 19,

שתדע הרבה ימי שמחה, רוגע ושלווה. כל טוב לך. חגי

מיק41

New member
../images/Emo49.gif אין שם

הרבה בריאות, שמחה ואושר. מזל טוב מיכל

לאין שם הצעיר שבחבורה שלנו כאן...

מזל טוב ליום הולדתך הרבה אושר בהמשך חייך שתזכה לגדל את ילדיך ויהיה לך המון נחת מהם . בהצלחה בכל אשר תעשה כל שתבקש לו יהי!!!!!!!!!
ממני באיחור קל צביה

אין שם19

New member
היי אני מסמיק פה../images/Emo9.gif

תודה רבה לכול המברכים ורק טוב ושמחה ב
לכולם

למעלה