מזכרת בתיה!

מזכרת בתיה!

מה עשו ממנה! חסמו את כל הדרכים להכנס אליה, מהאולם ספורט להגיע לבית צריך לעשות סיבוב ענק שלוקח מלא זמן והרבה פחות ברגל. כל השיפוצים האלה כבר משגעים אותי יש בלאגן בבוקר ופקקים שהילדים יגיעו לבית הספר! גם אתם חושבים כמוני??

shavitzadok

New member
מה קורה עם ההורים?

כבר לא מקובל שילדים הולכים לביה"ס ברגל או נוסעים באופניים לביה"ס?

קר בחוץ!

ועוד עכשיו , במזג האוויר הזה?! אני לא רוצה שיצטננו לי. וחוץ מזה , אני גם ככה יוצאת לעבודה.אז אני לוקחת אותם ברגל,הבנת?

אבל

יש כאלה שלוקח להם רבע שעה הליכה מהביצפר. או שזה ילדים קטנים, וההורים לא רוצים שילכו ברגל.. חוץ מזה שבחורף זה נוראי. ואם ההורים גם ככה נוסעים, מה הבעיה?

אישאמת

New member
חכמי חלם

לצערי הרב תואר "חכמי חלם" אינו מנת חלקם של ותיקי מזכרת בתיה שעשו הכל מיתוך תמימות ורצון טוב נטו. במשך כ- 3 שנים לא נעשה הרבה בפיתוח המושבה מה שכן נעשה זה גזרות בחינוך (הפרטת התיכון )העלאות מיסים (כ- 22% ) וכל זאת ניתן לבדוק !! הפיתוח הבלתי אחראי וראוותני נישמר לשנת הבחירות בתיקוו שהכל ישכח וזאת ללא מחשבה או התחשבות בתושבים. שלא אובן לא נכון, אנני נגד פיתוח ועשייה ואני מברך על כל דבר שמתקדם במושבה. אך למען השם צריך גם לחשוב, על הקשיים שהולך לעבור הציבור ולחלק את העבודה על פני זמן כך שלא תציק יותר מידי.

שימשית1

New member
מסכימה איתך במאת האחוזים

דברים נעשים למראית עין, לדעתי בלי מחשבה עד הסוף ובעיקר מריח ריח בחירות חזק ביותר !!! די בלראות את פרוטוקולי הישיבות של המועצה בכדי להבין שהחלטות מתקבלות שם כמעט פה אחד, בלי ביקורת אמיתית לנעשה. ייתרה מכך, לא מזמן אף הודלף לציבור שחברת מועצה קבלה הקלות מרחיקות לכת בתשלומי חובותייה. אין שקיפות ואין נקיון כפיים. הדבר צריך יהיה לבוא לידי ביטוי באופן דמוקרטי ביום בחירות. אני מקווה שאנשים יעשו אז חשבון אמיתי לדברים ואולי תוצג מנהיגות חלופית, אחרת ! אנשי המועצה וראש המועצה לא קולטים שהם עובדי ציבור, משכורתם משולמת מכספי התושבים והם חייבים לנו דין וחשבון. חג חנוכה שמח !

למעלה