מזל דלי

גדיל

New member
מזל דלי

צהריים טובים!! נולדתי בתאריך 02.02.81 יום שני, שעה 21:00, ירושליים.מה זה אומר??, מה מזל האופק שלי? ומה תוכלו לספר לי עלי???

epitaph

New member
על האופק

מזל האופק שלך הוא מאזניים מה שאני יכול לספר לך עליך (זה קצת מצחיק, לא חושב?) זה...מזל האופק זה מה שאתה מציג לעולם וכשהוא במאזניים אז זה אומר שאתה נתפס בעיני החברה כחברותי, הרמוני, סימפטי והססן (ולעיתים אפילו כלא החלטי) אבל זה רק אסטרולוגיה בגרוש אם תרצה להעמיק תצטרך ללכת לאסטרולוג ליעוץ אישי ומעמיק. תנסה לקבוע פגישה עם יאיר, בינתיים שמעתי עליו רק מחמאות:) -עדי-

גדיל

New member
תאריך

אבל עדי!!! מה התאריך הזה אומר???(02.02.81) ובכלל אם אתה יכול להיות קצת יותר מפורט...

epitaph

New member
תגיד אתה הכינוי לקחת

מרומח הדרקון? גדיל זו הדמות האהובה עלי אחרי תניס. בכול מקרה אם אתה רוצה לדעת מה התאריך אומר אז זה כבר נמרולוגיה ולא אסטרולוגיה. ואם אתה רוצה שאני אפרט לך מההיבט של אסטרולוגיה אז עלי להזהיר אותך שאני די חדש בעסק, אז על אחריותך ;-) ובכלל אני אוכל לספר לך רק בצורה שטחית.עדיין מעוניין? -עדי-

epitaph

New member
מה בטירוף? מי בטירוף?

לא ענית לי על אף שאלה (נראה לי) -עדי-:)

גדיל

New member
איזו שאלה?!

תן לי הסבר על כל מה שאתה יודע, שיכול לעזור לי להמשיך בחיי.. ואת השם הזה, אחותי נתנה לי, אז תצטרך לשאול אותה..

epitaph

New member
תשאל את אחותך לגבי הכינוי:)

ולגבי הסבר על כול מה שאני יודע אני די בספק אם אני יכול לעזור לך להמשיך בחייך. אם אתה מתכוון לאיזה כיוון כדאי לך לפנות בחיים ולמה ללכת ללמוד אז זה מעבר ליכולתי. ואם זה בקשר לעתיד אז אני בכלל לא יוכל לעזור לך בגלל שאני מאמין שגורלו של אדם נקבע רק בזכותו ורק בזכות מעשיו. אם אתה רוצה לדעת יותר על עצמך אז אני יכול לעזור לך. עדיין מעוניין בטירוף? אם לא אז אני ממליץ לך על פורום נמרולוגיה:) -עדי-

גדיל

New member
תגיד לי

מה דעתך להפסיק לפנות אליי בלשון זכר??, בפעם האחרונה שבדקתי הייתי בחורה!!!

epitaph

New member
טעות, טועים, טעיתי

סליחה פשוט לא יכולתי לדעת, למרות שכנראה הייתי צריך לשאול לפני כן.את סולחת לי? ומה את אומרת,עדיין מעוניינת או שכבר לא? ועוד פעם סליחה:) -עדי-

גדיל

New member
אח יקר שלי

זה בסדר אין צורך בהתנצלויות!!! וכן!!! אני עדיין מעונינת(למרות שכבר שכחתי במה...)

epitaph

New member
אחותי:)

אם את עדיין מעוניינת אז זה יהיה לי לכבוד:) אבל מאחר ואני צריך לחזור ללמוד לבגרויות (לספרות אם את מתעניינת) אז אני אעשה את זה היום אבל קצת יותר מאוחר (נקבע ככה ב-11 בערב?) ואם יש לך אייסיקיו מה טוב נוכל לדבר שם יותר מאוחר. אם יש לך איסיקיו אז המספר שלי הוא 119517236 והכינוי הוא drizzt (תשאלי את אחותך אולי היא מכירה גם אותו) תגידי שזו את ואני כבר אאשר לך:) אה....ותגידי את המספר שלך ואם את לא יכולה לחכות כל כך הרבה אני ממליץ לך לחכות לתשובות של מנהל הפורום או של חברי פורום אחרים שישמחו לעזור לך ואני מצטער שמשכתי את זה כל כך הרבה ואני צריך לעזוב. אז תכתבי מה את מעדיפה:) -עדי-

גדיל

New member
אחי!!!!!

אז ככה, נגזר עליי לבלות כאן לפחות עוד איזה 100 שנים, ככה שאני אקבל את הצעתך, ואחכה לך בקוצר רוח עד שתסיים ללמוד לבגרות.יום משגע שיהיה

epitaph

New member
זה יהיה לי לכבוד

ועדיין לא אמרת אם יש לך icq? דבר שיכול להקל על העניין -עדי-

epitaph

New member
שלום קרן

ראית את ההודעה שהשארתי לך למטה (בהמשך לשיחתנו) את יכולה לומר לי אם לפחות צדקתי? -עדי-

למעלה