מזל טובבב!!!!1

מזל טובבב!!!!1 ../images/Emo65.gif

אני מניח שחברי הצ'אט יזכרו - וגם הותיקים יותר בפורום: למרות עזיבתה של שרי מהפורום, לא שכחנו אותה. והיום שרי בת 17!
שיהיה לך עד 120 שנים, מלאי בריאות, אושר, אהבה, שמחה והכי חשוב - אופטימיות!~
עכשיו הגיע הזמן לשחזר את המשפט שאמרת לי באותה הפעם שהייתי צריך את העזרה שלך, ואת היית שם לעזור לי: "תאמין לי שבעוד כמה שנים - תסתכל אחורה ותגיד 'איזה שטויות אלה היו...'"
אז אני יודע שקשה עכשיו ויש מצב שבכלל לא תראי את השרשור הזה בקרוב, אבל רק שתדעי לך שאני אוהב אותך המונמון
ושומדבר שבעולם לא ישכיח אותך ממני! את ילדה מקסימה, מתוקה והכי חשוב: מדהימה!!!~
את כ"כ חסרה לנו בפורום, וזה ממש כואב לנו כל מה שקורה שם בצפון... ולא, לא דיברתי על המלחמה עם החיזבאללה, יודעת על איזו מלחמה אני מדבר... אבל תדעי לך שעוד שנה בערך הכל נגמר! יש לדבר הזה סוף, ואת לא חייבת לשכוח אותנו עד אז!
חולה עלייך המונמון, נשמה שלי! את פשוט... מלאך! כ"כ כ"כ כ"כ אוהבבב אותךך!!!
שיהיה לך יומולדת שמח!
17זה גיל מדהים! תהני היום עד כמה שאפשר - כי יומולדת יש רק פעם בשנה... אבי!

לאנשים שמודעים לסיפור -

נא לצנזר. אני יודע עד כמה זה כואב, אבל בבקשה לסנן מילים.

יום הולדת שמח לבחורה

הכי מיוחדת שהיתה כאן בפורום בעיניי. אני מסכים עם אבי על כל מילה שאמר על שרי. אנחנו לא שכחנו אותה בכלל, רק לא מזמן שלחתי לה ד"ש חם דרך סער. אני אכן מתגעגע אלייך ילדונת מתוקה היחידה של הפורום. גם לי עזרת המון במשברים שלי, ואני מקווה שגם אני הצלחתי לעזור לך במעט לפחות עם שלך. יש לי בלב רק זכרונות טובים ממך כאן בפורום ובצ'אט, ובמיוחד לא אשכח את משחקי הטאקי המשותפים שלנו. ולא חשוב מי ניצח בהן, בעיניי את תמיד אלופה. סער מתוק תנסה להעביר לה אכשהו את הדברים שלנו כאן,או לפחות את חלקן.אני מאד מקווה שבעוד שנה תוכלי לחזור אלינו, ובכל אופן מזל טוב ועד 120 שנה !
ואחרון חביב, אני לא יכול להפרד בלי ה-
וכמובן הסימן ההכר שלך בצ'אט ה-

עאהאהעהאעההה!!!

ההורק' שלי בן 17!!! נשמתי היקרה, והנה אני מצנזרת~>|צנזור|
המוןמון מזל טוב ליפה מכולן!!! למרות שהיא בטח לא רואה את זה- סער תעביר!!
מתה עליך/ה הכי בעולם!! אני מתה כבר לדבר איתך שוב בפון ולצוטט בלי דאגות
שנה הבאה, ועד אז-אלוהים גדול! מואה ענקית!!! דניאלה

שמעי ספוריקו

את מבריחה לקוחות פוטנציאלים מהפורום, קודם חמוריקו ועכשיו בחוריקו, שניהם כבר כמעט לא כותבים בפורמיקו.

יהי זכרו ברוך.../images/Emo16.gif

הכוונה היא לחמור בלהות. ונכון שאתה עוד כאן, אבל ניראה שמאז ה"בחוריקו" של ספיריקו קצת נעלמת.

יעקב

ב"ה תהיה כנה איתי. כמה דקות לקח לך לחשוב על המשפט הזה?? חמי, ביום רביעי תכנס לתיקיות המשותפות

ToryMaster

New member
היא לא תקרא את זה

אז למה סתם לפתוח ולהתחיל נושאים שאחר כך "אסור" לדבר עליהם?

לאחל לה מזל טוב.

זה מטרת השרשור, לא לנזוף בהורים שלה. וכן יש לה גישה קצרה לאינטרנט לעיתים רחוקות, מגיעה לה לקבל קצת אהבה ממקור אחר מעבר למשפחה... שלא מספקת לה את זה. אני מניח שהיא תשמח כשהיא תראה את זה.

ToryMaster

New member
אז בשביל מה לפתוח את הנושא?

תגיד מזל טוב אוהבים אותך בלה בלה בלה, לא צריך להעלות נושאים שלא יאה להם להיות פה.

אני חושבת שיש משהו בדברייך..

מקסימום למנצלש כמה ברכות לחברתי אומשו..
אוף אבל זו שרי'לה שלי...!!

למעלה