י'אלה, חוזרים לעין חרוד ! אחרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (טוב, נו, הייתי חייבת למצוא סיבה, רוצה שוב !!!)
ק קרן קיימת New member 19/7/03 #21 י'אלה, חוזרים לעין חרוד ! אחרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (טוב, נו, הייתי חייבת למצוא סיבה, רוצה שוב !!!)
א אמא של מוגלי New member 20/7/03 #22 אשריקו מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif|בל ממני ומכל משפחתי
I iris_coh New member 20/7/03 #24 שפע ברכות ../images/Emo65.gif../images/Emo175.gif../images/Emo65.gif
ע עינתוש New member 20/7/03 #26 ברכות ואיחולים והמון |מזלט וגם |בלו היה כייף להכיר וגם להסתער יחד על השולחנות (נו מתי יהיה כבר בשר שי?) מאחלת הרבה הצלחה וברכה ומזל בחיים ושכל יום תזרח לך השמש רק טוב, ועוד טוב ועוד ועוד טוב! נתי
ברכות ואיחולים והמון |מזלט וגם |בלו היה כייף להכיר וגם להסתער יחד על השולחנות (נו מתי יהיה כבר בשר שי?) מאחלת הרבה הצלחה וברכה ומזל בחיים ושכל יום תזרח לך השמש רק טוב, ועוד טוב ועוד ועוד טוב! נתי
A alex New member 20/7/03 #28 גביזון !!! למרות ... שלא מכיר אותך - מזל טוב ליום הולדתך ה- 17 ותאמין לי - לא מכיר דרך טובה יותר לחגוג יום הולדת מאשר מפגש פורום.
גביזון !!! למרות ... שלא מכיר אותך - מזל טוב ליום הולדתך ה- 17 ותאמין לי - לא מכיר דרך טובה יותר לחגוג יום הולדת מאשר מפגש פורום.