מזל האופק שלך הוא מאזניים מה שאני יכול לספר לך עליך (זה קצת מצחיק, לא חושב?) זה...מזל האופק זה מה שאתה מציג לעולם וכשהוא במאזניים אז זה אומר שאתה נתפס בעיני החברה כחברותי, הרמוני, סימפטי והססן (ולעיתים אפילו כלא החלטי) אבל זה רק אסטרולוגיה בגרוש אם תרצה להעמיק תצטרך ללכת לאסטרולוג ליעוץ אישי ומעמיק. תנסה לקבוע פגישה עם יאיר, בינתיים שמעתי עליו רק מחמאות -עדי-
מרומח הדרקון? גדיל זו הדמות האהובה עלי אחרי תניס. בכול מקרה אם אתה רוצה לדעת מה התאריך אומר אז זה כבר נמרולוגיה ולא אסטרולוגיה. ואם אתה רוצה שאני אפרט לך מההיבט של אסטרולוגיה אז עלי להזהיר אותך שאני די חדש בעסק, אז על אחריותך ובכלל אני אוכל לספר לך רק בצורה שטחית.עדיין מעוניין? -עדי-
ולגבי הסבר על כול מה שאני יודע אני די בספק אם אני יכול לעזור לך להמשיך בחייך. אם אתה מתכוון לאיזה כיוון כדאי לך לפנות בחיים ולמה ללכת ללמוד אז זה מעבר ליכולתי. ואם זה בקשר לעתיד אז אני בכלל לא יוכל לעזור לך בגלל שאני מאמין שגורלו של אדם נקבע רק בזכותו ורק בזכות מעשיו. אם אתה רוצה לדעת יותר על עצמך אז אני יכול לעזור לך. עדיין מעוניין בטירוף? אם לא אז אני ממליץ לך על פורום נמרולוגיה -עדי-
אם את עדיין מעוניינת אז זה יהיה לי לכבוד אבל מאחר ואני צריך לחזור ללמוד לבגרויות (לספרות אם את מתעניינת) אז אני אעשה את זה היום אבל קצת יותר מאוחר (נקבע ככה ב-11 בערב?) ואם יש לך אייסיקיו מה טוב נוכל לדבר שם יותר מאוחר. אם יש לך איסיקיו אז המספר שלי הוא 119517236 והכינוי הוא drizzt (תשאלי את אחותך אולי היא מכירה גם אותו) תגידי שזו את ואני כבר אאשר לך אה....ותגידי את המספר שלך ואם את לא יכולה לחכות כל כך הרבה אני ממליץ לך לחכות לתשובות של מנהל הפורום או של חברי פורום אחרים שישמחו לעזור לך ואני מצטער שמשכתי את זה כל כך הרבה ואני צריך לעזוב. אז תכתבי מה את מעדיפה -עדי-