מזלות

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

סתם סיקרן אותי לדעת מה המזל של כל אחת.. אני עקרבית

mariana

New member
מה זה על הבוקר?

אתם יודעים יש לי שתי מזלות, אני גם שור וגם טלה, אם זה תאריך לואזי אז שור ואם זה תאריך עיברי אז טלה. מה שלומכן? ומלכה את יודעת שהמזל המשלים של עקרב הוא שור?
שיהיה לכן המשך יום מהנה!

Queen Of Love

New member
מרינוש!../images/Emo24.gif

לא, לא ידעתי... טוב לדעת! מה שלומך?... שיהיה לך יום מקסים

mariana

New member
יקירתי!!!

אצלי הכל טוב. את יודעת אריאל מתחיל לדבר איתי על העתיד שלנו ואתמול מזה נלחצתי מזה, מפחיד אותי לחשוב שהוא כבר חושב על העתיד. מה חדש אצלך?

Queen Of Love

New member
אפילו ג´סי נבהלה../images/Emo13.gif

באמת, לאן הוא ממהר....?? אבל יש בזה גם משהו חמוד...
אין הרבה חדש..חוץ מזה שאתמול הייתי אצל רופא השיניים ויש לי סתימה

jess ועוד

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif

עכשיו לא יוכלו לקרוא לך בשמות כי הכל סגור אצלך טוב אולי לא הכל אבל הסתימה בשן כן .....

jess ועוד

New member
gooooooo queen

תנו לי Q תנו לי U פעמים E ועוד אחד N מה יצא ???? QUEEN ולא שומעים.... יותר חזק .... עם הפונפון האדום... עכשיו עם הכחול.... עכשיו בלי בגדים .... ובבקיני.... רק גברים (נהיה שקט כי רק בנות פה) ועכשיו בנות.... (מבקשת בקולי קולות...) להמשיך??? או שעשיתי מעצמי צחוק???

mariana

New member
החזרת אותי לילדות

ככה היינו שרים באוטובוסים כשהיינו נוסעים לטיולים
תנו לי ג´ ועכשיו גרש ´ ותנו לי ס´ מה יצא? ג´ס יותר חזק ג´ס
חחחחחחחחחחחחחחחח

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

בובה את הורגת אותי היום מצחוק! אני ממש מפחדת מרופאי שיניים ואני די מקפידה, הגיינה בסה"כ. אז ציפיתי ל...לא נורא זה כולה סתימה..לא ממש כואב.. אבל זה נראה שעכשיו שאני אלך לרופא שלי אני אשב בכיסא ואזכר בעידוד שלך ואצחק בכל משך הטיפול.

jess ועוד

New member
אז את חייבת לי

חסכתי לך גז צחוק זה יעלה לך רק 500 שקל... מחיר מבצע לחברי הפורום

mariana

New member
סתם אתמול ישבנו במסעדה

אז הוא התחיל לשאול אותי מה מביאים לאירוסין? ובמה הטבעת שונה בין אירוסין לנישואין? או שאיפה את רוצה לחיות אחרי חתונה? כשלא עניתי לו אז הוא עשה את עצמו ניפגע. אמרתי לו שניקח את החיים לאט לאט והכל בזמנו, והבנתי מימנו שהוא נילחץ מהחברים שלו שמתחתנים, כבר 4 חברים שלו היתחתנו והם כולם בני 20 אפילו פחות. וחוץ מזה מה שלומך? קראתי שנירדם לך הישבן?
אז איך את הולכת? נראה לי שבטעות הנסיכה שלי ירדה לטוסיק בטח כזאת גדולה
נראה לי זה מה זה קרוב,

Queen Of Love

New member
הבחור רוצה להתחתן../images/Emo8.gif

להתחתן בגיל 20
?.... מקווה שיירד מהרעיון הזה לזמן הקרוב... מחשבות להתחתן בעתיד, זה נחמד. זה מראה שהבחור רציני ואוהב..הכל טוב ויפה..אבל עכשיו?...זה מוקדם מידי.

למעלה