מזלט לנמרוד ! אגב מיקי - השארת המון בירות . גרט מודה לך וגם לנימי לא יהיו חסרים בירות בתקופה הקרובה.
ח חגי New member 20/5/06 #1 מזלט לנמרוד !../images/Emo179.gif אגב מיקי - השארת המון בירות . גרט מודה לך וגם לנימי לא יהיו חסרים בירות בתקופה הקרובה.
מזלט לנמרוד !../images/Emo179.gif אגב מיקי - השארת המון בירות . גרט מודה לך וגם לנימי לא יהיו חסרים בירות בתקופה הקרובה.
מ מיקי וייס New member 20/5/06 #3 בבקשה, שכל הגויים השיכורים האלה יהנו...מה חשבת, שאשאר עד סוף הערב לראות אם לא שתו את הבירות שהבאתי, ולקחת בחזרה את השאריות?
בבקשה, שכל הגויים השיכורים האלה יהנו...מה חשבת, שאשאר עד סוף הערב לראות אם לא שתו את הבירות שהבאתי, ולקחת בחזרה את השאריות?
S sam1961 New member 21/5/06 #4 ../images/Emo65.gifנימי מזל טוב. אם הגיל מבאס אותך, תחשוב על כל אלו שכבר מזמן עברו אותו...
D David Gerby New member 21/5/06 #5 ../images/Emo49.gif נימי! סאם, הבעיה היא שככל שהגיל מתקדם - פחות אנשים עוברים אותו ולכן זה יותר מבאס...
../images/Emo49.gif נימי! סאם, הבעיה היא שככל שהגיל מתקדם - פחות אנשים עוברים אותו ולכן זה יותר מבאס...
A amitceder New member 24/5/06 #12 זה בדיוק ההפך מטיסת XC שם ככל שאתה עושה מרחק גדול יותר - ופחות אנשים עשו אותו - אתה דווקא הרבה יותר שמח .... (-:
זה בדיוק ההפך מטיסת XC שם ככל שאתה עושה מרחק גדול יותר - ופחות אנשים עשו אותו - אתה דווקא הרבה יותר שמח .... (-:
נ נמרודספיר New member 22/5/06 #8 תודה חברים אני בן- איזה שירשור על הגיל שלי הבאתם. אני פשוט כל כך עסוק בין המשפחה לקריירה שלא מספיק לקרא בפורום ואם כבר קורא אז לפניי שאני מצליח להקליד משהו , מישהו צריך אותי ... כמו אכשיו. יללה ביי (כולה 30 שנה + בת מצווה.)
תודה חברים אני בן- איזה שירשור על הגיל שלי הבאתם. אני פשוט כל כך עסוק בין המשפחה לקריירה שלא מספיק לקרא בפורום ואם כבר קורא אז לפניי שאני מצליח להקליד משהו , מישהו צריך אותי ... כמו אכשיו. יללה ביי (כולה 30 שנה + בת מצווה.)