מזלג נוסטאלגי
W wimpi New member 15/11/04 #2 והיצרן.. למי שלא שם לב: המשך הכיתוב הוא ISRAEL, והתאריך הרשום מעלה הוא 1948. מישהו מכיר את הפריטים הללו?
והיצרן.. למי שלא שם לב: המשך הכיתוב הוא ISRAEL, והתאריך הרשום מעלה הוא 1948. מישהו מכיר את הפריטים הללו?
W wimpi New member 17/11/04 #5 ערב טוב, החריטה לציון הולדתך? ושתזכה לגבורות *אם התבלבלתי בחישוב...מצטער האם היה נהוג הדבר, כמתנה לרך הנולד או מקוריות משפחתית? ערב נעים מתן
ערב טוב, החריטה לציון הולדתך? ושתזכה לגבורות *אם התבלבלתי בחישוב...מצטער האם היה נהוג הדבר, כמתנה לרך הנולד או מקוריות משפחתית? ערב נעים מתן
ש שלומי של אסנת New member 17/11/04 #8 זו בדיוק הכוונהשל הכפיות הנ"ל המנהג של לתת כפית של כסף לתינוק שרק נולד קיים באנגליה
א אמא של יותם1 New member 17/11/04 #9 לאבא של יותם נתנו גביע יין קטן כשהוא נולד, ועליו שמו ותאריך הלידה. נדמה לי ששתו ממנו בברית או בפדיון הבן.
לאבא של יותם נתנו גביע יין קטן כשהוא נולד, ועליו שמו ותאריך הלידה. נדמה לי ששתו ממנו בברית או בפדיון הבן.
נ נימבו New member 17/11/04 #10 עד שרוזן 71 לא יספר מה האוסף שלו אני לא אספר איזה שם רשום על הסכום שלי... חבל"ז.