מזלות

@@

New member
כל אחד והבשלות שלו

למרות שאני לא תומכת בנישואים של זוגות מאוד צעירים. אבל... הוא אוהב והיא אותו.... אז למה לא? אבל צריך לחשוב הלאה, כל אחד צריך לספק את רצונותיו ושאיפותיו לפני התמסדות ומעבר לזה חייבבבבביםםםםםם להתבסס לפני כן, ומי כמוני יודעת שעוסקת בתחום הנדל"ן כמה קשה לרכוש היום דירה. צריך לחשוב טוב טוב לפני שעושים צעד כזה גדול. את יודעת, זה נראה כ"כ קסום, חתונה, אבל זה חולף, פחות מ- 4 שעות.

mariana

New member
כמו שאמרתי

אני מצדיקה אותך בקשר לדירה והכל, אבל את צריכה לדעת משהו לבחור הזה לא חסר כלום. את זוכרת מה שמיטל אמרה לנו, שלבחור הזה יש מלא כסף שאפילו הוא בעצמו לא יודע עליו, אני לא יהיה בהלם לשמוע שיש לו דירה והוא לא אומר לי.

mariana

New member
נשמה אל תביני לא נכון

הוא רוצה להיתחתן אבל לא עכשיו נראה לך????? אני לא מוכנה בכלל. אני אוהבת את הרצינו שלו שהוא מתנהג כמו בעל אוהב, וזה כייף לשמוע מדי פעם תוכניות על העתיד, אבל רק צחקתי על השיחה הזאת והוא נפגע כי הוא אמר לי חשבתי שאת רצינית. אבל איכשהו הישתחררתי מזה. הוא חושב שכל מי שלא מתחתן זה לחסוך כסף ולדאוג לעתיד והוא מצידו טוען שהכל מוכן לעתיד ולא חסר כלום כדי להתחיל את החיים. אני לא יודעת מה להגיד.

היום לא נוהגים להתחתן צעירים

מכל מיני סיבות לימודים ובעיקר בעיקר כלכלית אבל טוב לדעת שמישהו חושב עליך רציני זה עושה טוב בנשמה אבל את קחי את הזמן שלך אוהבת אותך רק תראי לו שאת גם רצינית ופשוט זה מוקדם בעינייך האמת אני לא יודעת בת כמה את

@@

New member
אני דליה ../images/Emo66.gif

די מזל טוב ונחמד, רק חבל שהמזל לא מאיר
לי פנים. לא ואני לא עצובה, רק קצת, אבל זה כבר בשגרה.

jess ועוד

New member
את דליה???

חשבתי שאת ריקי...
כמה מוזר בדיוק כשחושבים שמכירים ת´בן אדם הוא מספר לך שהוא דליה...

mariana

New member
איזה חוש הומור יש לך היום../images/Emo132.gif

מה שתית בלילה? אולי אחד כזה
או אולי
או ש
עשה אותך שיכורה? נאה לי שהישבן הרדום עושה היום בעיות.

jess ועוד

New member
האמת היא שהוא התעורר

עכשיו הוא סתם משהו גדול שמחובר לי מאחורה...

@@

New member
אוטוטו ממליטה ויש לה עוד כוח

להסתלב´ט, סחתיין עלייך, לא נורא אני סולחת לך רק בגלל שאת עומדת לעבור חוויה מאודדדדדדד מרגשת וקצת כואבת.

@@

New member
דליה = מזל דלי

לירי לא התחילה עם מזלות? או שאני קצת מעופפת?

jess ועוד

New member
כן התחילה

אבל היתה ברורה עקרב זה עקרב אני יודעת שדליה זה : דודה שלי או פרח בגינה אצל אבא ואמא בגלגל המזלות לא ראיתי אפעם....

@@

New member
כי אני לא רוצה להכאיב לך, אבל...

אם את מתעקשת אז קבלי אחד
גדול במיוחד נראה לך?????? קבלי
ענקקקקקקקקק במיוחד

למעלה