מזל טב לת"א סברס

lambdeus

New member
מזל טב לת"א סברס

הבטיחו לעצמם את המקום הראשון בעונה הסדירה של ליגת הפוטבול הישראלית לאחר הפסד צורם של אריות ירושלים לחלוצי מודיעין: 26-2 . צריך להתחיל לפחד מההגנה המטורפת של החלוצים?

ofribecker

New member
צפיתי במשחק

נהניתי מאוד. משחק טוב, בעיקר של הגנת הפיונירס. הוכח שאפשר לעשות הגנה, אפילו ב IFL. סייברס סגורים על מקום ראשון, מודיעין סגורים על מקום שישי. באר שבע, עם כל הצער שבדבר, לא יהיו בפלייאוף. המצב המעניין ביותר כרגע עשוי\עלול להיווצר אם הקינגס ינצחו את הליונס. יהיו שלוש קבוצות עם מאזן 6 - 4 ואז הבית הפנימי ביניהן קובע. הקינגס יהיו אז מקום שני עם שבוע חופשי והליונס ירדו למקום שלישי וידחקו את הרבלס לרביעי. הדרבי הירושלמי הופך להיות משחק פלייאוף לכל דבר, בפני עצמו.

bumperz100

New member
מה אפשר להגיד?

קודם כל זה הפסד כואב כמו שאומרים- אחושרמוטה! תראה, אני לא שם אז אין מי שיצעק על החבר'ה. :) העונה לא הולכת חלק, אבל גם שנה לא הלכה חלק ותראה לאן הגענו. נראה שהבעיה היא מנטלית יותר מכישרון. אולי המאמן.... לא יודע. יש רצון אצל החבר'ה שאני מדבר איתם אבל לא ברור מה קורה, אולי תאיר את עיניי. בכל מקרה למי שתהה- ביג בלו היו ויהיו powerhouse בליגה שלנו, הם הקבוצה היחידה שכל עונה היו בצמרת והעונה הזאת עדיין לא נגמרה, למרות הקשיים. כמו שרביב יודע, זה שאתה כרגע לא משחק לא אומר ששכחת what colors you play for! מקווה לאליפות, מקווה לשחק בעונה הבאה, והעיקר העיקר שיצטרפו עוד קבוצות!!! GO BIG BLUE #24 נ.ב- אשמח לשמוע פרטים על המשחק...

stan123

New member
קצת פרטים מאורן

אורן אמר שהיתה הרבה רוח ותנאי מגרש קשים, אז עיקר המשחק היה ריצה. עיקר הכוח שלהם היה מריצות דרך המרכז, פשוט, לא דרך הצדדים ולא היו כ"כ מסירות. פשוט ריצות מהאמצע שעשו את העבודה. בצד שלנו, היו המון אינטרספשנס (משהו כמו 8-9) וגם מרכז ההגנה שלנו היה ביום לא חזק במיוחד - באחד המהלכים דווקא סקוט פיספס תאקל שהוביל לט"ד. אז גם איתי וגם סקוט עשו כמו טעויות זה כבר אומר משהו על הליונס... GO LIONS!!!

stan123

New member
רק שיהיה ברור (במיוחד לך, איתי)

המפשט שכתבתי "אז גם איתי וגם סקוט עשו כמו טעויות זה כבר אומר משהו על הליונס... " הוא פרשנות שלי על הדברים ולא של אורן. זה לא בשביל להעליב או להעביר ביקורת חס וחלילה. אני אפילו לא נכחתי במשחק.

Bledsoe

New member
לא הייתי נסחף עם 8 9 INT

בכל מקרה לי היה אחד. טיפשי ממש בתחילת המשחק אבל בזה זה נגמר. אחרי שנפצעתי היו עוד כמה (לדעתי בערך 3 נוספים) בכל מקרה היו הרבה הרבה פאמבלים בשני הצדדים. שם לדעתי זזה חצה את גבול ה10 בשקט...היה גשם וברד רוב המשחק אבל בכל מקרה זה סתם תירוצים. מודיעין שיחקו טוב מאוד ורצו את זה יותר מאיתנו. למרות הגשם היו לנו מסירות סבירות בשני הרבעים הראשונים אבל לא היינו מפוקסים בדאון 3 ו4.

bumperz100

New member
איתי תעשה לי ילד!

מה קורה איתי? אני מקווה שאתה לא פצוע רציני כי שנה הבאה צריך לשחזר ימי תהילה מהספורטק.... לגבי המשחק- לא ברור לי איך מודיעין רצו יותר? זו בדיוק הבעיה שלי- כל משחק רצינו הכל, לא השארנו כלום על המגרש, והעונה נראה שהקבוצה לא רעבה מדי. לדעתי זו בעיה של מנטליות ונובעת מהמאמן, אני לא מכיר אותו אבל עובדה שלא היתה לנו בעיה כזאת בעבר. תנאי המגרש הקשים היו בעיה לשתי הקב', וגם הסטטיסטיקה מראה שהייתם בסדר, רק איבדתם מלא ובעיקר לא עצרתם בהגנה. ההגנה היתה המאפיין שלנו בשנתיים הקודמות, והעונה גם שכהבסנו חטפנו מלא נק'. אני מקווה שתמשיך להוביל את הקבוצה העונה עד הסוף, נקווה שיגמר באליפות! אל תדאג למס' ה-INT שג'וש רשם, הוא רק מתלהב מזה שהוא למד לספור עד 10....

למעלה