מזל אופק

love791

New member
מזל אופק

שלום רב,ושבוע טוב ברצוני לדעת מה האופק שלי נולדתי ב3.8.1979 בשעה 17:30 בישראל שעון קיץ תודה

love791

New member
ירח

תודה על התשובה המהירה ומה לגבי ירח?3.8.1979 ומה זה אומר לי שהירח ממוקם בבית 12 בין17:00 ל17:30 בישראל

גליתי10

New member
לפי השיטה שבה אני עובדת האופק שלך בדלי

חשוב שתבררי בדיוק את שעת לידתך במשרד הפנים, כי אם נולדת חצי שעה קודם אז האופק הוא בגדי. בשני המקרים קו האופק הוא בגדי, אך מזל האופק הוא בדלי אם נולדת בשעה 17:30 ולענין הירח שאצלך בקשת, לפי השיטה שבה אני עובדת הוא בכלל בבית 11 אך אם נולדת בשעה 17:30 הוא לא נמצא בשום בית, אלא ברווח שבין שני בתים.

love791

New member
היי גלית

היי גלית מה שלומך?תודה על התשובה המהירה מה ז"א שיטה שלי??מפה זאת מפה אין הרבה שיטות לא?מה זה מזל אופק ומה זה קו זה לא אותו דבר?אני מבולבלת דלי או גדי?אני נולדתי ב17:30 בישראל איך מבררים שעה מדויקת??מה זה אומר שהירח ברווח?

גליתי10

New member
ישנה שיטה של החוקר מיכה וילנר שהיא מתקדמת יות

יותר, ולדעתי יותר מדוייקת, כיוון שכתבת שנולדת בין השעות 17:00-17:30 נחכה שתבררי במשרד הפנים את שעת לידתך המדוייקת, כתבי להם מכתב עם כול פרטייך, והם ישלחו לך תשובה הביתה, אומנם זה יקח קצת זמן, אך זה ללא תשלום, בבית החולים שבו נולדת משלמים אגרה של כ 70 שח, עלייך לפנות למשרד הפנים במקום מגורייך הנוכחי.

ilanamysticana

New member
הבהרה לשיטות של מפה

יש מספר שיטות לחישוב בתים. השיטהשאני משתמשת היא שיטת PLACIDUS מיקום ה-MC וה-ASC אינו משתנה. גודל הבתים עשוי להשתנות. מה שבהחלט לא משתנה הוא מבחן התוצאה בפירוש האנרגיות, החומרים ואישיותו של אותו אדם. לא יכול להיות שהתוצאה תהיה שונה אז תהיי מבורכת בשיטה שאת משתמשת.

original36

New member
פלסידיוס נעשה בעייתי כשמתקרבים לקטבים, לא?

מי זה מיכה וילנר? חיפשתי עליו באינטרנט ולא מצאתי כלום מלבד 300 הודעות של גליתי....

גליתי10

New member
מיכה וילנר הוא חוקר אסטרולוגיה

גם מנהל הפורום מכיר אותו, למרות שאינו משתמש בשיטותיו.

