מזל טוב בציניות

מזל טוב בציניות

אז מזל טוב לתפוז בפתיחת התחרות "בלוג לחופש הגדול" .. אין בזה פסול ---רק מה ? --- שוב אנחנו נראה את התופעה של הבחורות עם צילומי החזה וההתנהגות ה"טיזרית" כמובן כדי למשוך כמה שיותר אנשים בקריאות וסימני "תנו ב 5" ו"יאלללה 5 " יהיה זה עצוב לראות מתמודדת כזאת זוכה שוב ..ולא בלוג איכותי , מעניין שיותר שיחה , ששם מוסיקה טובה..בלוג כזה צריך לזכות בחופשה המקסימה לצפון או לדרום ולא מתמודדת שמנצלת חולשה של גבר (בדרך כלל ילד) שמצביע לה 5 ומביא לנצחונה .. שהבלוג האיכותי ינצח .. זהו אנשים , תהנו , תעשו חיים , תלכו לים , תשתו מים (מי שצריך מצופים) ותהיו יותר רגועים , מה הלחץ ?? למה לצפור ??

אכן (יהיו) תמונות קשות.....

אז באמת.. צודק יריב... שוב..!! לא יזכה הבלוג האיכותי.. אלא הבלוג עם רמת החרמנות הגבוהה ביותר..

יריב אתה ממוזמן לבלוג שלי

אני לא צריכה את התחרויות של תפוז, בשביל לבלות, ואילת לחלוטין לא מסתדרת לי עם הלוח זמנים של סטימצקי. אחי מעכשו אני פותחת רשמית תחרות משלי. אני אקרא לתחרות: "מי יצא עם שני?" וככה יוכלו מלא בחורים ובחורות להכנס לבלוג שלי, לחקור אותי, לקלוט מה אני אוהבת, איפה הראש שלי מתחבר לשלהם, ולהציע לי לצאת לבלות בבילוי מדליק. למי שיהיה הצעה באמת איכותית אני יצא איתו. אולי אני אכיר ככה כמה חברות חדשות, כי בנות נוטות להתעלם ממני בבלוג טי וי. אולי אני מבהילה אותם קצת.

יריבבבבבוש....

לא שווה להתעצבן בגלל דברים כאלו, מי שתרצה שתרקוד, לזה שחרמן שיעמוד ולמי שלא - כל הכבוד!!!
דרך אגב, היות ושני עסוקה בלצאת עם כל מיני בחורים, התפנה הכרטיס השני שלי להופעה של לידר, אתה יותר ממוזמן לבוא איתי (שמעתי שיהיו שם ים כוסיות, נלך לצוד לנו כמה...
).

דרקון!!!

אוף למה אתה לא רוצה ללכת איתי להופעה הזאת. אתה סתם מענה אותי! אתה נהנה לראות אותי מתעצבנת.

את ביקשת את זה...

אף על פי שזה מאוד מפתה לפתוח כאן ועכשיו את הכל, אני אשמור את הכל לפגישה אצל היועצת זוגיות שלנו.

אני לא הולכת לשום יועצת זוגית

אני לא הבת זוג שלך, אפילו עם אתה מדמיין שאני כן.

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

יופי, עכשיו את גם מתכחשת לעובדה שהיינו נשואים באושר ועושר שלושים שנה?

למעלה