מזל טוב ורד!!!

מזל טוב ורד!!!../images/Emo48.gif

ורד שלנו מונתה למנהלת!!!! ראיתם "בהנהלת ורד ב"? ורד, בהצלחה לך ואני בטוחה שתביאי את הפורום לשיאים חדשים!!!

גרציה פ

New member
לורד היפיופה,ידעתי שאת טיפוס מנצח..

אנושית, מתחשבת וחכמה, ועל כן,גם לנו מגיע אחת כמוך שתנהל את הפורום החשוב והמושלם הזה שלנו, עם המון אהבה ותמיכה ככל שיכול,אוהבת עד מאוד, גרציה

gala21

New member
../images/Emo41.gifברכות ../images/Emo41.gif

ורד היקרה. לכל דבר סיבה . גם אם היה קצת מבאס לא נורא. "מעז יצא מתוק" !! ב"ה תצליחי בדרכך החדשה , ואין לי ספק שעוד צפויות לך חויות יפות ומעניינות . * תסלחו לי כולם על ההעדרות הבוטה היום.. הייתי גמורה עם חום והכל.. אבל עכשיו MUCH BETTER . אז בהצלחה !!!

oferahrony

New member
לורד ה../images/Emo47.gif

מזל טוב על המינוי שלך למנהלת הפורום בשבילי זאת לא הפתעה זה מינוי מוצלח ונכון ממה שהספקתי להכירך מחבק אותך בהרבה חום פירגון ואהבה תזכרי תמיד שאני יהיה נכון לעמוד לצידך בכל עזרה שתתצרכי בכיף הכל למען מטרה אחת עמיר בניון לסיום נפגש בזאפה ב18.1.05 הפעם עם אישתי טלי בפעם הרביעית שלה אין מאושר ממני היום

ספיר 2

New member
ואיי ורד.. איזה יופי..

מזל טוב על המינוי למנהלת הרישמית שלנו.. איזה כיף לנו ולך... סורי שלא הייתי פה כל היום ורק עכשיו ניכנסתי.. פשוט מה לעשות? לימודים, בית ספר.. קשה... כל היום עשיתי עבודה קשה וענקית בהיסטוריה... משהו קשה... וזה למחר... לא יודעת למה חיכיתי כל החופש הזה... נלמד להבע.. מטעויות לומדים. העיקר שסיימתי והכל והיתפנה לי זמן לכתוב פה.. אז ורד שיהיה לך המון המון בהצלחה בפורום... את תיהיי אחלה של מנהלת.. טובה.. ושיהיה לך בהצלחה בהמשך.. אוהבת אותך בובה.. מאוד
ספיר

ספיר 2

New member
אהה.

ושחכתי להגיד שיהיה לכולם לילה טוב.. אני פורשת לישון כואב לי כל הגוך מעייפות.. עבדתי קשה...

AviHayun

New member
ברכות חמות ורד!

לרגל המינוי... עלי והצליחי... לילה טוב אנשי בניון, נשתמע.

AviHayun

New member
אחרי גלות ארוכה...

גם אני חוזר הבייתה. הבית החם של שוחרי המוסיקה האיכותית... כייף לחזור!

ורדונה! ! ! ! ../images/Emo20.gif

את לא מתארת לעצמך כמה שאני שמחה בשבילך!!!!!!! מגיע לך! אני לא אהיה כאן בימים הקרובים, וגם עכשיו אני לא כאן... בכל זאת, אחרי היציאה מן ה"כלא" צריך איזושהי חופשה... אוהבת המון, נשיקות לכולם! שבת שלום. הי דרומה.. הי דרומה לאילת...

ספיר 2

New member
גמאניי!! מאוד שמחה בישבילך

זה מגיע לך! וחוץ מזה שריתי.. את נוסעת לאילת?? שתדעי שממש קר שם. חברה שלי חזרה מאילת.. ואמרה שרק 4 5 שעות ביום אפשר לסבול ונעים כל שאר הזמן קפוא שם... טוב העיקר שתהני.. ניתגעגע אליך!! ניהיה בקשר, שבת שלום שיהיה לך ולכולם.. ולילה טוב..

למעלה