כירון1

New member
השיטה של מיכה ולנר

שלום לכולם שמחתי לראות כי השיטה שאני עובד בה מהווה מקור פורה לדיונים בין משתתפי הפורום. תודה לגלית שמייצגת אותי, וברצוני להסביר בכמה מילים אתעיקרי השיטה. השיטה מבוססת על אבחנה של זהות שמשית וירחית של הכוכבים-שיטה עתיקה למדי שמאפשרת הבנה טובה של מהות האנרגיה של כל כוכב בעיקר במיקום בבתים. וונוס שמשית כמייצגת מאזניים מביאה אנרגיה שונה מאשר וונוס ירחיתכמייצגת שור. בנוסף כשמדובר במעברים,האנרגיה השמשית והירחית מראה באיזה תחום יש כעת דינמיות (שמשי) ובאיזה תחום יש כעת פאסיוויות (ירחי) המרכיב השני הוא שיטת הבתיםהשווים של המוקדים שמבוססת על שילוב בין מעלתהאופק ומעלת רום השמיים. בשיטה זו ה-CUSP הוא אמצע הבית וזו מעלת המוקד. מעלה זו חשובה ביותר לתזמון מאורעות. המרכיב השלישי הוא חלוקת המפה לשלושת הצלבים 1-7/4-10 2-8/5-11 3-9/6-12 כל ניתוח של מפת הלידה ושל המעברים מבוסס על חלוקת המפה ל-3 הצלבים וכיצד הם מופעלים על ידי הכוכבים. הצלב מייצג איזון בין 4 היסודות ולמעשה הבנה שלהדינמיקה של הצלב מאפשרת הבנה של הבתים לא רק כהגדרות נפרדות של כל בית, אלא כתהליך דינמי של נושאים שונים למשל בבתים 3-9/6-12 בנושא של למידה, הבית השלישי מייצג רעיון הבית השישי מייצג יישום של הרעיון הבית התשיעי מייצג הבנה כוללת של הרעיון ושילובו במרחב הרעיוני, הבית השנים עשר מייצג אתההבנה האינטואיטובית של הרעיון והפנמתו ברמה הגבוהה ביותר. עד כאן בתמציתיות רבה עיקרי השיטה

original36

New member
האופק שלך בגדי בכל מקרה

בדקתי ב 5 שיטות שונות והאופק נשאר גדי. והירח שלך בקשת, כמו שלי, שזה אחלה :) והוא דווקא ממוקם בביטחה באמצע בית 11 גליתי10 - בדקתי גם בשיטת הבתים השווים והאופק נשאר בגדי, והירח נשאר באמצע בית 11. באיזו תוכנה או שיטה השתמשת וקיבלת דלי? ומה זה רווח בין בתים? פעם ראשונה שאני שומע על זה

love791

New member
הבטים

היי,ותודה רבה על התשובות הזריזות כל הכבוד... ברצוני לשאל כמה שאלות,מה פירוש האופק בגדי מה זה אומר עליי?ומה זה אומר ירח בקשת מבחינת עתיד זה מעיד גל משהו? ג. נכנסתי לרקיע ושם יש באפשרותי לראות את המפה שלי .לא הבנתי כ"כ מה פירוש המסיפרים שנוצרים האם זה זוית אשמח לקבל הסבר.תודה

original36

New member
טעיתי ממקום כיוון שלא הכנסתי את שעון הקיץ

במפה הזו יש הבדל מאוד גדול בין 17:00 ל 17:30 הכיטוב שתבררי במדויק... צריך להתקשר לבית החולים בו נולדת אסטרולוג/ית עם המון המון נסיון יכול לאתר את השעה המדוייקת... במקרה ראיתי את זה קורה היום :) וזה היה מרשים!!!!

original36

New member
ממקום -> מקודם

האופק עדיין נשאר בגדי בכל שיטות החישוב שהתוכנה שלי מכירה... (קוח, פלסידיוס, בתים שווים) אגב, למה שאלת על מיקום האופק?

מה שמעניין הוא

שכל הכוכבים נמצאים במזל אריה- שמש, מרקורי ונוס ויוופיטר בבית 7. השמש מקושרת לכל הכוכבים איזה יופי המון פוטנציאל. כולך אש, אפילו הירח בקשת.. אין בכלל מיים או אויר או אדמה. . את בטח בטוחה בעצמך ולא תמיד מבינה את הזולת.. רק המאדים בתאומים.. שזה לא רע. פעילות ענפה רב גונית...

love791

New member
היי

שלום ותודה על התגובה אשמח לקבל תשובה לשאלתי,כשאתה כותב לי שהשמש מקושרת לכל הכוכבים ויש פוטנציאל למה אתה מתכוון??.פוט' למה?לגבי הזולת הבעיה העיקרית שלי שאני רגישה מאוד לזולת מזדהה עם האחר וטובה יותר מדי... אשמח לקבל הסבר לגבי עתידי.3.8.1979 שעה 17:30 שעון קיץ. ירח בקשת???

למעלה