מזל טוב אילנית

asi levi

New member
מזל טוב אילנית

אילנית חיקוי מדהים ואת בכלל זמרת גדולה שיהיה בהצלחה וכמובן שנה טובה אסי (ליאור נרקיס ושלומי שבת)

asi levi

New member
בכלל כולם גדולים

הייתם גדולים התוכנית הייתה איכותית ויפה ובהצלחה בהמשך לכולם וכמובן שנה טובה

סיבוש

New member
אסיייייייייי מה המצב.......?

הרבה זמן לא היית פה בפורום ....... מה קורה איתך.......? הכול טוב......?

asi levi

New member
סיבוש מה ענייניםםםםםםם

מה קורה אחותייייייייייייייייי אז כן האמת שלא הייתי פה הרבה ובכלל על המחשב מפני שברוך השם קוראים הרבה דברים טובים מאז התוכנית ויש המון הופעות ולא יוצא לי כל כך להיות על המחשב אז ככה בקרוב יצא הסינגל הראשון ואני מקווה שבחורף כבר יצא התקליט בכל מקרה סיבוש שתהיה לך שנה טובה ומתוקה והצלחה כמובן בכל מה שתגעי אסי

yafit74

New member
לאסי לוי מיפית שמע(דפנה דקל)../images/Emo51.gif

תודה על המחמאה...גם אני מאד אהבתי את התוכנית שבה השתתפתי בספיישל ארוויזיון וחושבת שכולם היו מקסימים...ובקשר אליך...גם אתה גדול בחיקוי הכפול שעשית...כל הכבוד ושנה טובה...

asi levi

New member
תודה יפית

ודרך אגב את זמרת גדולה ותעדכני על הופעות שלך ואני ישמח להגיע שוב שנה טובה ומתוקה והצלחה

yafit74

New member
לאסי..שוב תודה מיפית שמע(דפנה דקל)

אסי...חמוד...שוב תודה על המחמאה... אני ממש
ובעניין ההופעות שלי... נכון להיום הן במסגרות סגורות כמו-אירועים,נשפים,בתי מלון,כנסים וכיו"ב למרות שהיו לי גם הרבה הופעות לקהל הרחב בבמות קיץ שונות בכל הארץ בימי עצמאות וימי סטודנט וכיו"ב... וגם היתי מנחה בחלק מההופעות האלה... אבל כשיהיו לי שוב הופעות כאלה שפתוחות לקהל הרחב ו/או הופעות בטלויזיה עם הסינגלים החדשים שהוצאתי השנה לאור: "מה יהיה?" ו"לא להשבר" (ניתן להורידם באימיול) אז אני אשתדל מאד להודיע על כך בפורום למי שירצה לראות ולשמוע בכייף... לבינתיים ניתן לצפות בסרטים שלי כשחקנית בקולנוע ובטלויזיה למי שיש מת"ב דיגיטל אז זה משודר תמיד בערוץ 1 -ערוץ "הוט .וי.או.די" בקטגוריית סרטים- ישראלים- סרטים מהנשמה- ואז תיראה אותי בסרטים: "שלום לך סיגל"(בתפקיד סיגל,מבוסס על סיפור אמיתי)- ברחוב מזהים אותי המון מהסרט הזה במיוחד בכל הארץ... זה כל פעם מדהים אותי מחדש... ו"כרם התקווה"(בתפקיד תימניה אמריקאית שבאה לחפש את הוריה בכרם התימנים.מבוסס על פרשת ילדי תימן החטופים ושודר בערוץ 2). האמת שעשיתי עוד סרטים אבל אלה המומלצים ששיחקתי בהם... למי שאין מת"ב דיגיטל יכול לצפות בסרטים בכבלים בערוץ 5- ערוץ הקולנוע הישראלי או פשוט להורידם באימיול או לקנות אותם בחנויות בוידאו ודי.וי.די. אז צפיה מהנה והאזנה ערבה ושוב חג שמח לך ובהצלחה מכל הלב יפית שמע(דפנה דקל)

למעלה