מזל טוב ירון !~

Wing Chan

New member
מזל טוב ירון !~

ברכות על ההכחלה וזה אחי :E יפה לך יותר כחול

python 4

New member
היי! יו! תודה! אני כחול!../images/Emo24.gif

תודה לכולכם! מת עליכם. ותודה לבני שהמליץ עלי לתפוז!
מכל הפורומים שאני כותב בהם זה בהחלט הכי נחמד. ואני כותב פה כבר - שנה וחצי תמימים, הגיע הזמן שאני אשתלט על הפורום!
ממ.. ועכשיו אני חייב לבוא למפגש לתת לכם את הכרטיסי ביקור שקיבלתי מתפוז. אני אוהב אותכם, כבר אמרתי?

Mystic Dragon

New member
אבל את יודע מה זה אומר, פייטון...

שתצטרך להיות פה מעכשיו הרבה, *הרבה* יותר. ברכות
אתה תהיה מנהל מצוין, אני בטוח. ד"א, איך היה בקדם-אירוויזיון?

python 4

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif הנה אני פה..

הניהול בעיקר אומר עבורי שחסל סדר המנעות מספויילרים.. בגלל שלא קראתי את מלחמת הנשמות ואני לא מתכוון לקרוא את זה עד שאני אגיע לזה בסדר הכרונולוגי בעוד כמה שנים. יש לי עוד בערך 60 ספרים לפני מלחמת הנשמות, וזה רק מסדרת הרומח.
וספרי הרומח שלי ממשיכים להצטבר בקצב יותר מהיר ממהירות הקריאה שלי - אתמול נוספו למדף הספר השלישי בטרילוגית ארגות (a hero's justice) והספר השלישי בטרילוגית לינשה (return of the exile). ובקדם.. אה.. בגלל over-booking אני אאלץ לראות את הקדם בטלוויזיה (הקלטתי), ואתמול נאלצנו להסתפק בישיבה מול הגרין רום
אבל לפחות השגתי פוסטר חתום אישית בידי רוסלנה, הזוכה של אירוויזיון 2004! היא פשוט מהממת!

strahd

New member
מזל טוב!

מאיפה השגת את Hero's Justice? אני מת לקרוא אותו ולא מצאתי אותו בשום חנות. קניתי כבר את הספר האחרון על לינשה ואתן עליו ביקורת כשאסיים אותו. כרגע אני קורא את הספר החדש של העולם החדש "אֶבֶּרוֹן" (אתה חייב לנקד את זה, אחרת אנשים יכולים להמציא דברים מעניינים...), ואת "אפר וענבר". ביקורת על שני הספרים בקרוב. כמו כן, חזרתי ממילואים ואני כאן.

python 4

New member
../images/Emo41.gifהד! ה- ../images/Emo41.gif האמיתי שלנו..

קניתי את "צדק הגיבור" בסטימצקי שברחוב דיזנגוף בתל אביב (קצת אחרי כיכר דיזינגוף, לא בצד של דיזיגוף סנטר). אבל ראיתי אותו גם בספַּק ספרי הרומח הרגיל שלי - סטימצקי בקריון, קרית ביאליק. החנות השלישית שמחזיקה סטוק של ספרי רומח היא סטימצקי בקניון עזריאלי. תבוא לשם למפגש, ואני אפילו אתן לך כרטיס ביקור של הפורום
חייך לא יהיו אותם חיים. בקשר לאבּרון.. ראיתי את זה כבר בסטימצקי, אבל התלבטתי אם לקנות.. כי זה גם עולם חדש, ונראה לי קצת פחות מלהיב מהרומח או ממלכות, לפי מה שקראתי באתר של WotC. מה גם שכל פעם שאני נכנס לסטימצקי יש ספר רומח או ממלכות חדש שאני צריך לקנות (אח, הכריכה החדשה של tales מדהימה!
). אני אחכה לרשמים שלך על הספר!

strahd

New member
כריכה מדהימה?

כזה חידוש מכוער לא ראיתי הרבה זמן. מה יש שם? שלושה ראשי דרקונים כמו תכשיט? זה נחמד לחשוב על כך שכל סיפור היא פנינה ואבן חן, אבל אהבתי יותר את התמונה של אלמור. וזאת שאלה מצויינת מדוע הם מחדשים דווקא את הספרים האלו? מה עם טרילוגיית ממלכות הגמדים המצויינת? האם לאחר ממלכות האלפים אולי צריך לחשוב על הגמדים? ומה עם סדרת ההיסטוריות? קשה מאוד למצוא אותן וזאת סדרה ממש נחמדה. אגב, אם אתה קורא בסדר כרונולוגי, אתה בוודאי קורא את טרילוגיית ארגות', מה דעתך על הספרים?

python 4

New member
הכריכה מדהימה..

כי קודם כל יש עליה את הלוגו החדש (יחסית..) של רומח הדרקון, זה שיש על כל ספר משנת 98, ולא הלוגו הישן והנטול-דרקון-אדום. בגלל זה אני אוהב (וקונה) את כל הספרים המחודשים. כן, אני יודע, WotC עושים עלי קופה.. לא סתם מינו אותי למנהל פה.
שנית כל - האחידות, וזה מה שאני אוהב גם בחידושים שנעשו ל- heroes ול- preludes: אין יותר tales I ו- tales II, זו סדרה של 6 ספרים עם כריכות בעלות מוטיב זהה. ואם יהיה להם קצת שכל, שימשיכו תחת השם tales להדפיס גם את יתר האנתולוגיות. שמתי לב שהם מחדשים את הסדרות בערך לפי סדר הוצאתן. אומנם tales היתה ראשונה, heroes שנייה ו- preludes שלישית, אבל יש לי הרגשה שזה אומר שב- 2006 אנחנו נראה חידוש של.. שישיית המפגשים. ההיסטוריות הן קצת יותר מתקדמות. ואין ספק שגם dwarven nations יצאו בקרוב! הספר הראשון בסדרה הזו היה אחד הטובים שקראתי, אני מצפה לשניים הבאים.. ואני קורא בסדר כרונולוגי של תאריך הוצאת הספרים.. מה שאומר שאת ארגות' אני אקרא עוד שלוש שנים ו- 90 ספרים. רוצה המלצה על weasel's luck? מומלץ בהחלט..

בּני

New member
אני לא המלצתי לאף אחד...

ותזהר שאני לא אקשר אל ההודעה הזו, בה אתה מצהיר שזה הפורום הכי נחמד שאתה משתתף בו...
מזל טוב.

python 4

New member
../images/Emo152.gifאני אמרתי דבר כזה?

|מכחיש|
ואגב, זה לא בּני שהמליץ, זה בני, מנהל הפורום הנוכחי!

בּני

New member
כשאתה מציג את זה ככה

אני כבר לא בטוח לגבי השחור העגול עם החור.... מ-1981 שמחכה לך אצלי...

למעלה