מזלות אש עם מזלות מים

miki551

New member
מזלות אש עם מזלות מים

שלום, אני מזל סרטן ורוב הזמן מוקפת בעבודתי באנשים שהם ממזלות האש (קשת,טלה,אריה). יש שוני מאוד גדול ביני לבינם:אני יותר רגישה,הם פחות. הם מאוד נחושים,נמרצים,אסטריביים,תקיפים ואני פחות. איך מגשרים על הפער הזה לדעתכם? תודה

לדעתי - לא מגשרים, אלא מנסים להיות אתה ותו לא

הצירוף הזה בדרך כלל מביא איתו לא מעט דרמות, אבל כדאי לקחת מכל אחד את מה שיש: לדבר על רגשות עם מזלות המים, ועם מזלות האש - לדבר על פעילות, או לעשות דברים ביחד. פשוט לחפש את המכנים המשותפים, ולהשתמש בהם.

ו י ק י 3

New member
שלא לדבר אם זה שניים במחיר אחד -

כמוני...קשתית עם אופק בסרטן. חושבת שהסרטנים דווקא יכולים מאוד להכיל את הטלאים והאריות (מקשרים שלי) ובמישור האישי, האנרגיה הקשתית מושכת אותי למעלה במקומות שהסרטן שוקע (מצבי רוח וכד').

הממ..

הסרטנים בהחלט יכולים להכיל את הטלאים והאריות, זה ברור - השאלה החשובה אם גם אלה יכולים להכיל אותם עצמם..
דיאלוג, את יודעת... ולגבי האנרגיה הקשתית - אל תשכחי שהאני האמיתי שלך הוא קשתי, ורק הפרזנטציה היא סרטנית, כלומר הדרך שבה את מציגה את עצמך לעולם, כך שלעולם האנרגיה שתרים אותך תהיה קשתית, ולא להיפך.

ו י ק י 3

New member
../images/Emo140.gif ומה לגבי התיאוריה שעלתה פה פעם..

שמזל השמש בא יותר לידי ביטוי לאחר גיל 30? אישית, אני מרגישה באמת יותר קשתית בשלוש השנים האחרונות..(אני בת 38) מאשר הסרטנית הנחבאת והביישנית שהייתי בצעירותי..פלוס-מינוס..

למעלה