*תיקון: התכוונתי, מכל הפורומים שאני מנהל, זה הכי נחמד
א אבא של נעם New member 4/3/05 #46 אין לך מה להכחיש, כולנו ראינו, קראנו, שמענו והקלטנו. תגיד, בפורום הזה יש סיכומים שבועיים?
S SNoochy BooChyS1 New member 3/3/05 #9 וואי../images/Emo70.gif אפילו לא שמתי לב!!! מזל טוב פייטון! שתהנה בלהיות מנהל וכאלה!!!! מעכשיו אתה תהיה חייב להיות פה הרבה יותר, ולבוא למפגשים, אתה מודע לעובדה, נכון?
וואי../images/Emo70.gif אפילו לא שמתי לב!!! מזל טוב פייטון! שתהנה בלהיות מנהל וכאלה!!!! מעכשיו אתה תהיה חייב להיות פה הרבה יותר, ולבוא למפגשים, אתה מודע לעובדה, נכון?
P python 4 New member 3/3/05 #12 ../images/Emo51.gif אני פה המון! ו.. הממ.. מפגש.. כן, יש לי כרטיסי ביקור לחלק
S Sunflower Fairy New member 3/3/05 #18 להיפך...../images/Emo110.gif דווקא למפגשים הוא לא צריך לבוא. שכחתם שמנהלים אף פעם לא באים למפגשים?!
L La Gamba New member 6/3/05 #58 well... אממ... אני חושב שהיו אפילו כמה מפגשים שבאתי אליהם בתור מנהל, היכנשהו....
ג גייסון קוק לנצח New member 3/3/05 #10 פ'ייתי אתה כחול*מתעלפת מהתרגשות* יא איזה מגניב מזה מגיע לך ומתאים לך כחול. וסתם הוספתי תמונה של סלאש(בעלי החדש) כי משעממם לי
פ'ייתי אתה כחול*מתעלפת מהתרגשות* יא איזה מגניב מזה מגיע לך ומתאים לך כחול. וסתם הוספתי תמונה של סלאש(בעלי החדש) כי משעממם לי
P python 4 New member 3/3/05 #13 ../images/Emo47.gifנוֹי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo51.gif באמת מתאים לי כחול. אני שוקל לצבוע גם את השיער לכחול, כדי שיתאים לחזות הכללית.
../images/Emo47.gifנוֹי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo51.gif באמת מתאים לי כחול. אני שוקל לצבוע גם את השיער לכחול, כדי שיתאים לחזות הכללית.
ג גייסון קוק לנצח New member 4/3/05 #21 כן תעשה את זה אז נהיה מותאמים אני עושה פסים כחולים מאטליים בשער(עכשיו יהיה לי ראש כחול )
L LuLuLu iT New member 3/3/05 #11 אוי, גונב!../images/Emo24.gif ממ, באמת מתאים לך ליאור. גם המנהל, וגם הכחול. [נו מה, דיקטטורה חדשה, צריך להתחיל להתחנף.] וממ ו, אהה, מזלטוב^^
אוי, גונב!../images/Emo24.gif ממ, באמת מתאים לך ליאור. גם המנהל, וגם הכחול. [נו מה, דיקטטורה חדשה, צריך להתחיל להתחנף.] וממ ו, אהה, מזלטוב^^
R RoCKeR121 New member 4/3/05 #24 מזלטוב תהנה מהתפקיד החדש(או בעצם תהנה לרדות בנו כי אנחנו נתינך המסכנים סה"כ) יאללה ביי (מת לישון)