מזל גדי, ליאיר

rona_bn

New member
מזל גדי, ליאיר

נולדתי בתאריך 31.12.61 שעה 10:00 בעיר נהריה מה מזל האופק? ומה תאמר על התאריך הזה?

epitaph

New member
אני יודע שאני לא יאיר אבל...

אם אני לא טועה מזל האופק שלך הוא במזל דגים ומזל הירח במזל מאזניים (כמוני גם אני מזל אופק דגים וירח במאזניים) :) ולגבי התאריך שלך זה תאריך מיוחד, הבת האחרונה ששברה לי את הלב הייתה ילידת ה-31.12 :-( מקווה שצדקתי ועזרתי -עדי-

אכן צדקת :) לגבי התאריך....

ה- 31 הוא תאריך של אנשים בעלי כוח רצון חזק ועליהם ללמוד גם להתחשב בזולת... באופיים הדגש הוא על ביטוי עצמי והתמקדות על דבר מה חשוב. זה בהחלט מספר של עסקים מדע ואומנות. שבי

rona_bn

New member
שבי

מודה גם לך, לא ידעתי על ה-31 אם יש לך נתונים נוספים לגבי כל התאריך אשמח רונה

עוד קצת על ה- 31

זה קצת מצחיק כי 31 מורכב מהספרות 3 ו- 1 ושניהם מספרים בעלי ביטחון עצמי.. האוהבים תשומת לב! והנה, את המספר 31 מקשרים לנזיר הבודד שבקלפי הטארוט. זהו מספר עצמאי, מבודד ובודד. לעיתים קרובות יש בהם גאונות, או לפחות אינטילגנציה גבוהה. בנקודה לא צפוייה בחיים, הם ידחו את הבטחותיו הנוצצות של העולם, לטובת השקט והשלווה של הטבע, או, במקרה שהתגובה למספר 31 לא כל כך בולטת, תהיה לפחות דרגה מסויימת של פרישה מהחברה. גם בתוך המון, אדם שמספרו 31 יחוש לעיתים קרובות - בודד. אדם שמספרו 31 לפעמים עקשן, בטוח בצידקתו. למרות בדידותו הוא ניחן באופטימיות, שאפתנות ואינדיבידואליות. -שבי-

rona_bn

New member
שבי

תודה על התגובה המהירה, מאוד התרשמתי מהנתונים על ה-31 ומודה שזה די קולע לגבי, כמו כן קראתי את יתר התכתבויות הפורום ונראה לי שיש לך את זה. אז.. מה דעתך על יותר ניתוח מפה? עד כמה שזמנך מרשה לך? שוב תודה רונה

קודם כל - תודה :)

לגבי ניתוח מפה זה בעייתי... אנחנו כבר מנתחים מפה בפורום.. של ``מכשפה``, אם שמת לב... וחוץ מזה שניתוח מפה הוא לא מעניינו של הפורום... אבל שלחי לי את הפרטים שלך לאי מייל - ונראה מה אני אוכל לעשות עבורך... רק זה ייקח קצת זמן כי יש לי בגרויות כל החודש (עד ה-24) - אז נראה :) שבי:)

שבי-רק תגיד לאנשים שזה נומרולוגיה..

אין לי שום בעייה עם הצורך שלך להפוך כל מספר לאייטם בפני עצמו - זה מעניין ומאלף, אבל.. אנשים, אתה יודע, אפילו לא מבדילים לפעמים בין אסטרולוגיה למשהו אחר, מה לעשות.. אז הבקשה שלי אליך - רק תגיד להם בתחילה שמה שאתה עושה עם המספרים זה מהאספקט הנומרולוגי של התאריך ולא משום זוית אחרת, זה הכל. פרט קטן, אבל חשוב.

אנשים - זו נומרולוגיה! :)

נומרולוגיה זו תורת המספרים. היא בוחנת את אופיו וגורלו של אדם עפ``י מספרי השם ותאריך הלידה. האסטרולוגיה, אם זאת, היא תורת הכוכבים - היא בוחנת אופי וגורל עפ``י תנועת הכוכבים בשמיים, והשפעתם על מפת הלידה של הפרט. ונכון שזה לא פורום נומרולוגיה - אבל לא נדמה לי שיש אחד כזה.. או שאני טועה?

rona_bn

New member
עדי

מאוד מודה לך על האינפורמציה, אבל לצערי לא מבינה הרבה באסטרולוגיה מה זה אומר אופק דגים, וירח מאזניים? אודה לך אם תוסיף כמה מלים על התאריך, האופק והמשמעות שלהם. וממש מצטערת אם העלתי לך זכרונות לא קלים, בכל אופן הוחמאתי. רונה

epitaph

New member
הא...התבלבלתי :cool:

אצלי זה בדיוק ההפך האופק במאזניים והירח בדגים והאופק שלך בדגים אומר שאת נתפסת בעיני הזולת כאדם רומנטיקן, יצירתי, רגיש, פגיע ומבולבל והירח שלך במאזניים מראה על אדם שמשתדל להיות כמה שיותר אוביקטיבי, בן אדם בעל קסם אישי רב ורומנטיקן קיימת משיכה לאומנות ויש דאגה מתמדת לשביעות רצונו של הזולת עד כדי מוכנות להתעלם מהמגרעות בכול אופן, אני שמח שהוחמאת ובקשר לאותה בחורה זה עדיין די טרי אבל אנחנו עדיין מדברים (ובכן...בערך) ואת ממש לא צריכה להצטער זה לא אשמתך שנולדת באותו תאריך כמוה מקווה שעזרתי -עדי-:)

למעלה