מזל בתולה.....

odo13z

New member
מזל בתולה......./images/Emo66.gif

אני צריך מעט שקט לעיתים די קרובות למען האמת..... צורך נפשי עמוק.... ל"ביחד" מרגיע. הקירבה והחום הם לי קן מבטחים בארץ זרה וקשה.... הוריי....יצאו לפני זריחת החמה ושבו הרבה אחרי שקיעתה.... מעט מאוד חום אמיתי.... אולי אז ניטע בי החסר הזה.....הצורך. סיגלתי לעצמי נוהלי הישרדות.... מסתגל מהר. מקבל מה שמוכנים לתת....ולו מעט. בקוביה נהיה מרובע בכדור.....מייד מתעגל.... זה עלול להיראות מהצד לפעמים כביטול עצמי.... אבל לא.......זו רק צורת הסתגלות נוסף לכך......אני גם טוטאלי נורא. אם אני מתאהב.... אינני חושב או חושש..... מתמסר כל כולי. מייד. בלי תנאים. בלי מורא. בצמא אין סופי. ניקשר.... וגם אם לפעמים אני מרגיש מאויים או ניראה מרגיש ככה אני ...... בפנים בפנים זאב ערבות די בודד. יודע ומבין.....באינסטינקט מתי זה רק שני צעדים זמניים לאחור.... ומתי זה הסוף המקפיא....באמת. לא מזיק להתגעגע קצת...... אם יש שם..... אם עדיין.... ואני......בטח שלא מוותר. ללא תנאי.....כבר אמרתי. זאב ערבות.....גם אם הוא ניראה כחוש ואבוד.....יש בו הרבה יצר קיום וחיות

שמים1

New member
היית לי חלום ../images/Emo79.gif

היית לי חלום כרית רכה בה אוכל להניח ראשי לגעת בלב פועם להנציח במילים רכות מלטפת של גלי תשוקה המרפרפים בין משאלות וסבך החיים נוגעים בלאט בחול הרך ומטביעים עקבות בלב. אתה לי חבר הלוחש לי מתוך הדממות מילים שלא ידענו איך לאמר כמו גחלים רוחשות נוגעות באלם במהווים כמוסים לילך היה לילי יומי שלך הוא פרוש לפניך ביריעות קטנות של כיסופים . אודו כתבת יפה

../images/Emo42.gifחול בתולי

לבן ומקומר זהוב ומעוגל כאילו כף אדם לא דרכה בו מעולם אבל כן לפני שנהפך הרגיש אנשים למד ונשבר וכל פעם שנהפך מרגיש כמו חדש מוזן מהעולם מהיקום מואר וכולם בו מיטיבים מבט מלטפים במילים ושוקעים ברכות אלה שבחר ותחושת הבתוליות לא אובדת עוד לעולם מין זוהר של ראשוניות כמו בעידן התמימות בעולם שעבר

המונשרי

New member
מזלו של זאב הערבות

הזאב למרות שחי בדד יודע לרבע את המעגל ולמצוא לו פיסות של חום בניכור הזה, בקור הזה האינסטינקטים אף פעם לא מטעים יצר ההישרדות גובר על הכל.

למעלה