מזל טוב ובהצלחה....

epitaph

New member
מזל טוב ובהצלחה....

ועכשיו לבקשה,יש שיר ישראלי,די ישן ודי מוכר,שאני זוכר רק את המשפט "יונתן בא הביתה,קח (משהו,לא הצלחתי לשמוע בבירור) קח אווירון"...מישהו יודע את שם השיר ומי המבצע? תודה מראש

Airbag

New member
ובכן..

לדעתי זה מ"שבלול" של אריק איינשטיין ושלום חנוך כי אני זוכרת שרוקפור שרו את זה פעם והם הוציאו דיסק "בחזרה לשבלול" עם חידושים ל...כן.."שבלול". אז אני מקווה שעזרתי. דרל אגב המילה שחסרה לך היא רכבת.

נני.ג

New member
מצחיק....

רק אתמול מישהו סיפר לי שהשיר הזה נכתב ע"י אביב גפן לאבא שלו, יונתן, הידעתם??????

מונולוג

New member
הנה התשובה.........

שם השיר....יונתן סע הביתה מילים....יהונתן גפן לחן....נפתלי אלתר ביצוע....אושיק לוי ------------------- עיר גדולה בלי חיילים ואי אפשר לישון

מונולוג

New member
אופס....נשלח באמצע.....הנה ההמשך...

יונתן סע הביתה -------------- עיר גדולה בלי חיילים ואי אפשר לישון פעמונים מצלצלים בבוקר יום ראשון ירח קר על מגדלים וחורף אמיתי אני מרגיש פשוט נפלא אבל זה לא ביתי יונתן סע הביתה קח רכבת קח אווירון קח מתנה קטנה לילד (אוירון) יונתן לך לישון מייקל בא ושם תקליט ברק נידלק בחוץ ושלום מדבר אנגלית כמו שבקיבוץ והוא הראה לי את העיר ומאיה שגדלה האנשים בריאים אל השמש כאן חולה יונתן סע הביתה..... הלכנו למקוםגדול לשתות אתם יודעים ומנגנים שם רוקנרול בכל מיני צבעים החורף בא לכאן מוקדם האור כבר לא עליז אולי ניסע לאמסטרדם לרומא או פאריז יונתן סע הביתה...... קח תרמיל וקח מקל וסע לארץ ישרארל סע לארץ ישראל יונתן סע הביתה יונתן סע הביתה... נתתי קצת יותר פרטים ממה שביקשת......אז מה?.....זה שיר יפה!!! תהנה....... עוד משהו של יהונתן גפן? מונולוג

למעלה